2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi

Ben çoookk merak ediyorum kime benzeyecek diye yaa. İçimde sarışın olacak gibi bir his var hep :) ben böyle deyince eşim somurtuyor eski erkek arkadaşına mı benzemesini istiyon diye halbuki kendi de küçükken sarışınmış şimdi kumral.

Eski erkek arkadaşı ne ya bu erkekler ne kıskanç ne kindar bende şurası bana burası kocama benzesin diye dua ediyorum inşallah hayırlısı olur

Kızlar depend hakkında bu yorumu gördüm kkda herkes memnun ve tavsiye ediyor
Kızlar depend külotu şiddetle tavsiye ederim. Ben anestesi sezeryanla doğurdum hastanede 3 gece kaldık baya bir kanamam oldu depend kanı çok güzel hapsediyor rahat ettim günde 4 -5 depend kullandım attım.bebek poposunu silmek için ıslak mendil almayın uni baby filaniçerisinde kimyasal olmamasına rağmen bebişlerimin poposuna değdirinceirkiliyorlardı baby me temizleme pamuğunu şiddetle tavsiye ederim biz bez değiştirirken popoyu onla siliyoruz.

Topiği bir bırakınca ipin ucunu kaçırıyosun hangini okuyacağımı şasırdım kızlar :)

Ped olarak Kotex kullanmıştım ben eve gelince o bana yeterli geldi 20 gün kanamam oldu kişiden kişiye değişiyor sanirim
Hastanede de onlar bez veriyor zaten

Kramp tarzı sağ kalçamdan ağrı taa 16.haftadan beri gelen ağrılarım oluyor ilacta kullanıyorum ama fayda etmiyor inş doğumla birlikte geçer

Aynen öyle, azıcık yerde otursam belim tutuluyor. Bi ara mola vereyim diye oturdum sonra kalkamadım

Sorma canım bende cok merak ediyorum kuzenimin kızı kendine benziyor onu görünce insaAllah bana benzer benimkide diyorum
Kendi kucuklugunu unutms ama eski sevgilini unutmamis eşin cok seviliyorsun masaAllah size

Kızlar bana magnezyum fayda etmiyor mu nedir dün yatmadan içtim ama bugün ağrım oldu bacaklarimda kalcamdan aşağı doğru baska ne yapabilirm bilmiyorum yine de hamd olsun buna şükür

Uykumu kaçırdilar yine gel de sev nefret etme bu insanlardan kendi yetmiyor yigenide karışıyor whatsapp grubundan laflar laflar kendisi kvsini cok seviyormus gibi of of Allahım bana sabır ver uzak et bska birsey istemiyorum cocugumun huzuru icin canımı sıkmalarina fırsat verme kocam yok yanımda anlayis gösterin karismayin moral bozmayin ama nerdeee

İnsanlar çok düşüncesiz olmuş canım sanki kendileri mükemmel gibi seni çok iyi anlıyorum canım.bende 6 aylık evliyken eşimden ayrı kalmak zorunda kaldım 2 yıl esim yanında olmadi kv ile kaldım eşimi göremedim bile 6 aydır yanında çok şükür ama yine evim ayrı falan altli üstlü oturuyoruz yemek bir yiyoruz o bile beni çileden çıkarıyor kimseye tahammül edecek sabrım kalmadı çünkü allah yardimcimiz olsun bebislerimiz iyi olsun o yeter boşver

Erkek bebek anneleri bebeginizi ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?

Son kontrolde doktor ile konuştum
Ben doğar doğmaz istiyordum ama şimdiden bunun planını yapamayız dedi doktor
Benek doğar muayene ederiz sarılık gibi risk olmaz o zaman 3 yada 5. Gün yapılabilir dedi.
Bizimki de o zamanlar da olacak inşallah

2 hafta geri çıkıyor canım adetle ultrason
Evet acele etmesin hatta ben diyorum baban gelene kadar kal karnımda ama mümkün değil işte

Dimi ya keşke öyle kalsa seseryan düşünürsen babası gelebilir belki.

İnt bende hastane çantası araştırırken birisi yazmış kesinlikle tavsiye ediyorum diye.

Aynen öyle, azıcık yerde otursam belim tutuluyor. Bi ara mola vereyim diye oturdum sonra kalkamadım

dikkat et canım sende. İyice ağırlaşmaya başlıyoruz

Takmıyoeuz kafaya sakin oluyoruz
Takmakla kendine bebeğine yazık ediyorsun sallama bile

Tek teselli kaynagim kızım zaten ama böyle uzuyorlar oda etkileniyor napiyim Allahim yardimcimiz olsun gerçekten anlayissiz insanlardan uzak etsin canım

speedy-gonzales
Sezaryen aklımda gecti ama sirf esim yanimda olsun diye keyfine yapamam canım vazgectim o dusnceden aklıma gelmedi değilde en iyisi normal sen daha iyi bilirsn ilkin normal olmuş
Takmiym diyorum canım ama yok olmuyor beynimi kemiriyor sanki dusunceler kızım icin sakin olmaya çalışıyorum mecburen

Tabiki canım eşin Doğumdan bir kaç saat sonra da gelip görse olur en güzeli herşeyin doğal olması normal Doğum olması belli mi olur kızın belki babasının iznine denk getirir
Bi Doğumda olmasın yanında sonra bol bol o saatlerin tadını çıkartırlar baba kız

Canim sen devlettemi dogurcan sezeryanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…