- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Bunlar okeyDün böyle liste yaptım
Bebek için
10 lu hastane çıkışı takım
Tulum
alt üst takım
2 tane çorap
Şapka yedek
2-3 eldiven
Primsiz bez
Alt silme mendili (pamuk)
Ağız silme mendili (müslin)
Emzik
Çıkış için battaniye
Anne için
Depend hasta bezi
Gecelik sabahlık takım
Yedek pijama
2 adet yedek iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Terlik
Bakım seti ( diş macunu, diş fırçası , deodorant,dudak kremi )
Göğüs pedi
Islak mendil
Çorap
Canım hiç belli olmuyor ya ben 4 kilo eşimde 4 kilo doğmuş ama bizim yavru 32. Haftada rahim içi geriliği başladı hiç kilo almadı ultrasonda 2300 çıkan bebiş 2050 gram doğdu şişliği indi kaldı 1800 prematüre gibi ama çok şükür sağlıklıydi bol bol emzirdim sarilik falan da olmadık şimdi çok yaramaz maşallah halende zayıf ama ne yapalım kısmet :))Bana çok normal göründü açıkçası (tabi tıp mezunuyum ya) kızların bebekleri ile aynı gibi. Kaldı ki son ay hiç kilo almayan bebekte duydum, 1-1,5 kiloyu son ay alan bebekte duydum. Geçri genetik olarak siz öyleyseniz o da çok küçük doğmaz herhalde ama bilinemez yanibende 3,750 kg doğmuşum, eşimi bilmiyoruz ama kesin zayıftır o Bende kendi bebeğimin 3,500 kg.dan aşağı çıkacağını sanmıyorum
Lohusa sepetinde çok güzel şeyler var canım ordan bakArkadaşlar lohusa takımlarını nerden aldınız
İlk gebeliğimde en zor sectiğim şey lohusa takımıydı
2 tane almıştım biri çok yazlık birini arkadasıma verdım gerı gelmedi
Şimdi yine alacagım ama nereden alacağım bilmiyorum
Güzel bir takım istiyorum fikir verin hatta foto atın :)
ee o zaman benim ki niye sakin o zaman. Bu gecede uykusuz kalmayayım şimdi :)yeri azalınca tekmeleri yerinden hoplatacak canım. biraz daha az olacak üstüste değil ama daha kuvvetli olacak daha güzel.
benimki de öyle hatta bazen biraz dursada rahatlasam dediğim oluyodu. Ama 2 gündür çok sakin. Kıpırdıyo ama öyle sert hareketler yok. Daha c.tesi gittim birde doktoraBütün gün bi kere hareket etti çok az geldi banahemde son günlerde öyle bir hareket ediyordu ki futbolcu mu olacak bu çocuk diye düşünmüştüm. İnşallah hareket ederde rahatlarım. Babası da konuşsun birazdan bazen ona tepki veriyor baya iletişim kuruyorlar
Depend külot seklinde olanlar Mı? Gördum ama nasıl olur bilemedim
Primsiz bez ney ?
Canım hiç sıkma canını az kalmış zaten hayırlısıyla bu da kızın gibi gününde doğacak inşallah sağlıklı olsunda agrisiz sancısız olur inşallah
Depend herkes övmüş memnun çok var
Prima demek istedim
amin inşallah canın
İşte dönüp dolaşıp sağlıklı olsun da diyoruz. Benden 3 kg.nin altında bebek çıksa gülerim vallaCanım hiç belli olmuyor ya ben 4 kilo eşimde 4 kilo doğmuş ama bizim yavru 32. Haftada rahim içi geriliği başladı hiç kilo almadı ultrasonda 2300 çıkan bebiş 2050 gram doğdu şişliği indi kaldı 1800 prematüre gibi ama çok şükür sağlıklıydi bol bol emzirdim sarilik falan da olmadık şimdi çok yaramaz maşallah halende zayıf ama ne yapalım kısmet :))
Benimde bu cuma inşallah randevumee o zaman benim ki niye sakin o zaman. Bu gecede uykusuz kalmayayım şimdi :)
benimki de öyle hatta bazen biraz dursada rahatlasam dediğim oluyodu. Ama 2 gündür çok sakin. Kıpırdıyo ama öyle sert hareketler yok. Daha c.tesi gittim birde doktora
İste bu yuzden ondan bi istikrar beklerdim75 ise 75 kalmalıydı
Ne koyucaz bu hastane çantasına? Önce bir liste tutayım eksikler varsa onları da tamamlayıp artık çantamı hazır edeyim diyorum. Herşey tamam gibi ama bilemedim. Sonradan eksik birşey çıkmasın da. Tecrübeli anneler Yardımmm
geçen uygulamada vardı eşiniz kulağını dayarsa kalp atışını duyabilir diye. Hatta 3-4 gündür deniyoruz. Fışır foşur su sesi geliyo diyoKızlar babası konuştu baya sonra tekme attı bikaç kez rahatladım çok şükür. Hatta eşim iki saat kalp atışını dinlediğini iddia ediyor ama olmaz öyle şey diyorum. Olmaz değil mi? Nasıl duysun sonuçta suyun içinde kaç katman var..
Bende tek kullanımlık iç çamasırı alacaktım onun yerine bunu alabilirim belki
Hiç prima aklıma gelmedi bende diyorum yeni bir seyler cıktı demek ki dünde primsiz diye görünce googledan da baktım primsiz bez ne diye :)
speedy-gonzales
Yaa canım sen niye takıyosun bunları
Bana göbeğin kucucuk bu hep bebegin gelişiminden kaynaklı iste diyen mi ararsın bebegim 27. Haftada 850 gramken ohoo benimki o haftada 1.5 kg idi diyeni mi ararsın, yok seninki hic hareket etmiyo kesin sıkıştı kaldı diyen mi dersin var yaa ahh benim bi 2. gebeligim olsaydı hepsinin agzını kapatırdım bosver seninki de boyle.
Bak benim bebegimin hareketler cok az hatta hareket ediyosam tık yok. Ultrasonda bakıyoruz gelisimi falan iyi diyo hareketli de ama yok ben hissetmiyorum yani demek ki benim gebelik de boyle herkesinki farklı takma bosver canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
İnanmıyorum gerçekten miii??? Kalp atışını taklit etti falan bildiğin kalp atışı sesiydi şok oldum şu angeçen uygulamada vardı eşiniz kulağını dayarsa kalp atışını duyabilir diye. Hatta 3-4 gündür deniyoruz. Fışır foşur su sesi geliyo diyo
Kan uyusmazligi testi mi varmis kiKızlar sağlık ocağı kan uyuşmazlığı testini yapıypr mu bileniniz var mı ?
Tamam hepsi alındı şükür. Geriye çantaya koymak kaldı. Birde şu pişik kremi ile göğüs kremi ilk etapta lazım oluyor mu ki?Daha once deneyimli bi anne paylasmisti canım
Ben 2 hastane cikisi almam
Onun yerine alt üst ya da tulum koyarım
Battaniye de 1 tane koyarım sanki
Eki Görüntüle 2056079
Var galiba bende geçen okudum tam anlamasamda şöyleydi galiba, mesela anne baba negatif diyelim bebeğin pozitif olmaması lazım. bu durum da anneye iğne yapılıyor. Umarım yanlış anlayp, yanlış anlatmamışımdirKan uyusmazligi testi mi varmis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?