- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ...Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar yarın bebişimi görecem yaşasın ama bu sabaha 38 derece ateşle uyandı oğlum öksürük burun akıntısı var o yüzden canım sıkkın inşallah çabuk atlatır
merhaba serap ..fatma merhaba bende serap,
benimde ikinci doğumuum olacak ve de sezeryan ama doktor daha tarih vermedi
Evet canim güzel olurdu ama hemen gelebilir mi bilmiyorum kar kış ve bitlisten gelmek izini falani anca sağlıkla o güne bir geliyik gözüm onu görmez gibi geliyorTabiki canım eşin Doğumdan bir kaç saat sonra da gelip görse olur en güzeli herşeyin doğal olması normal Doğum olması belli mi olur kızın belki babasının iznine denk getirir
Bi Doğumda olmasın yanında sonra bol bol o saatlerin tadını çıkartırlar baba kız
Mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum canım ama o da daha çok koliklik ile ilgili gibi. Nasıl kendini huzurlu hisseder, rahat uyur gibi. Ben aslında 1 yaştan sonrası için düşündüm. Bilmiyorum erken mi şimdi? Mahallenin en mutlu yumurcağı da var belki o olabilir. Diğer kitaplara da bakacağım inşallah, teşekkür ederimValentinusNF
Mahallenin en mutlu bebeği
Bilinçli Bebek
Ve Adem Güneş kitaplarını tavsiye edebilirim
Tabi bu kadarla sınırlı değil daha bir sürü var.
Sağolasın canım amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah hemen atlatir
Senin kızçene de geçmiş olsun canımGünaydın aynı sıkıntı bizde de var malesef dün geceden beri 38 ateş şimdi uyandı biraz oyalansın yine uyur. .
En güzeli canım öyle değerlendir o 1 günü de madem çalışmayacaksın al raporu gitsin
Tşkler canım Allah razı olsunGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Çok sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ...
Canım özele gidiyorum ben ve onceligim normal zorunda kalmazsam sezaryen düşünmüyorum o öyle bir fikirdi esim yanımda olabilsin diye yoksa onun icin keyfine o secimi yapmak icime sinmezCanim sen devlettemi dogurcan sezeryanla
Ahh canım benm keske kolay olsa gözümün önündekni görmezden gelmem biraz zor oluyor malesef neyseki bugün annemlere kacip kurtuluyorm birkac gün kafam rahatGörmezden gel
Sorma canım bende cok merak ediyorum kuzenimin kızı kendine benziyor onu görünce insaAllah bana benzer benimkide diyorum
Kendi kucuklugunu unutms ama eski sevgilini unutmamis eşin cok seviliyorsun masaAllah size
Buda bitti insallah giydirmekte nasip olur :)
Uykumu kaçırdilar yine gel de sev nefret etme bu insanlardan kendi yetmiyor yigenide karışıyor whatsapp grubundan laflar laflar kendisi kvsini cok seviyormus gibi of of Allahım bana sabır ver uzak et bska birsey istemiyorum cocugumun huzuru icin canımı sıkmalarina fırsat verme kocam yok yanımda anlayis gösterin karismayin moral bozmayin ama nerdeee
Günaydın kızlar: )) rüyamda parmak kadar bir kızımın olduğunu gördüm ama çok güzeldi MaşAllah :))))
Geçmiş olsun canımGünaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar yarın bebişimi görecem yaşasın ama bu sabaha 38 derece ateşle uyandı oğlum öksürük burun akıntısı var o yüzden canım sıkkın inşallah çabuk atlatır
Evet canım ikisi de sezaryen
Ay ayni ben. Bende bi depresif uyandim bugun. Evde olmak bize yaramiyor sanirimEv hanımı olup pazartesi sendromu nasıl yaşayabiliyorum anlamıyorum resmen depresif kalktım üzerine bir de fırtına var burada:/ giyindim yarım saattir camdan bakıyorum dışarı çıkmaya cesaretim yok ama işim var :'(
Ay ayni ben. Bende bi depresif uyandim bugun. Evde olmak bize yaramiyor sanirim
Biraz gec kalmissin kuzum. Benimki saat 10 da bitmisti. Aclik suren uzadigi icin bulaniosunGünaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
Eki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?