Asil anlamak istedigim su aslinda. Esim bagkurlu isveren okdugu icin. Ve bagkur borcu var. Bebek benm saglik sigortamdan yararlanabilir mi bu durumda onu anlamaya calisiorum. Bunun icin dogumdan sonra nasil bi yol izlemeliyim mesela bilmiorum. Muhasebeciyle de hic konusmadm daha
Canım Senin sağlık sigortan sen izinliyken ve hatta işten çıksan 90 gün daha faydalanabilyorsun.Zaten doğum iznindeyken işten çıkarma olmaz eşinin işyeri olmasa bile.
Çocucuğu kafana takma çünkü cocuklar 18 yaşına kadar devlet tarafından karşılanıyor. Senin veya eşinin sigortası olup olmaması onu bağlamıyor.
Canım kurumun insaflı çıkmış öyleyse :) çünkü uygulama genellikle bu şekilde. Memurlar.net'e de baktım şimdi emin olmak için. Çoğu insanın iznini başlatmışlar gribal enfeksiyonda bile. Ama tabii ki inşallah dediğin gibi yapılabilsin. Anneler ne kadar uzun süre bebekleriyle vakit geçirebilirse o kadar iyi el kadar bebeği bırakıp işe dönmek zorunda olmak bir anneye yapılacak en büyük haksızlıklardan çünkü. Uygulamada farklılıklar gösterilmiş yönetmelikte bu konuda "fiilen" çalışabilir yazdığı için.
25.haftamdayım geçen haftalara göre bebek hareketleri az bu durumu yaşayan var mı içinizde geçen hafta sürekli hissediyordum bu hafta çok az kıpırtı şeklinde?
25.haftamdayım geçen haftalara göre bebek hareketleri az bu durumu yaşayan var mı içinizde geçen hafta sürekli hissediyordum bu hafta çok az kıpırtı şeklinde?
Dün ben de çok az hissettim ama takılmıyorum bu duruma çünkü az da olsa hissettim bir de uyuma süreleri artmaya başladı bu haftalarda. Ama tabii eşim yarım saatte bir hareket etti mi etti mi diye sorduğu için evet diyorum :)
Dün ben de çok az hissettim ama takılmıyorum bu duruma çünkü az da olsa hissettim bir de uyuma süreleri artmaya başladı bu haftalarda. Ama tabii eşim yarım saatte bir hareket etti mi etti mi diye sorduğu için evet diyorum :)
Canım Senin sağlık sigortan sen izinliyken ve hatta işten çıksan 90 gün daha faydalanabilyorsun.Zaten doğum iznindeyken işten çıkarma olmaz eşinin işyeri olmasa bile.
Çocucuğu kafana takma çünkü cocuklar 18 yaşına kadar devlet tarafından karşılanıyor. Senin veya eşinin sigortası olup olmaması onu bağlamıyor.
Gun icinde bile yememelisin oyle. Ben mesela sabahlari bi omlet yaninda deli gibi domates salatalik yiorum. Biliorumki tok tutan aslinda o salatalik domates. Aksamlari da abaniorum salataya. Gun icjnde de aciktikca meyve gömüorum yoksa 150 kilo olurum heralde
Zorbuisler
ayni sapkadan ben beceremedigim icin ördürüorum bende. Bide yaninda patikiyle. Yenidogan cekimlerinde amigurumi kuzusuyla fotosunu cekeriz die
Evet canım :) yaşasın o halde poşetten kardasın :) hatta yorumlarında ilk gelen paketin epey bir süre idare ettiği yazıyordu güle güle doldursun oğluşun
Evet canım :) yaşasın o halde poşetten kardasın :) hatta yorumlarında ilk gelen paketin epey bir süre idare ettiği yazıyordu güle güle doldursun oğluşun
Gun icinde bile yememelisin oyle. Ben mesela sabahlari bi omlet yaninda deli gibi domates salatalik yiorum. Biliorumki tok tutan aslinda o salatalik domates. Aksamlari da abaniorum salataya. Gun icjnde de aciktikca meyve gömüorum yoksa 150 kilo olurum heralde
Meyveyle falan acikmiyor musun? Ben geceleri ve sabahları midemin kazıntisına uyanıyorum. Gece üşendiğimden kalkıp birşey yemiyorum ama sabah resmen bir tabak tereyaği yiyorum. Aboww çok korkunç bir tablo