2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canimsin. Uzulme. Karahaber tellalligi yapmak istemiorum. Ama bende ameliyat oldum biliosun. Oncelikle sana belirteyim ameliyat sonrasi iyilesme hamilelerde cok uzun suruyo. Cunku bagisiklik baskilaniomus. Erken dogumu teyikleyecegini sanmiorum.ama iyilesmen uzun surecek. Eger acik ameliyat olursan cok.zor olabilir. Ama kapali ameliyatsa bence olup bu acidan kurtulmalisin. Son careyse yapacak bisey yok. Zaten oteleyebilseler.otelerlerdi bu ameliyati. Ama demekki bicak kemikte. Insallah hersey senin icin guzel olur. Dualarimiz sennle.

Ameliyattan beri hic krem falan surmedim ben. Dunde gobusume agda yaptirdim sanirim ondan oldu bilemedim

Ay telaslanma napalim buda anneligin cilvesi iste
Ağda cildi çok kurutuyor canım sen dikkat et bol bol yaglan

Ben negatif eşim de öyle bu durumda yapılacak mi
Resmi nikah için bu kan tahlilleri de yapılıp doktora gösteriliyor hani bişi olacağı varsa doktor söylerdi o zaman uyuşmuyor olsa aşı yapın diye uyarır bildiğim kadarıyla ama riske atmamak için ben yine de sorarım benimde esiminde pozitif

Canım Allah yardımcın olsun hem seni hem bebeğini korusun inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Çok üzüldüm. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah sabır ve şifa versin demekten, dua etmekten başka birşey gelmez elimden. Rabbim senide bebeğini de korusun. İnşallah sonuç ne olursa olsun gülerek ve mutlu bir şekilde ayrılırsın o hastaneden.

kızlar selamınaleyküm ben 27 haftalık hamileyim.Özellikle geceleri ellerim çok uyuşuyor şişiyor ve ertesi gün avuç içlerim parmaklarım bileklerim ağrıyor dayanamıcak kadar kötü uyuşuyor gece uyumuyorum hiç desem yeri zaten hiç yan yatamıyorum en çok öyle uyuşuyor doktorum karpal tünel olabilir dedi sizce ağrılarımı en aza nasıl indirebilirim?

cnaım moral bozmak ne demek o nasıl söz. Dualarımız seninle.. inşallah bebeğin için de senin için de en hayırlı karar olur..

Çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah üzüldüm ya allah acil verir en kisa zamanda aramıza dönersin bebişin le inşallah moralini yüksek tut üzülme

Benimde ellerim çok uyuşuyor şişiyor o uyusmayla uyanıyorum sanki ellerim yok gibi çok kötü ya karpal tünel ne ay hayirlisiyla şu çocukları dogursaydik kurtulsayedik hergün bir yerimize bişiler oluyor zaten evlatlık hastalik hastası bi insanım moralim bozuluyor

H Hayrosgiller canim cok gecmis olsun.dun aklima gelmistin dogum gunun diye hatirliyorum yazacaktim sana yogunluktan kaldi.rabbim bebegininde seninde yaninda olsun insallah.tekrardan cok gecmis olsun.dualarim seninle.

Evhamli

canım sinir sıkışması deniyor halk arasında hamilelikte ortaya çıkma ihtimali yüksekmiş çoğunluk doğumdan sonra geçiyor ama kalıcı olan da var rabbim korusun bizleri ama beni çok zorluyor çalşyorum bide gece uyuyamadan sabah işe gtmek fazlasıyla zor

H Hayrosgiller canım cok cok geçmiş olsun
Dualarımız seninle
Doğru olan kararı doktorlar verecektir
İlk sen sağlıklı olacaksın ki beneğinde sağlıklı olsn
Hamileyken ameliyat olan cok kişi duydum Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar bişey soracam avent in göğüs kalkanı varmıs göğüs ucunun yara olmasını önlüyormus daha önce kullanan var mı gercekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi buldunuz ona göre almak istiyorum

Bende almayı düsündüm ama karar veremiyorum iyi bişeyse alacağım
50 lira civarı bişey gereksizse almakta istemiyorum

Kizlar alize puffy almaya carsiya gekdim. Internette duzu 6 desenlisi 6 bucukken bana ip satan yerde ikisine de 8 bucuk dedi arkama bakmadan ciktim. Haberiniz olsun

Oooo çokmuş o ne oyle gittigin yer mi lukstu acaba ben de hep 6civarı duydum hayır bi de 5-6 taneden çıkıyomuş battaniye

Kizlar alize puffy almaya carsiya gekdim. Internette duzu 6 desenlisi 6 bucukken bana ip satan yerde ikisine de 8 bucuk dedi arkama bakmadan ciktim. Haberiniz olsun
ben hafta sonu aldım bizim evin ordan, tanesi 6,5 liraydı :) kızım kardeşine atkı örecekmiş:)))

Canım dualarımız seninle içim titreyerek okudum yazını Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…