- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
anneme doğururken çok tatlı gelmemişimdir sanırım
tövbe etmiş zaten kadın benden sonra doğurmamış bir daha
Benimde bu cuma inşallah randevum
Ben negatif eşim de öyle bu durumda yapılacak mi
evet canim benim :)
benim sezeryan zaten birgece kesin kalicam...
ayy ben böyle düşündükçe biran önce kavusmak istiyorum hatta bugün kokusunu hissettim bebegimin buram buram inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz
Ay ben ole bilmiodum. Ebeveynlerden biri negatif digeri pozitif olursa yapilio die biliodum.
Kv onceden kan uyusmazligi durumunda bebegin kani degistiriliodu dedi. Bana pek inandirici gelmemisti tabi amaKızlar anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı çıkıyor ortaya. Geçen kan uyuşmazlığı testi yaptırdım bizde var çünkü. Sadece bein kanımdan bakılıyor çünkü bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı ona bakılması gerekiyor. Neyse sonuç negatif çıktı ama bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı dedim de sanırım bebeğin kanı bana zarar veriyor mu onu ortaya çıkarıyor kan uyuşmazlığı testi. Çünkü ben sonucumu internete yazıp baktığımda bebek kanının anneye zarar vermediği gibi bi anlama geliyormuş negatif çıkması, bu durumda, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır diyordu yazı da. Eğer sonuç pozitifse o zaman sıkıntı var ortada demekmiş, bunun çözümünü bilemiyorum. Umarım yanlış bişeyler yazmamışımdır çünkü yüzde yüz araştırıp emin olmadığım bir konu. Sadece kesin olarak tek bildiğim kan uyuşmazlığının oluşması için annenin negatif babanın pozitif olması gerekiyor ve doktor gerekli bulursa 28. haftada uyuşmazlık iğnesi yapıyor. Doğumda ise bebeğin kanı ne olursa olsun iğne yapılıyor diye biliyorum (anneye yapılıyor ama kesin yapılıyor mu bundan da emin değilim)
Kızlar anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı çıkıyor ortaya. Geçen kan uyuşmazlığı testi yaptırdım bizde var çünkü. Sadece bein kanımdan bakılıyor çünkü bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı ona bakılması gerekiyor. Neyse sonuç negatif çıktı ama bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı dedim de sanırım bebeğin kanı bana zarar veriyor mu onu ortaya çıkarıyor kan uyuşmazlığı testi. Çünkü ben sonucumu internete yazıp baktığımda bebek kanının anneye zarar vermediği gibi bi anlama geliyormuş negatif çıkması, bu durumda, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır diyordu yazı da. Eğer sonuç pozitifse o zaman sıkıntı var ortada demekmiş, bunun çözümünü bilemiyorum. Umarım yanlış bişeyler yazmamışımdır çünkü yüzde yüz araştırıp emin olmadığım bir konu. Sadece kesin olarak tek bildiğim kan uyuşmazlığının oluşması için annenin negatif babanın pozitif olması gerekiyor ve doktor gerekli bulursa 28. haftada uyuşmazlık iğnesi yapıyor. Doğumda ise bebeğin kanı ne olursa olsun iğne yapılıyor diye biliyorum (anneye yapılıyor ama kesin yapılıyor mu bundan da emin değilim)
Kiz ikinizde pozitifseniz niye yapilsinAaaaaaaa aa benim de:) yupppiuiii
Onu bilmiyorum canım ya doktor sen pozitifsin teste gerek yok dedi
Hatta eşim ben de kan verecek miyim ben de kan verecek miyim.diye 50 kere sorunca cok istersen ver heveslendin dedi ama pozitif esin zaten dedi kocam la dalga geçti :)
Aminnnnnn canm.
Tamir 2 battaniye koyarım cnim çok sağol :)
Evde battaniyeden bol.bi şey yok zaten
Sağolsun annem almış kv almış ben aldım eşimin teyzesi almış :) alan 1 tane alsa yine iyi coştuk battaniye konusunda:)
Belki senin dediğin gibidir canım. Ama bana sen pozitifsin zaten demişti yapılmıyor demişti ki eşim de pozitif zaten
inşallah kullanmak nasip olsun canim benim ne guzel sıkıntı yasamazsin bol bol kullaninAaaaaaaa aa benim de:) yupppiuiii
Hatta eşim ben de kan verecek miyim ben de kan verecek miyim.diye 50 kere sorunca cok istersen ver heveslendin dedi ama pozitif esin zaten dedi kocam la dalga geçti :)
Aminnnnnn canm.
Sağolsun annem almış kv almış ben aldım eşimin teyzesi almış :) alan 1 tane alsa yine iyi coştuk battaniye konusunda:)
Belki senin dediğin gibidir canım. Ama bana sen pozitifsin zaten demişti yapılmıyor demişti ki eşim de pozitif zaten
Kiz ikinizde pozitifseniz niye yapilsin
evet normal doğmuşum o yüzden annem kızım olursa asla normal doğum yapmasına izin vermem demiş sancı çekerken şimdide cidden normal doğurma diyor banaKıyamam annene yaaaaa... Yaa bak sen 5 kg doğmuşsun bende 4e yakın sende muhtemelen normal doğdun.Şimdi 4 olunca direkt sezaryene alıyorlar uyuz oluyorum.
inşallah kullanmak nasip olsun canim benim ne guzel sıkıntı yasamazsin bol bol kullanin
aynen birde zeynep kamil’de doğurmul beni kadın özel hastanede yok o zamanAnan elleri opulecek kadin5 kilo her yigidin harci diil masallah
HahaytYok İşte eşimin pozitif olup olmamasını sormadı bakmadı ona.
Benimki pozitif çıkınca direk gereksiz dedi
Eşimi ben extra bilgi olarak size yazdim sadece hahahahah doktor bilmiyor:2
Hımmm senin daha haftan gelmemiş sanırım. Ama zor olmuyo mu yaaa hamile hamile nöbet tutmasıEvet tutuyorum. 24. Haftayı bekliyorum.
Canım kuzenim negatif(anne), eşi pozitifti. Bebekleri doğunca hemen kanına bakıldı, eğer negatif çıksaydı iğne vurulacaktı çok şükür bebek pozitif çıktı hatta çok sevindiler iğne olmasına gerek kalmadı diye.Kızlar anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı çıkıyor ortaya. Geçen kan uyuşmazlığı testi yaptırdım bizde var çünkü. Sadece bein kanımdan bakılıyor çünkü bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı ona bakılması gerekiyor. Neyse sonuç negatif çıktı ama bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı dedim de sanırım bebeğin kanı bana zarar veriyor mu onu ortaya çıkarıyor kan uyuşmazlığı testi. Çünkü ben sonucumu internete yazıp baktığımda bebek kanının anneye zarar vermediği gibi bi anlama geliyormuş negatif çıkması, bu durumda, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır diyordu yazı da. Eğer sonuç pozitifse o zaman sıkıntı var ortada demekmiş, bunun çözümünü bilemiyorum. Umarım yanlış bişeyler yazmamışımdır çünkü yüzde yüz araştırıp emin olmadığım bir konu. Sadece kesin olarak tek bildiğim kan uyuşmazlığının oluşması için annenin negatif babanın pozitif olması gerekiyor ve doktor gerekli bulursa 28. haftada uyuşmazlık iğnesi yapıyor. Doğumda ise bebeğin kanı ne olursa olsun iğne yapılıyor diye biliyorum (anneye yapılıyor ama kesin yapılıyor mu bundan da emin değilim)
Ben negatif eşim de öyle bu durumda yapılacak mi
Kızlar anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı çıkıyor ortaya. Geçen kan uyuşmazlığı testi yaptırdım bizde var çünkü. Sadece bein kanımdan bakılıyor çünkü bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı ona bakılması gerekiyor. Neyse sonuç negatif çıktı ama bebekle benim kan uyuşmazlığım var mı dedim de sanırım bebeğin kanı bana zarar veriyor mu onu ortaya çıkarıyor kan uyuşmazlığı testi. Çünkü ben sonucumu internete yazıp baktığımda bebek kanının anneye zarar vermediği gibi bi anlama geliyormuş negatif çıkması, bu durumda, kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır diyordu yazı da. Eğer sonuç pozitifse o zaman sıkıntı var ortada demekmiş, bunun çözümünü bilemiyorum. Umarım yanlış bişeyler yazmamışımdır çünkü yüzde yüz araştırıp emin olmadığım bir konu. Sadece kesin olarak tek bildiğim kan uyuşmazlığının oluşması için annenin negatif babanın pozitif olması gerekiyor ve doktor gerekli bulursa 28. haftada uyuşmazlık iğnesi yapıyor. Doğumda ise bebeğin kanı ne olursa olsun iğne yapılıyor diye biliyorum (anneye yapılıyor ama kesin yapılıyor mu bundan da emin değilim)
Aaaaaaaa aa benim de:) yupppiuiii
Aminnnnnn canm.
Hahahah güzel fantaziymiş o daKv onceden kan uyusmazligi durumunda bebegin kani degistiriliodu dedi. Bana pek inandirici gelmemisti tabi ama
Hahahahah aynennAynen anne pozitif ise direk eliyorlar demi bana da öyle oldu. Sen pozitifsin deyip sen geç sıradaki dediler hahaha:)
Doğrudur, doğum sonrasından pek emin değilim ama ben yine de uyarıcam onları bakın bizde kan uyuşmazlığı var haberiniz olsun diyeCanım kuzenim negatif(anne), eşi pozitifti. Bebekleri doğunca hemen kanına bakıldı, eğer negatif çıksaydı iğne vurulacaktı çok şükür bebek pozitif çıktı hatta çok sevindiler iğne olmasına gerek kalmadı diye.
Aynen canım kitapta okuduklarımı anlatmışsın dediğin gibi ilk bebekte sorun çıkmıyor ama önlem yine ilk bebekte alınıyor en azından takip ediliyorsun sıkı bir biçimde doğal olarak.Bende yok ama fenci oldugumdan tabii ki aşinayım. Durum şöyle ki; kan uyuşmazlığı sadece anne negatif baba pozitifse ortaya çıkabiliyor. Baba pozitif oldugundan bebegin de pozitif olma ihtimali yuksek.
Bebek negatifse sıkıntı yok, pozitif oldugunda kanındaki anti negatif savaşçıları senin kanına savas acıyor sana zarar veriyor bundan korunmak icin de igne vurunman gerekiyor.
Yalnız ilk bebekte vucut seni koruyor o yuzden ilk bebekte geçersiz bu durum sonrakilerde gecerli.
Kıyamam annene yaaaaa... Yaa bak sen 5 kg doğmuşsun bende 4e yakın sende muhtemelen normal doğdun.Şimdi 4 olunca direkt sezaryene alıyorlar uyuz oluyorum.
Yapılmıyor canım bende sormuştum
Var canımKan uyusmazligi testi mi varmis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?