2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Geçmiş olsun canım. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Sakin karamsarlığa kapılma. Hep pozitif düşün bak şükür ki sorun bulundu. Allahın izniyle bu süreci sağlıklı şekilde atlatacaksınız inşallah. Rabbim yardımcın olsun.

Geçmiş olsun canım. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Sakin karamsarlığa kapılma. Hep pozitif düşün bak şükür ki sorun bulundu. Allahın izniyle bu süreci sağlıklı şekilde atlatacaksınız

Merhaba kızçeler bu arada, eşim salı günleri evde olunca ancak girebildim siteye.. İyisinizdir inşallah Bu çocuk beni öldürecek (kuzucumdan bahsediyorum) O kadar nazlı hareket ediyor ki çarpacam suratına bi tane ama zaten elim kadar velet kıyamam Oyyyyy çarpacam diyince bile fena oldum yaa ben kendime çarparım ona çarpamam minik aşkım benimmmm Neyse hareket etsin diye dualardayım yine ama sabah etti biraz, bende bulmuşumda bunuyorum.

H Hayrosgiller Canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun, Rabbim tez şifa versin. İnşallah sende bebeğinde hiçbir zarar görmeden atlatırsınız. Sen pozitif ol ve dua et inşallah iyi düşününce iyi olur her şey. Bizi haberdar etmeye çalış canım aklımızda dualarımızda seninle

Oooo çokmuş o ne oyle gittigin yer mi lukstu acaba ben de hep 6civarı duydum hayır bi de 5-6 taneden çıkıyomuş battaniye
Luks diil herkesin deli gibi ip aldigi yer. Baska nerde satilirki bilemedm. 8bucuk diyince soka girmisim 2 lira tufekliolar ustunden
ben hafta sonu aldım bizim evin ordan, tanesi 6,5 liraydı :) kızım kardeşine atkı örecekmiş:)))
Alip bize de gondereydin nolurdu

Gobegimdeki gicir gicir iki catlakla gune ginaydin dedim:S gece hayvan gibi kasidim mi naptimsa
Rengi ne çatlağın? Yeniyse önlem alınabiliyor diye biliyorum canım
Yatmadı canım ilk gün taburcu ettiler ama dediğin gibi zayıf olunca sağlıkta sorun oluyor şekeri çok düşüktü uyanmiyordu zorla emzirdim
Maşallah Barekallah, sana sorarken tahmin ettim belki bebek yatmamıştır diye sanmamıştım demek ki bebek sağlıklıymış işte. Kgsunun çok önemli yok demek ki. Akciğer gelişimine bakıyoruz diyordu doktorlar.
Canım bütçeniz nasıl bilemiyorum ama emseyde gülcan hanım var bildiğim genelde memnunlar ona gidenler. Fiyat olarak bana fazla geldiği için emseye devam etmedim (başta gidiyordum başka bir doktora). Gülcan hanımın muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 150 tl (200de olabilir) emseyin normal doğumu 3250, sezaryen 4500. Ama ocakta zam gelecek ve baya geleceğini düşünüyorum.

kaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum
Bende kıyafet üzerinden okşar gibi kaşıyorum ne yapayım

Canım avrupa yakasında oturuyor ailem belirtlemyi unutmuşum

Kirmizi canim yeni bugun oldu dun yoktu. Nasi onlem alioz ki

Ben 6ya buldum canım bizim dandik tuhafiye de ben alayım o zaman hemen.
Hemen al hemen

Ben bu listeye ek makyaj malzemesi diyorum makyaj muhim.....

Evett kızımda yapamadım ama bakalım bunda ne olacak hasta falan olmazsam yaparım

Günaydın kızlar , meşhur sırt ve bel ağrısından uyuyamayan derya yine aranızda ... Deliksiz uyku çekmeyi o kadar özledim ki

Bundan sonra ancak rüyanda deliksiz uyursun zaten

Canım avrupa yakasında oturuyor ailem belirtlemyi unutmuşum

Medical Park Fatih Ayşegül hanıma gidiyorum memnum

H Hayrosgiller
Canım çok üzüldümm Rabbim dermansız dert vermesin inşallah gğzel sonuçlarla çıkacaksın.
Şimdi olman aslında daha iyi gibi sonrasında bu ameliyatı olduğunda içeceğin ilaçlardan bebeğini emziremiyorsun kuzenimde safra kesesinden oldu 4 aylıktı emsiremedi 1 ay sokra da emmedi.

Canım cok cok gecmis olsn Allahim seni ve bebegini korusun insaAllah iyi gecicek iyi olucak herşey içini ferah tutmaya çalış duamizdasin

Günaydın canım geçmiş olsun oğluşuna Allah şifa versin inşallah
Kızına da selamlarımızı illet bak bakalım ne kadar büyümüş prenses
Tşkler cnm Amin inşallah
Slmını ilettim teyzoşu 1044 gram olmuş kızçem herşey yolunda dedi 1 ay sonraya randevu verdi
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle

H Hayrosgiller canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Ben çok iyi bilirim safra kesesi ağrısını. İkinci dogumumdan sonra olmuştu benim de ve cok uzun süre ne olduğu anlaşılmadi. Benim agridan başka bir de bulantı oluyordu ki hatırlamak bile istemiyorum. Çok kötüydü. Ameliyattan sonra hepsi geçti çok şükür ama gerçekten onun ağrısı dayanilacak bir ağrı değil. Rabbim yardımcın olsun. Seni de bebeğini de korusun inşallah. İyi haberlerini bekliyorum.

Biz geldik doktor teyzeden canlar benim kızçem 1044 gram olmuş ve yukarı çıkmış çok şükür geçen pazar AVM de karşılaştık doktorumuzla bugün yukarı çıkmış olabilir ama yinede dikkat et dedi zaten oğlunun peşinde koşuyorsun birde bu durumda gezip yorma kendini dedi uzun zamandan sonra çıktım onda da doktoruma yakalandım yaa
Açlık şekerim 94 tokluk 121 çıkmış daha görüşmedim doktorla sizce nasıl kızlar birde ayak ağrılarım için magnezyum verdi 1 ay sonra kontrol dedi bende 32+0 olduğum zamana aldım randevumu herşey yolunda çok şükür

Kizlar alize puffy almaya carsiya gekdim. Internette duzu 6 desenlisi 6 bucukken bana ip satan yerde ikisine de 8 bucuk dedi arkama bakmadan ciktim. Haberiniz olsun
Bende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acaba

Kirmizi canim yeni bugun oldu dun yoktu. Nasi onlem alioz ki

Hemen al hemen
Kuzu bildiğim çatlak beyazlaşmadan müdahale edilebiliyor ama doğal yollarla mı yoksa terapi yöntemleriyle mi bilmiyorum. Sen yine o kısmı özellikle daha sık nemlendir, çok su iç bir de duş alırken o bölgelere soğuk su tut. Belki işe yarar, olmadı hamilelikte kullanılan çatlak kremleri var (güya her renk çatlaklar için) onlar işe yarayabilir. Normalde para tuzağı ama ilk oluşan çatlakla iyi gelebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…