2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım paketin üzerinde çizelge var

Orta 36-42 beden 70-105 cm
Büyük 42-50 beden 95-130 cm yazıyor

Canım hic sormadim aklıma gelmedi nerden ogrenilir carsamba gidicem sorarım hangi biriminden ogrenebilrm

Doğum katındaki asistanlar yada muhasebe bilir mi acaba ?

Hanımlar siz doğumdan sonra bebeklerinizi yıkatıp yıkatmama hakkında ne düşünüyor sunuz?

Doğar doğmaz yıkatmayacağım üzerindeki o kremsi dokuyu kendi kendime vücudun emmesi gerekli çoğu hastene yıkamıyor artık yine eşime de söylerim Doğum anında .
ama eve gelinde yıkarım ertesi gün falan göbeği düşene kadar beklemem.
Canım paketin üzerinde çizelge var

Orta 36-42 beden 70-105 cm
Büyük 42-50 beden 95-130 cm yazıyor

Tamam bu bilgi süper olur thank you

Tülay hanimin asistanina sorarım o zaman biliyorsa söyler ya da kimden öğrenecegimi soyler hemde kapi süslemeye falan izin varmi onuda sormus olurum

Kaynanaya benzemesinde maşallah canım çok tatlı aynen kız olduğu belli
Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi

Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi
Allah korusun bakma kimseye gözünü kapaa bizlere benzesin bebisimiz ya

Teşekkür ederiz teyzesi
Bende senin gibiyim biliyor musun. Bazen o kadar üzülüyorum ki hayatımda bu kadar nefret ettiğim kişinin en yakınım olan eşimin annesi oluşuna. Anne kız gibi olmayı çok isterdim ama imkansız. Bu zamana kadar saygısızlık yapmadım içim rahat ama gerçekten iğrenç ötesi bir insan. Artık ne olursa olsun içim asla ısınmaz. Yazın 2 ay yanında kaldım cehalet akıyor kıskanç ve aklen normal değil bu yüzden hareketleri çok dengesiz neler dedi neler yaptı bana. Onun yüzünden melek gibi olan kocamla bile aram açıldı. Allahtan evime geldim ama her an aklıma geliyor atamıyorum kafamdan. Beynimde öldürsem rahatlıcam ama yok olmuyor. Sırf kocamın hatrı için konuşuyorum anne diyorum.

Onlar bilir sanırım yada onun karşısında bankoda kızlar var ya onlar da bilir
Senin doktorun odası merdivenden çıkıp sola dönülüyor renkli ultrason odasi var onun karşı sirasinda sag tarafta dimi canım benimki ileri gidince ordan gecerken bakıyorum hamileler oturuyor bekliyor kapıya dikkat etmedim doktor isimlerine

Köşede kalıyor hemen kolonun yanında zaten dikkatli bakmasan orada doktor olduğunu bilmezsin bile hemen önünde karşılıklı sandalyeler var.
Bu ay geç gideceğim sanırım ben 28i normalde 1 hafta sonra tam 32.haftafa gide.yim diyorum. 3 kasım gibi.

Aynen canım bir kere sogudunmu yok isinilmiyor aklina soylenenler ve yapilanlar gelince insan hatır icin iyi davranıyor napalım kismetimiz boyleymis Allahtan eslerimiz iyi gerci bazen oda sinirmi bozuyor ya neyse can yoldasim kızımın babası işte ona kiyamiyorm

Tarihlerimiz uymuyor denk gelirdik beni kasimin ikinci haftası falan cagirir anca

Tarihlerimiz uymuyor denk gelirdik beni kasimin ikinci haftası falan cagirir anca

Tülay hanım bu haftadan sonra 15 günde 1 e düşürebilir belki biz ilk gittiğimde ona muayene olmuştum 32 den sonra 15 te 1 çağırıyorum genelde demişti.

Ayşegül hanım muhtemelen yapmaz ama öyle

Tülay hanım bu haftadan sonra 15 günde 1 e düşürebilir belki biz ilk gittiğimde ona muayene olmuştum 32 den sonra 15 te 1 çağırıyorum genelde demişti.

Ayşegül hanım muhtemelen yapmaz ama öyle
Bir dahaki kontrolmden sonra sıklastirir belki canım gecen pzt gittigmde onda 24.haftada cikmsti ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…