Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
Canım bende seker yüklemesindeyim suan içtim bi saat gecmesini bekliyorum benim de midem bulandı sen sonucu öğrendinmi tekrar gitcekmisn?Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
merhaba serap ..
mutlaka bi tarih verir. dr içinde uygun bi zaman olmalı..
durumun nasıl..ben geceleri uyuyamıyom..mide ekşimesi yanması mahvediyor..
sıkışıyo midem krap giriyo mideme..
aynen sabredecez...ben iyiyim çok şükür canım kızımda çok zor geçmişti hamilelik...
Şimdi arada oluyor mide ekşimesi onun dışında pek birşeyim yok çok şükür az kaldı sabredeceğiz....
cok cok güzel olmuş.. bana acilllll yapılışını yaz...Eki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)
Allah korusun ona benzerse varya ooo havasindan gecilmez her yerde hava atar anasina değil bana benziyor diye Allahim firsat vermesinGünaydın kızlar
canım inşallah senin kopyan olur gerçi kaynanana bile benzese umurunda olmayacak eminim o zaman
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ❤
Canım ben sana huzurun formülünü söyleyeyim; kaynanan eltin gorumcen dahil kocanın tüm akrabalarını watsapptan facebooktan ve diğer hesaplarından çıkarıp engelliyorsun. Tabi engellemeden önce o soktukları lafların ekran görüntüsünü almayı unutma. Ben kadar rahatladım ki anlatamam. Hatta küçük görümcem telefonumda kara listede arayıp mesaj bile atamıyor :) Şimdi kocalarının facebookundan falan profilimi takip ediyorlar ama o çatal dilleri bana ulaşıp huzurumu bozamıyor
Ben de bu gece meşhur hamilelik rüyalarından gördümhem de zachary quinto ❤❤
Geçmiş olsun canım
Canım nasılsın bu hamileliğinde riskin devam ediyor mu? Bu sefer şişkinliğin var mı?
Süper olmus eline sağlık sağlıcakla kullanirsin insaAllah annesiEki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)
Canım elbette davulun sesi uzaktan hoş gelir misali burdan sana, görme duyma demek çok kolay kaynanayi görmezden gelememen çok zor ama ben eşinin kuzenini kastetmiştim.Ahh canım benm keske kolay olsa gözümün önündekni görmezden gelmem biraz zor oluyor malesef neyseki bugün annemlere kacip kurtuluyorm birkac gün kafam rahat
Kızlar ben oglumda 36.haftada 5 günlük rapor aldim saglik ocagindan izin baslamiodu o sekilde yanlis hatirlamiosam kadin dogumdan rapor alamioz ozaman izin basliyo. Gerci ben raporu da kullanamadım ptesi rapor aldim persembe doğuma gittimCanım bir kaç siteden baktım arkadaşın haklı
Devlette çalışıyorsan kesinlikle kabul.değilmiş ister kadin doğumdan al ister başka alandan geçerli değilmiş. Doğum iznin başlıyormuş
Özel bilmiyorum valla
Canim ben devlette çalışıyorum 36.haftada grip olmustum aile hekimim 5gun rapor vermisti sikintida olmadi.Ben de bu şekilde biliyorum canım. Yani 32de çalışır raporu aldın 33te diyelim grip oldun rapor aldığın an artık doğum iznini başlatmış oluyorsun. Bu konu daha önce de konuşulmuştu burada. Ama bir arkadaş kendi kurumlarında 32den sonra başka bir birimden rapor alınabildiğini ve bunun doğum iznini etkilemediğini söyledi. Demek ki kurumsal farklılıklar var dedim ben de. Devlette 32den sonra rapor alırsan doğum izin süresi başlıyor yoksa zaten herkes 32de çalışırını alıp arada dinlenip beş haftasını aktarabilirdi. Devlet cimri izin konusunda ne yazık ki. @Teacher10 @Hymph
Sonrasinda ucretsiz izinde de sigortanin tam yatmasi sorun cikarir mi. Siatemi bilmedigimden usulsuzluk olmasin cocugumla hapse girmeyim bide
cok cok güzel olmuş.. bana acilllll yapılışını yaz...
keşke beyaz olaymış kulaklarıda siyah
cok gecmis olsun,dikkat et kendine,ben o kadar cok acikiyorum ki yemek yemeyenlere sasiriyorum,azda olsa biseyler yemeye calis canimkızlar cumadan beri limoni bir haldeyim cuma günü fenalaştım mide bulantısı, kusma, bir anda ter bastı ve nefes alamamaya başladım öyle kötü oldumki hastaneye gittim uzun süre aç kalmışım heralde şekerim düşmüş midem boş olduğu içinde gaz yapmış
cumartesi iyiydim dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım
bugünde doktorumdan randevu aldım gidip kendisibe görüncem
biraz depresif oldum birde bu aralar içim sıkılıyor
Asil anlamak istedigim su aslinda. Esim bagkurlu isveren okdugu icin. Ve bagkur borcu var. Bebek benm saglik sigortamdan yararlanabilir mi bu durumda onu anlamaya calisiorum. Bunun icin dogumdan sonra nasil bi yol izlemeliyim mesela bilmiorum. Muhasebeciyle de hic konusmadm dahacanım 32 Haftada Çalışabilir veya çalışmaz Raporu alınıyor. Çalışabilir taporu alırsan 36. Haftaya kadar çalışabiliyorsun. Sonrası için mecbur izinli olacaksın. 32 Hafta da Çalışamaz raporu alırsan Doğum öncesi 8 Haftalık izin hakkını kullanmış olursun. doğum sonrası da 8 Haftalık iznin olur.
Raporluyken veya İzinlerin bittikten sonra ücretsiz izin alırsan Sigortan tam yatabilir. Bu işverenin insiyatifine kalmış. Sonuçta Raporluken çalışmadığını beyan edip sigorta tam yatabilir. Çalışan olarak seni zor duruma sokan bişey yok. eğer uygun sekilde beyan edemezse işyerine ceza gelir. Senlik bişey yok. Endişen ne ise doğru düzgün muhasebe ile konuş onu bilgilendir doğru zamanda doğru beyanları yaparsa sıkıntı olmaz. Mali müşavirim ben.
Canim cok almissin. 6 kilo almak icin gunde 6000 kaloriye yakin yiyo olman lazim. Hemen saglikli beslenmeye gecis yap benceBen kilo almıyorum falan diyordum da bu ay bayağı altı kilo almışim. Toplam da sekiz kilo oldu anamm hemde daha üç var napıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?