2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım normal doğum yapan ablam kullandı çok memnundu. Arkama geçti mi derdi yok diyordu :)

süper ya o zaman
ben 4 sene önce yine böyle hasta bezi aldım don gibiydi watsonstan aldım ama hiç işe yarayacak bir şey değildi omdan kullanan yorumu almak istiyordum
Bende alayım hemen çantaya

süper ya o zaman
ben 4 sene önce yine böyle hasta bezi aldım don gibiydi watsonstan aldım ama hiç işe yarayacak bir şey değildi omdan kullanan yorumu almak istiyordum
Bende alayım hemen çantaya
Ben de mutlaka alacağım. En güzeli de işte iç çamaşırı kirlendi etti derdi yok. Kullan at :)

Canım benim coktu normal pedi 10. gün kullanmaya başladım hasta bezi kullandim bende bir paket ben aldım bi 10 tanede hastane vermişti

Canım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.
Bende onu deneyecem ama fiyatı yüksek geldi sanki indirim arıyorum

Şaşırdım şimdi bu kadar uzun süre bir kanama olacağını bilmiyordum ve ilk zamanlar ped yemeyecek kadar. O zaman ona göre alayım bari bende. Sağolun yine aydınlandım sayenizde :)

Canım kişisel Tercih meselesi ama ben öyle dantelli süslü puslu bir şey düşünmüyorum

Ne hastanede ne evde rahat edemem zaten

Alanlar da 1 kere anca giydiklerini söylemisler

Ama hangisi içinden geliyorsa onu al:)

Evet canım bir ihtimal diyorum hani şu erkek benek geç doğar diyen teyzeler doğru ise belki 1 ocak oda ancak yani.
Yoksa aralık olacak kesin..
Benim Annem üç kız dogurmus üçünüz de 20 gün geç dogdunuz der. Kızkardeşim de oğlunu 42. Haftada doğurdu. Yani bence doğumun başlaması tamamen anne ve bebekle ilgili bir durum. Bebeğin cinsiyetiyle alakası olmayabilir. İnşallah ocak ta doğar seninki canım. 1 yıl kaybedecek aralık doğumlu olanlar

Canım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.
Bunu hiç düşünmemiştim bez olayını bu kilot bez bencede en iyisi olurahat en kısa sürede almak lazım rahat olur

Benim iki kizimda da az oldu kanamam. Adet kanamasından da az. Pedler yetiyordu. Bunda bilmiyorum nasıl olur.

Ben bagkurluyum canim bagkurda bu izin mizin olayinda anneye ne faydasi var biliyor musun ?bi is goremezlik odenegi varmis galiba biliyor musun ? Yarin bagkurlularla ilgili sıkı bir arastirma yapicam benim gibi bagkurlu olan varsa yazarim.....yada bilem varsa şimdiden dinlerim

Şaşırdım şimdi bu kadar uzun süre bir kanama olacağını bilmiyordum ve ilk zamanlar ped yemeyecek kadar. O zaman ona göre alayım bari bende. Sağolun yine aydınlandım sayenizde :)

sonra da uzun süre hastalanmayacağız yine
Ben 7 aylıkken düzenli regl olmuştum..

Tercih meselesi ama ben öyle gelinlik gibi dantelli süslü şeyleri sevmiyorum.
Düz şade şeyler daha hoşuma gidiyor hastane de gelem giden oluyor hoşuma gitmez benim öyle dantelli.

Tabi canım cinsiyet hikaye işte.
Öyle bir şey olsa doktor zaten bahşeder klasik koca karı sözleri işte ben yine 38-39 doğururum diyorum ama içimden hep öyle geçiyo.

Ayy arada 1 gün kalıyor ya. Pazartesi izinle başlicam diye çok hevesliydim. Nacar ben şimdi o 1 günü acaba

aman sende git ğazartesi alamadım de ertesi gün yine git böylelikle işe gitmemiş olursun

Ben de aynen, ablam sezaryen olmak durumunda kalmıştı, çok yoğun geçirmedi o yüzden.
Ben de hep gece pedleri yeter diye düşünüyordum. Aydınlandım senin gibi valla :)
Herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…