2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ayyyyy bayildimmm mmm

Ama.bu fil ya hamile ya da hamile göbeği var hahahahah

Maşallah maşallah yaaaaa ne beceriklisin:)

Ayy baktıkça bakasim geliyor

Sanki pantolonu düşmüş de çekmemız gerekiyor gibi de hissediyorum ben bu file karşı hahahab

Ayyyyy bayildimmm mmm

Ama.bu fil ya hamile ya da hamile göbeği var hahahahah

Maşallah maşallah yaaaaa ne beceriklisin:)
Göbüşlü basenli fil
Kalıbını öyle göz kararı çıkarıp elde dikince böyle poposu yere yakın oldu bastı bacak fil beşiğine koyarım canım gördüğünde korkmazsa oynar inşallah

Göbüşlü basenli fil
Kalıbını öyle göz kararı çıkarıp elde dikince böyle poposu yere yakın oldu bastı bacak fil beşiğine koyarım canım gördüğünde korkmazsa oynar inşallah

Ayyy ne Korkmasi Korkmaz Korkmaz da komigine gidebilir hahaha bu benim bildiğim filllerden değil diyebilir

Fil neydi

Fil emekti

Hahahahhahj

kızlar pedlerden konuşulmuş ben bunda da.hasta bezi.alacagim. oglumda da ondan aldim rahattim da
cikartmasi da kolay oldu kaydi düştü derdi de olmadi.

kızlar pedlerden konuşulmuş ben bunda da.hasta bezi.alacagim. oglumda da ondan aldim rahattim da
cikartmasi da kolay oldu kaydi düştü derdi de olmadi.

Canım kâcli alalım beden falan oluyor mu s m l diye bu hasta pedlerinde ne alalim

Can bebe demişlerdi sen ne aldın

Benim de almam lazım da kusura bakma çok sordum:)

Canım kâcli alalım beden falan oluyor mu s m l diye bu hasta pedlerinde ne alalim

Can bebe demişlerdi sen ne aldın

Benim de almam lazım da kusura bakma çok sordum:)
yanlis hatirlamiyorsam canbebeydi canim. migrostan almistim. uzerinde kilo yaziyo zaten. benim.buyuk bir ihtimal.l bedendir oglanda aldigimda. 84 le girmistim doguma.gecmis yil hatirlamiyorum ama bende alacağım bir iki gune. aldigimda ata5im olmazsa foto..

yıllık izin değil canım eğer çalışabilir raporundan sonra 1 gün bile rapor alınırsa öyle başlıyomuş. Yani atıyorum grip oldum kbb den rapor aldım 1 gün başlıyo doğum izni

Çok güzel olmuş bence ellerine sağlık ❤

benim dedigim kilot seklinde canim bez degil.

Anladım. Canım çok teşekkürler mesajların için

Eger aldığında zahmet olmazsa atabilirsen çok sevinirim Teşekkürler :)

Göbüşlü basenli fil
Beşiğe bir şey koymak yasakmış :) Amerikalılar hepten karton kutuda yatırıyormuş çok komik gelmişti kedi yavrusu gibi

Ayyy ellerine sağlık annesi
Göbüslü basenli Tam bizim gibi bi fil olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…