Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Oğluşumun ateşi bi çıkıyor bi iniyor hala devam ediyor hastalık ama düne nazaran daha iyi çok şükür
Bugün kızçe görme günü yaşasın şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne kadar olmuş kızım özlemişim
Kızlar bişey soracam avent in göğüs kalkanı varmıs göğüs ucunun yara olmasını önlüyormus daha önce kullanan var mı gercekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi buldunuz ona göre almak istiyorum
Ya İnsanları kırmayım diyorum ama bezen çok sıkıyorlar en gğzel cevap vermek susmak bir yere kadar en güzeli pat pat söylemek
oda var kiminin karnı yok, bu bebeğin gelişmediği anlamına gelmiyor ki iç karın meselesi cahillik başa bela..
daha detaylı olanlar da var ben kendi koyacaklarımı yazdım. Eksiklerimi alabilirsem inşallah yarın kv gelecek bizde kalacaklar gidip alamam Çarşamba artık inşallah giderlerse
o bile dert benim için kg fazla olması güçlenip kendisini kolay itmesi demek doktorum bu yüzden daha dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Kısacası bebeğin kilo almamalı benim için daha kötü.
Ağzı olan konuşuyor dedikleri bu olmalı işte
Dışarı çıktığım günlerde 2-3 kişiden mutlaka duyuyorum az kalmış kelimesini.
26. Hafta da gitmiştim o zaman hafif kısalmıştı beklediğinden iyiydi. Bu gittiğimde 32 olacağım sanırım ne olur bakacağız artlk
ben bugün gittin sandım tamam cnm gidince sorarsın.
İlerleyen zamanlar da daha güzel kilo alacaktır takma kafana
speedy-gonzales
canım benimde karnım çok az dün bana dediler ki aaa bu haftada bu karın.. bebeğin gelişimin de mı bir sıkıntı var boyu kilosu kaç diye sordular düşün yani her şartta bir şey diyorlar takma..
speedy-gonzales
canım benimde karnım çok az dün bana dediler ki aaa bu haftada bu karın.. bebeğin gelişimin de mı bir sıkıntı var boyu kilosu kaç diye sordular düşün yani her şartta bir şey diyorlar takma..
Günaydın annişler. Ben doğum için istanbula gitmeyi düşünüyorum yaşadığımız yer çok küçük ve doktor yok doğru düzgün. İstanbulda doktor tavsiyesi olan var mı? Tüp bebekle hamile kaldım o yüzden tedirginim biraz
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Oğluşumun ateşi bi çıkıyor bi iniyor hala devam ediyor hastalık ama düne nazaran daha iyi çok şükür
Bugün kızçe görme günü yaşasın şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne kadar olmuş kızım özlemişim
kaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum
kaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum