2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bunlar okey

Canım hiç belli olmuyor ya ben 4 kilo eşimde 4 kilo doğmuş ama bizim yavru 32. Haftada rahim içi geriliği başladı hiç kilo almadı ultrasonda 2300 çıkan bebiş 2050 gram doğdu şişliği indi kaldı 1800 prematüre gibi ama çok şükür sağlıklıydi bol bol emzirdim sarilik falan da olmadık şimdi çok yaramaz maşallah halende zayıf ama ne yapalım kısmet :))

Lohusa sepetinde çok güzel şeyler var canım ordan bak

yeri azalınca tekmeleri yerinden hoplatacak canım. biraz daha az olacak üstüste değil ama daha kuvvetli olacak daha güzel.
ee o zaman benim ki niye sakin o zaman. Bu gecede uykusuz kalmayayım şimdi :)
benimki de öyle hatta bazen biraz dursada rahatlasam dediğim oluyodu. Ama 2 gündür çok sakin. Kıpırdıyo ama öyle sert hareketler yok. Daha c.tesi gittim birde doktora

Depend külot seklinde olanlar Mı? Gördum ama nasıl olur bilemedim

Primsiz bez ney ?

Depend herkes övmüş memnun çok var
Prima demek istedim

Canım hiç sıkma canını az kalmış zaten hayırlısıyla bu da kızın gibi gününde doğacak inşallah sağlıklı olsunda agrisiz sancısız olur inşallah

amin inşallah canın

Depend herkes övmüş memnun çok var
Prima demek istedim

amin inşallah canın

Bende tek kullanımlık iç çamasırı alacaktım onun yerine bunu alabilirim belki

Hiç prima aklıma gelmedi bende diyorum yeni bir seyler cıktı demek ki dünde primsiz diye görünce googledan da baktım primsiz bez ne diye :)

speedy-gonzales
Yaa canım sen niye takıyosun bunları
Bana göbeğin kucucuk bu hep bebegin gelişiminden kaynaklı iste diyen mi ararsın bebegim 27. Haftada 850 gramken ohoo benimki o haftada 1.5 kg idi diyeni mi ararsın, yok seninki hic hareket etmiyo kesin sıkıştı kaldı diyen mi dersin var yaa ahh benim bi 2. gebeligim olsaydı hepsinin agzını kapatırdım bosver seninki de boyle.

Bak benim bebegimin hareketler cok az hatta hareket ediyosam tık yok. Ultrasonda bakıyoruz gelisimi falan iyi diyo hareketli de ama yok ben hissetmiyorum yani demek ki benim gebelik de boyle herkesinki farklı takma bosver canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

İşte dönüp dolaşıp sağlıklı olsun da diyoruz. Benden 3 kg.nin altında bebek çıksa gülerim valla Hastanede ne kadar yatmıştı bebişin?

Benimde bu cuma inşallah randevum

Kızlar babası konuştu baya sonra tekme attı bikaç kez rahatladım çok şükür. Hatta eşim iki saat kalp atışını dinlediğini iddia ediyor ama olmaz öyle şey diyorum. Olmaz değil mi? Nasıl duysun sonuçta suyun içinde kaç katman var..

Daha once deneyimli bi anne paylasmisti canım

Ben 2 hastane cikisi almam
Onun yerine alt üst ya da tulum koyarım

Battaniye de 1 tane koyarım sanki

geçen uygulamada vardı eşiniz kulağını dayarsa kalp atışını duyabilir diye. Hatta 3-4 gündür deniyoruz. Fışır foşur su sesi geliyo diyo

İnternetten falan kullanan herkes mükemmel demiş burada da kullanan vardı geneli memnun.

Primsiz bezde yakında marketlerde
yeni bez çıkartacağım ismini böyle buldum

ya daha hafta sonu
Malesef kıskanan bir kuzenim var oda 30 haftalık hamile , gizemin ne kadar göbeği çıkmış senin çok az diyene ben az yiyorum dedi
Pes dedim vallahi
Ben sallamıyorum böyle konuşanı kg , boy kıyaslamam bile sorana söylerim ancak çünkü az olsa da doğunca alıyor bebek kilo tek dert bu olsun.
Bugün hormonlarım tavan yaptı.

geçen uygulamada vardı eşiniz kulağını dayarsa kalp atışını duyabilir diye. Hatta 3-4 gündür deniyoruz. Fışır foşur su sesi geliyo diyo
İnanmıyorum gerçekten miii??? Kalp atışını taklit etti falan bildiğin kalp atışı sesiydi şok oldum şu an

Daha once deneyimli bi anne paylasmisti canım

Ben 2 hastane cikisi almam
Onun yerine alt üst ya da tulum koyarım

Battaniye de 1 tane koyarım sanki

Eki Görüntüle 2056079
Tamam hepsi alındı şükür. Geriye çantaya koymak kaldı. Birde şu pişik kremi ile göğüs kremi ilk etapta lazım oluyor mu ki?

Kan uyusmazligi testi mi varmis ki
Var galiba bende geçen okudum tam anlamasamda şöyleydi galiba, mesela anne baba negatif diyelim bebeğin pozitif olmaması lazım. bu durum da anneye iğne yapılıyor. Umarım yanlış anlayp, yanlış anlatmamışımdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…