2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor

Zor geçiyor canım insanin midesi yanıyor bulwnıyor
Ben hastanede koltuğa uzanmıştım:)))sende öyle yap
Birde benimki 75 likti iki saat aç kaldım
İnş sonucun güzel çıkar

Günaydın kizlar seker yuklemesine geldim. Acliktan midem bulaniyor siz nasil sabrettiniz. Seker yuklemesi yaptirdim diyenlerin mesajlarini okurdum da hic anlayamazmisim cok bulantim var vakit gecmiyor
Canım bende seker yüklemesindeyim suan içtim bi saat gecmesini bekliyorum benim de midem bulandı sen sonucu öğrendinmi tekrar gitcekmisn?

merhaba serap ..
mutlaka bi tarih verir. dr içinde uygun bi zaman olmalı..
durumun nasıl..ben geceleri uyuyamıyom..mide ekşimesi yanması mahvediyor..
sıkışıyo midem krap giriyo mideme..

ben iyiyim çok şükür canım kızımda çok zor geçmişti hamilelik...
Şimdi arada oluyor mide ekşimesi onun dışında pek birşeyim yok çok şükür az kaldı sabredeceğiz....

Allah korusun ona benzerse varya ooo havasindan gecilmez her yerde hava atar anasina değil bana benziyor diye Allahim firsat vermesin
O durumu doguma yakin yapicam canim simdi ötsunler istedikleri kadar canımı sıksinlar kendilerini birsey sansinlar benimde günüm gelicek Allahin izniyle sen kurtulmussun ne güzel bana da nasip olcak insaAllah

Ahh canım benm keske kolay olsa gözümün önündekni görmezden gelmem biraz zor oluyor malesef neyseki bugün annemlere kacip kurtuluyorm birkac gün kafam rahat
Canım elbette davulun sesi uzaktan hoş gelir misali burdan sana, görme duyma demek çok kolay kaynanayi görmezden gelememen çok zor ama ben eşinin kuzenini kastetmiştim.
Eşinin kuzeni Kim ki senin canını sıkacak
Hemde hamile hamile

Kızlar ben oglumda 36.haftada 5 günlük rapor aldim saglik ocagindan izin baslamiodu o sekilde yanlis hatirlamiosam kadin dogumdan rapor alamioz ozaman izin basliyo. Gerci ben raporu da kullanamadım ptesi rapor aldim persembe doğuma gittim

Canim ben devlette çalışıyorum 36.haftada grip olmustum aile hekimim 5gun rapor vermisti sikintida olmadi.

Sonrasinda ucretsiz izinde de sigortanin tam yatmasi sorun cikarir mi. Siatemi bilmedigimden usulsuzluk olmasin cocugumla hapse girmeyim bide

canım 32 Haftada Çalışabilir veya çalışmaz Raporu alınıyor. Çalışabilir taporu alırsan 36. Haftaya kadar çalışabiliyorsun. Sonrası için mecbur izinli olacaksın. 32 Hafta da Çalışamaz raporu alırsan Doğum öncesi 8 Haftalık izin hakkını kullanmış olursun. doğum sonrası da 8 Haftalık iznin olur.
Raporluyken veya İzinlerin bittikten sonra ücretsiz izin alırsan Sigortan tam yatabilir. Bu işverenin insiyatifine kalmış. Sonuçta Raporluken çalışmadığını beyan edip sigorta tam yatabilir. Çalışan olarak seni zor duruma sokan bişey yok. eğer uygun sekilde beyan edemezse işyerine ceza gelir. Senlik bişey yok. Endişen ne ise doğru düzgün muhasebe ile konuş onu bilgilendir doğru zamanda doğru beyanları yaparsa sıkıntı olmaz. Mali müşavirim ben.

cok cok güzel olmuş.. bana acilllll yapılışını yaz...
keşke beyaz olaymış kulaklarıda siyah

İpim yoktu canım ondan boyle oldu :) yapılışını acıkcası tam bilmiyorum canım biraz sallamasyon oldu pek bilmiyorum örmeyi netten öğrenmiştim pıtırcıkları da 6 tane ikili trabzanı tek deliğe yapıp birlestiriyosun canım sonra sık igne sonra tekrar Pıtırcık o sekilde gidiyo ama örgü biliyosan o azaltma artırmayı kendin yaparsın canım ben o kısmı salladım cunku

cok gecmis olsun,dikkat et kendine,ben o kadar cok acikiyorum ki yemek yemeyenlere sasiriyorum,azda olsa biseyler yemeye calis canim

Asil anlamak istedigim su aslinda. Esim bagkurlu isveren okdugu icin. Ve bagkur borcu var. Bebek benm saglik sigortamdan yararlanabilir mi bu durumda onu anlamaya calisiorum. Bunun icin dogumdan sonra nasil bi yol izlemeliyim mesela bilmiorum. Muhasebeciyle de hic konusmadm daha

25.haftamdayım geçen haftalara göre bebek hareketleri az bu durumu yaşayan var mı içinizde geçen hafta sürekli hissediyordum bu hafta çok az kıpırtı şeklinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…