2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ...

Günaydın annecikler.. Nabersiniz? Bugün 4 hafta sürecek "çocukta temel ihtiyaçlar" diye bir kursa kayıt yaptırmıştım ama yedeklerde ilk sıradaydım. Kesin bir kişi bile olsa iptal eder demiştim kimse etmemiş Neyse gidemiyorum bugünlük, belki hala iptal eden çıkar. Sizler nasılsınız? Dün akşam bebiş için kapı süsü yapmaya başladım ancak size resim atmam için biraz bişeye benzemesini bekliyorum. İnşallah hayalimde ki gibi yapabilirim. Bu arada çocuk bakımıyla ilgili maşallah uzman olduk hepimiz o kadar okuyoruz dinliyoruz falan ama çocuk yetiştirmeyle ilgili de bişeyler okusak diyorum. Çünkü bebek doğunca kitap okumaya pek vaktimiz kalmaz herhalde. Gerçi kitaplara dayalı bir yetiştirme de düşünmüyorum ama en azından yönlendirecek bir iki kitap okumam lazım şahsen çünkü tek çocuk olarak baya uzağım bu konulara

fatma merhaba bende serap,
benimde ikinci doğumuum olacak ve de sezeryan ama doktor daha tarih vermedi
merhaba serap ..
mutlaka bi tarih verir. dr içinde uygun bi zaman olmalı..
durumun nasıl..ben geceleri uyuyamıyom..mide ekşimesi yanması mahvediyor..
sıkışıyo midem krap giriyo mideme..

Evet canim güzel olurdu ama hemen gelebilir mi bilmiyorum kar kış ve bitlisten gelmek izini falani anca sağlıkla o güne bir geliyik gözüm onu görmez gibi geliyor

ValentinusNF
Mahallenin en mutlu bebeği
Bilinçli Bebek
Ve Adem Güneş kitaplarını tavsiye edebilirim
Tabi bu kadarla sınırlı değil daha bir sürü var.
Mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum canım ama o da daha çok koliklik ile ilgili gibi. Nasıl kendini huzurlu hisseder, rahat uyur gibi. Ben aslında 1 yaştan sonrası için düşündüm. Bilmiyorum erken mi şimdi? Mahallenin en mutlu yumurcağı da var belki o olabilir. Diğer kitaplara da bakacağım inşallah, teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatir
Sağolasın canım amin inşallah

Senin kızçene de geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun. Allah şifa versin
Tşkler canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ...
Çok sağol canım amin inşallah

Canim sen devlettemi dogurcan sezeryanla
Canım özele gidiyorum ben ve onceligim normal zorunda kalmazsam sezaryen düşünmüyorum o öyle bir fikirdi esim yanımda olabilsin diye yoksa onun icin keyfine o secimi yapmak icime sinmez

Ahh canım benm keske kolay olsa gözümün önündekni görmezden gelmem biraz zor oluyor malesef neyseki bugün annemlere kacip kurtuluyorm birkac gün kafam rahat

Günaydın kızlar
Sorma canım bende cok merak ediyorum kuzenimin kızı kendine benziyor onu görünce insaAllah bana benzer benimkide diyorum
Kendi kucuklugunu unutms ama eski sevgilini unutmamis eşin cok seviliyorsun masaAllah size

canım inşallah senin kopyan olur gerçi kaynanana bile benzese umurunda olmayacak eminim o zaman

Buda bitti insallah giydirmekte nasip olur :)

Ellerine sağlık çok güzel olmuş ❤

Canım ben sana huzurun formülünü söyleyeyim; kaynanan eltin gorumcen dahil kocanın tüm akrabalarını watsapptan facebooktan ve diğer hesaplarından çıkarıp engelliyorsun. Tabi engellemeden önce o soktukları lafların ekran görüntüsünü almayı unutma. Ben kadar rahatladım ki anlatamam. Hatta küçük görümcem telefonumda kara listede arayıp mesaj bile atamıyor :) Şimdi kocalarının facebookundan falan profilimi takip ediyorlar ama o çatal dilleri bana ulaşıp huzurumu bozamıyor

Günaydın kızlar: )) rüyamda parmak kadar bir kızımın olduğunu gördüm ama çok güzeldi MaşAllah :))))

Ben de bu gece meşhur hamilelik rüyalarından gördüm hem de zachary quinto ❤❤

Geçmiş olsun canım

Evet canım ikisi de sezaryen

Canım nasılsın bu hamileliğinde riskin devam ediyor mu? Bu sefer şişkinliğin var mı?

Ay ayni ben. Bende bi depresif uyandim bugun. Evde olmak bize yaramiyor sanirim

Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
Biraz gec kalmissin kuzum. Benimki saat 10 da bitmisti. Aclik suren uzadigi icin bulaniosun

kızlar cumadan beri limoni bir haldeyim cuma günü fenalaştım mide bulantısı, kusma, bir anda ter bastı ve nefes alamamaya başladım öyle kötü oldumki hastaneye gittim uzun süre aç kalmışım heralde şekerim düşmüş midem boş olduğu içinde gaz yapmış
cumartesi iyiydim dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım
bugünde doktorumdan randevu aldım gidip kendisibe görüncem
biraz depresif oldum birde bu aralar içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…