2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Zor geçiyor canım insanin midesi yanıyor bulwnıyor
Ben hastanede koltuğa uzanmıştım:)))sende öyle yap
Birde benimki 75 likti iki saat aç kaldım
İnş sonucun güzel çıkar

Benimde 75likti canim 12de son kanı verdim ama berbat bi gündü zor dayandim esim yanimdaydi Allahtan.
Sabah arabamiz bozulunca gec kaldik hastaneye ama cok şükür sonucu iyi bitti sekerim yokmus progestani kullanabilcem

İnşallah.. Baya baya hareket etmiyor inşallah iyidir Ne zormuş anne olmak, şimdiden telaşlandırıyorlar
canım benim inşallah iyidir merak etme rabbim korusun inşallah ..
için rahat etsin hergünü 7 ayetel kürsi oku hem icinde rahat eder bebeginide senide korur inşallah

doktor boyunu söylemedi buarada fl değerinden buldum oda tam olmuyormuş sanırım ben 55cm ve 5 kilo civarı doğmuşum korkum o

doktor boyunu söylemedi buarada fl değerinden buldum oda tam olmuyormuş sanırım ben 55cm ve 5 kilo civarı doğmuşum korkum o
Maşallahhh Aşırı tatlısındır amaaaa Sağlıklı olsun da kuzum, ama şu anda bana bizimkilerle aynı gibi geld,. Fl değeri doğruyu çıkartıyor diye biliyordum

bizimkiler kış bebeği birde altini actiginan birsey yaparsa yedek olarak cantada olsun ben 10 lu takim koyarim yedek birtane daha koyarim kendini isitamayacagi icin cift battaniyeye bile sararim :) yeterki sağlıkla gelsin bebislerimiz cantada dursa da birşey olmaz yesa

hadi yaa maşallah sana seni doguran anneye benim iki dogumum var büyüğü 2 buçuk kilo küçüğü 3 kilo doğdu büyüğü tombik büyüdü küçüğümüz zayıf büyüdü önemli olan sağlıkla gelsinler inşallah

Canım. Ben de 10 lu takım arti alt üst diye düşündüm

Battaniye mi çift olsun diyorsun bana uyar :)

Maşallahhh Aşırı tatlısındır amaaaa Sağlıklı olsun da kuzum, ama şu anda bana bizimkilerle aynı gibi geld,. Fl değeri doğruyu çıkartıyor diye biliyordum
anneme doğururken çok tatlı gelmemişimdir sanırım

tövbe etmiş zaten kadın benden sonra doğurmamış bir daha

Canım. Ben de 10 lu takım arti alt üst diye düşündüm

Battaniye mi çift olsun diyorsun bana uyar :)
evet canim benim :)
benim sezeryan zaten birgece kesin kalicam...
ayy ben böyle düşündükçe biran önce kavusmak istiyorum hatta bugün kokusunu hissettim bebegimin buram buram inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…