2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Oğluşumun ateşi bi çıkıyor bi iniyor hala devam ediyor hastalık ama düne nazaran daha iyi çok şükür
Bugün kızçe görme günü yaşasın şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne kadar olmuş kızım özlemişim

Kızlar bişey soracam avent in göğüs kalkanı varmıs göğüs ucunun yara olmasını önlüyormus daha önce kullanan var mı gercekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi buldunuz ona göre almak istiyorum

Canim hastane odalari cok sicak olur genelde ama sen bilirsin[/QUOT
speedy-gonzales canım benimde karnım çok az dün bana dediler ki aaa bu haftada bu karın.. bebeğin gelişimin de mı bir sıkıntı var boyu kilosu kaç diye sordular düşün yani her şartta bir şey diyorlar takma..

Günaydııııın herkese mutlu günler

Göğüs kremi kullanmam diyordum. Ceviz kabuğuna bal mumu koyup onu kullanıcam

DOğuma kadar evde kullanırsın o zaman nasıl bir şey bilmiyorum ama küçük bir kutuya koyup götürürsün yada hastanende kullanmazsın en kötü.

Herkes bir şey diyor her koşulda yeterki konuşmak olsun.

İşte dönüp dolaşıp sağlıklı olsun da diyoruz. Benden 3 kg.nin altında bebek çıksa gülerim valla Hastanede ne kadar yatmıştı bebişin?
Yatmadı canım ilk gün taburcu ettiler ama dediğin gibi zayıf olunca sağlıkta sorun oluyor şekeri çok düşüktü uyanmiyordu zorla emzirdim

Günaydın canım geçmiş olsun oğluşuna Allah şifa versin inşallah
Kızına da selamlarımızı illet bak bakalım ne kadar büyümüş prenses

Ay canım çok üzüldüm kaşımakla alakalı değil catladiysan devamı gelir bol bol kremlen yaglan hiç sevmem çatlakları
kaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum

kaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum
Genetik canim ya catlarsa çatlar işte benim ilkinde çatlamayan yer kalmadı inşallah bunda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…