- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Canım normal doğum yapan ablam kullandı çok memnundu. Arkama geçti mi derdi yok diyordu :)
Ben de mutlaka alacağım. En güzeli de işte iç çamaşırı kirlendi etti derdi yok. Kullan at :)süper ya o zaman
ben 4 sene önce yine böyle hasta bezi aldım don gibiydi watsonstan aldım ama hiç işe yarayacak bir şey değildi omdan kullanan yorumu almak istiyordum
Bende alayım hemen çantaya
Ben de mutlaka alacağım. En güzeli de işte iç çamaşırı kirlendi etti derdi yok. Kullan at :)
Canım benim coktu normal pedi 10. gün kullanmaya başladım hasta bezi kullandim bende bir paket ben aldım bi 10 tanede hastane vermiştiKızlar merhaba konuşmuşsunuz bende merak ettim. Doğumdan sonra kanama çok mu oluyor nasıl oluyor adet gibi mi ve kaç gün sürüyor. Hasta bezi falan demişsiniz yoğun bir kanama mi ki? Normal pedler yetmiyor mu? Çok sordum ama merak ettim ona göre bende alacağım. :)
Bende onu deneyecem ama fiyatı yüksek geldi sanki indirim arıyorumCanım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.
Ben haftasonu ebebekten depend aldım kızlar külot gibi olandan. Denk gelince alayım dursun evde dedim. Yavaştan çantayı doldurmak lazım. Ama lohusa takımına hala karar veremedim. Süslü püslü bişey mi alsam yoksa baya kullanılacak bir takım mı alsam
Benim Annem üç kız dogurmus üçünüz de 20 gün geç dogdunuz der. Kızkardeşim de oğlunu 42. Haftada doğurdu. Yani bence doğumun başlaması tamamen anne ve bebekle ilgili bir durum. Bebeğin cinsiyetiyle alakası olmayabilir. İnşallah ocak ta doğar seninki canım. 1 yıl kaybedecek aralık doğumlu olanlarEvet canım bir ihtimal diyorum hani şu erkek benek geç doğar diyen teyzeler doğru ise belki 1 ocak oda ancak yani.
Yoksa aralık olacak kesin..
Ayy arada 1 gün kalıyor ya. Pazartesi izinle başlicam diye çok hevesliydim. Nacar ben şimdi o 1 günü acabaEver cnm ya ben gittim işte geri döndüm.
Bunu hiç düşünmemiştim bez olayını bu kilot bez bencede en iyisi olurahat en kısa sürede almak lazım rahat olurCanım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.
Benim iki kizimda da az oldu kanamam. Adet kanamasından da az. Pedler yetiyordu. Bunda bilmiyorum nasıl olur.Kızlar merhaba konuşmuşsunuz bende merak ettim. Doğumdan sonra kanama çok mu oluyor nasıl oluyor adet gibi mi ve kaç gün sürüyor. Hasta bezi falan demişsiniz yoğun bir kanama mi ki? Normal pedler yetmiyor mu? Çok sordum ama merak ettim ona göre bende alacağım. :)
Ben bagkurluyum canim bagkurda bu izin mizin olayinda anneye ne faydasi var biliyor musun ?bi is goremezlik odenegi varmis galiba biliyor musun ? Yarin bagkurlularla ilgili sıkı bir arastirma yapicam benim gibi bagkurlu olan varsa yazarim.....yada bilem varsa şimdiden dinlerimcanım benim bizdede aynı böyle olur ozaman bizim kendi isyerimiz o yüzden ben 32 de izne ayrılacağım izinlerim bittiginde calismaya baslayabildigim zaman baslarim isyerimiz eve yakin evdede kayin validem var kizlarimda yardımcı olur ona büyük ihtimalle sağlık sorunu olmazsa calisirim 2/3 yil çalışmayı düşünüyorum sonrada pirimim dolar allahimizin izniyle
Ben kullan at lohusa kilotlarindan aldim.hastanede zaten ozel pedlerden verilmisti.eve gecince de normal ped yeterli olmustu.Bunu hiç düşünmemiştim bez olayını bu kilot bez bencede en iyisi olurahat en kısa sürede almak lazım rahat olur
Şaşırdım şimdi bu kadar uzun süre bir kanama olacağını bilmiyordum ve ilk zamanlar ped yemeyecek kadar. O zaman ona göre alayım bari bende. Sağolun yine aydınlandım sayenizde :)
Ben haftasonu ebebekten depend aldım kızlar külot gibi olandan. Denk gelince alayım dursun evde dedim. Yavaştan çantayı doldurmak lazım. Ama lohusa takımına hala karar veremedim. Süslü püslü bişey mi alsam yoksa baya kullanılacak bir takım mı alsam
Benim Annem üç kız dogurmus üçünüz de 20 gün geç dogdunuz der. Kızkardeşim de oğlunu 42. Haftada doğurdu. Yani bence doğumun başlaması tamamen anne ve bebekle ilgili bir durum. Bebeğin cinsiyetiyle alakası olmayabilir. İnşallah ocak ta doğar seninki canım. 1 yıl kaybedecek aralık doğumlu olanlar
Ayy arada 1 gün kalıyor ya. Pazartesi izinle başlicam diye çok hevesliydim. Nacar ben şimdi o 1 günü acaba
Ben de aynen, ablam sezaryen olmak durumunda kalmıştı, çok yoğun geçirmedi o yüzden.Şaşırdım şimdi bu kadar uzun süre bir kanama olacağını bilmiyordum ve ilk zamanlar ped yemeyecek kadar. O zaman ona göre alayım bari bende. Sağolun yine aydınlandım sayenizde :)
Hep açim çok açim.....doymuyorumNasılsınız kızlar bu ay ki şikayetleriniz nelerbenim 3 günde bir başlayan bacak krampları ve aşağıda baskı bir de nefes nefese kalmaya başladım mideyle ilgili bir şikayetim yok çok şükür
Hep açim çok açim.....doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?