- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Kocamannn bir amin diyorum canım dua ediyorum zaten kvye gorumce ve kaynima benzemesn diye artik esimede benzesin istemiyorum çünkü esim annesine benziyor sizofrene bagladilar beni artık
Teşekkür ederiz teyzesi
Hayırlısı olsun canım o günler gelsin de :)))en güzeli aslında ama sabah 10 da doğurdum işlemleri falan filan 12 buldu göndermediler.
bu kez kendim isterim belki bırakın beni diye.
Eski erkek arkadaşı ne ya bu erkekler ne kıskanç ne kindarBen çoookk merak ediyorum kime benzeyecek diye yaa. İçimde sarışın olacak gibi bir his var hep :) ben böyle deyince eşim somurtuyor eski erkek arkadaşına mı benzemesini istiyon diyehalbuki kendi de küçükken sarışınmış şimdi kumral.
Hepsi birbirinden zor canım sağlıkla gelsinler deAmin canım amin
Senin bebiş kız herhalde
Bizim dertler şimdiden başladı bile
Bide erkek çocuk kolay derler nerdeeee :)
Kompleksliler napalımEski erkek arkadaşı ne ya bu erkekler ne kıskanç ne kindarbende şurası bana burası kocama benzesin diye dua ediyorum inşallah hayırlısı olur
Yıkatmayacağım canım hatta göbek düşene kadar da sadece ıslattığım yumuşak bir bezle sileceğim.Hanımlar siz doğumdan sonra bebeklerinizi yıkatıp yıkatmama hakkında ne düşünüyor sunuz?
Memoriall hastane cikisi veriio bide lohusa serbeti.Kızlar hastaneler artık doğum paketi veriyormus ana kucağı hastane çıkışı falan oglanda sadece 2 bez şampuan ve DVD vermişlerdi bakalım bunda nasıl olacak
3. Gunle 10. Gun arasi dusunuorm benErkek bebek anneleri bebeginizi ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
Aynen öyle, azıcık yerde otursam belim tutuluyor. Bi ara mola vereyim diye oturdum sonra kalkamadımBen bugün bir hata yaptım baba kızı yolladım parka tek başıma yaptım şimdi kafam kalkmıyor çok yoruldum.. sanırım srtık öyle koşturmalı olmayacağım..
Temizlik çok fazla nankör yap arkadan yine kirleniyor.
Sorma canım bende cok merak ediyorum kuzenimin kızı kendine benziyor onu görünce insaAllah bana benzer benimkide diyorumBen çoookk merak ediyorum kime benzeyecek diye yaa. İçimde sarışın olacak gibi bir his var hep :) ben böyle deyince eşim somurtuyor eski erkek arkadaşına mı benzemesini istiyon diyehalbuki kendi de küçükken sarışınmış şimdi kumral.
İnsanlar çok düşüncesiz olmuş canım sanki kendileri mükemmel gibi seni çok iyi anlıyorum canım.bende 6 aylık evliyken eşimden ayrı kalmak zorunda kaldım 2 yıl esim yanında olmadi kv ile kaldım eşimi göremedim bile 6 aydır yanında çok şükür ama yine evim ayrı falan altli üstlü oturuyoruz yemek bir yiyoruz o bile beni çileden çıkarıyor kimseye tahammül edecek sabrım kalmadı çünkü allah yardimcimiz olsun bebislerimiz iyi olsun o yeter boşverUykumu kaçırdilar yine gel de sev nefret etme bu insanlardan kendi yetmiyor yigenide karışıyor whatsapp grubundan laflar laflar kendisi kvsini cok seviyormus gibi of of Allahım bana sabır ver uzak et bska birsey istemiyorum cocugumun huzuru icin canımı sıkmalarina fırsat verme kocam yok yanımda anlayis gösterin karismayin moral bozmayin ama nerdeee
Erkek bebek anneleri bebeginizi ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
2 hafta geri çıkıyor canım adetle ultrason
Evet acele etmesin hatta ben diyorum baban gelene kadar kal karnımda ama mümkün değil işte
Kızlar depend hakkında bu yorumu gördüm kkda herkes memnun ve tavsiye ediyor
Kızlar depend külotu şiddetle tavsiye ederim. Ben anestesi sezeryanla doğurdum hastanede 3 gece kaldık baya bir kanamam oldu depend kanı çok güzel hapsediyor rahat ettim günde 4 -5 depend kullandım attım.bebek poposunu silmek için ıslak mendil almayın uni baby filaniçerisinde kimyasal olmamasına rağmen bebişlerimin poposuna değdirinceirkiliyorlardı baby me temizleme pamuğunu şiddetle tavsiye ederim biz bez değiştirirken popoyu onla siliyoruz.
Aynen öyle, azıcık yerde otursam belim tutuluyor. Bi ara mola vereyim diye oturdum sonra kalkamadım
Uykumu kaçırdilar yine gel de sev nefret etme bu insanlardan kendi yetmiyor yigenide karışıyor whatsapp grubundan laflar laflar kendisi kvsini cok seviyormus gibi of of Allahım bana sabır ver uzak et bska birsey istemiyorum cocugumun huzuru icin canımı sıkmalarina fırsat verme kocam yok yanımda anlayis gösterin karismayin moral bozmayin ama nerdeee
Tek teselli kaynagim kızım zaten ama böyle uzuyorlar oda etkileniyor napiyim Allahim yardimcimiz olsun gerçekten anlayissiz insanlardan uzak etsin canımİnsanlar çok düşüncesiz olmuş canım sanki kendileri mükemmel gibi seni çok iyi anlıyorum canım.bende 6 aylık evliyken eşimden ayrı kalmak zorunda kaldım 2 yıl esim yanında olmadi kv ile kaldım eşimi göremedim bile 6 aydır yanında çok şükür ama yine evim ayrı falan altli üstlü oturuyoruz yemek bir yiyoruz o bile beni çileden çıkarıyor kimseye tahammül edecek sabrım kalmadı çünkü allah yardimcimiz olsun bebislerimiz iyi olsun o yeter boşver
speedy-gonzales
Sezaryen aklımda gecti ama sirf esim yanimda olsun diye keyfine yapamam canım vazgectim o dusnceden aklıma gelmedi değilde en iyisi normal sen daha iyi bilirsn ilkin normal olmuş
Takmiym diyorum canım ama yok olmuyor beynimi kemiriyor sanki dusunceler kızım icin sakin olmaya çalışıyorum mecburen
Canim sen devlettemi dogurcan sezeryanlaspeedy-gonzales
Sezaryen aklımda gecti ama sirf esim yanimda olsun diye keyfine yapamam canım vazgectim o dusnceden aklıma gelmedi değilde en iyisi normal sen daha iyi bilirsn ilkin normal olmuş
Takmiym diyorum canım ama yok olmuyor beynimi kemiriyor sanki dusunceler kızım icin sakin olmaya çalışıyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?