Geçmiş olsun canım. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Sakin karamsarlığa kapılma. Hep pozitif düşün bak şükür ki sorun bulundu. Allahın izniyle bu süreci sağlıklı şekilde atlatacaksınız inşallah. Rabbim yardımcın olsun.Sevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
Geçmiş olsun canım. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler. Sakin karamsarlığa kapılma. Hep pozitif düşün bak şükür ki sorun bulundu. Allahın izniyle bu süreci sağlıklı şekilde atlatacaksınızSevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
Ooooo maşallahhhh saygılar teyzeme5300 kocamı kaynanam evde doğurmuş deli
AynenOlsa sasardım zaten:)))saol canımm
Luks diil herkesin deli gibi ip aldigi yer. Baska nerde satilirki bilemedm. 8bucuk diyince soka girmisim 2 lira tufekliolar ustundenOooo çokmuş o ne oyle gittigin yer mi lukstu acaba ben de hep 6civarı duydum hayır bi de 5-6 taneden çıkıyomuş battaniye
Alip bize de gondereydin nolurduben hafta sonu aldım bizim evin ordan, tanesi 6,5 liraydı :) kızım kardeşine atkı örecekmiş:)))
Rengi ne çatlağın? Yeniyse önlem alınabiliyor diye biliyorum canımGobegimdeki gicir gicir iki catlakla gune ginaydin dedim:S gece hayvan gibi kasidim mi naptimsa
Maşallah Barekallah, sana sorarken tahmin ettim belki bebek yatmamıştır diye sanmamıştım demek ki bebek sağlıklıymış işte. Kgsunun çok önemli yok demek ki. Akciğer gelişimine bakıyoruz diyordu doktorlar.Yatmadı canım ilk gün taburcu ettiler ama dediğin gibi zayıf olunca sağlıkta sorun oluyor şekeri çok düşüktü uyanmiyordu zorla emzirdim
Canım bütçeniz nasıl bilemiyorum ama emseyde gülcan hanım var bildiğim genelde memnunlar ona gidenler. Fiyat olarak bana fazla geldiği için emseye devam etmedim (başta gidiyordum başka bir doktora). Gülcan hanımın muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 150 tl (200de olabilir) emseyin normal doğumu 3250, sezaryen 4500. Ama ocakta zam gelecek ve baya geleceğini düşünüyorum.Günaydın annişler. Ben doğum için istanbula gitmeyi düşünüyorum yaşadığımız yer çok küçük ve doktor yok doğru düzgün. İstanbulda doktor tavsiyesi olan var mı? Tüp bebekle hamile kaldım o yüzden tedirginim biraz
Bende kıyafet üzerinden okşar gibi kaşıyorum ne yapayımkaşımaktanda oluyo canım. Deri incelip gerildiği için kaşırken dikkat edin hatta hatır hutur kaşımayın sakın. Ben baya kaşırken kendimi kandırıyorum. Hiç tırnak değmeden elimi gezdiriyorum
Ben 6ya buldum canım bizim dandik tuhafiye de ben alayım o zaman hemen.Kizlar alize puffy almaya carsiya gekdim. Internette duzu 6 desenlisi 6 bucukken bana ip satan yerde ikisine de 8 bucuk dedi arkama bakmadan ciktim. Haberiniz olsun
Canım avrupa yakasında oturuyor ailem belirtlemyi unutmuşumRengi ne çatlağın? Yeniyse önlem alınabiliyor diye biliyorum canım
Maşallah Barekallah, sana sorarken tahmin ettim belki bebek yatmamıştır diye sanmamıştım demek ki bebek sağlıklıymış işte. Kgsunun çok önemli yok demek ki. Akciğer gelişimine bakıyoruz diyordu doktorlar.
Canım bütçeniz nasıl bilemiyorum ama emseyde gülcan hanım var bildiğim genelde memnunlar ona gidenler. Fiyat olarak bana fazla geldiği için emseye devam etmedim (başta gidiyordum başka bir doktora). Gülcan hanımın muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 150 tl (200de olabilir) emseyin normal doğumu 3250, sezaryen 4500. Ama ocakta zam gelecek ve baya geleceğini düşünüyorum.
Kirmizi canim yeni bugun oldu dun yoktu. Nasi onlem alioz kiRengi ne çatlağın? Yeniyse önlem alınabiliyor diye biliyorum canım
Maşallah Barekallah, sana sorarken tahmin ettim belki bebek yatmamıştır diye sanmamıştım demek ki bebek sağlıklıymış işte. Kgsunun çok önemli yok demek ki. Akciğer gelişimine bakıyoruz diyordu doktorlar.
Canım bütçeniz nasıl bilemiyorum ama emseyde gülcan hanım var bildiğim genelde memnunlar ona gidenler. Fiyat olarak bana fazla geldiği için emseye devam etmedim (başta gidiyordum başka bir doktora). Gülcan hanımın muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 150 tl (200de olabilir) emseyin normal doğumu 3250, sezaryen 4500. Ama ocakta zam gelecek ve baya geleceğini düşünüyorum.
Hemen al hemenBen 6ya buldum canım bizim dandik tuhafiye de ben alayım o zaman hemen.
Ben bu listeye ek makyaj malzemesi diyorum makyaj muhim.....
Günaydın kızlar , meşhur sırt ve bel ağrısından uyuyamayan derya yine aranızda ... Deliksiz uyku çekmeyi o kadar özledim ki
Canım avrupa yakasında oturuyor ailem belirtlemyi unutmuşum
Canım cok cok gecmis olsn Allahim seni ve bebegini korusun insaAllah iyi gecicek iyi olucak herşey içini ferah tutmaya çalış duamizdasinSevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Tşkler cnm Amin inşallahGünaydın canım geçmiş olsun oğluşuna Allah şifa versin inşallah
Kızına da selamlarımızı illet bak bakalım ne kadar büyümüş prenses
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninleSevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Bende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acabaKizlar alize puffy almaya carsiya gekdim. Internette duzu 6 desenlisi 6 bucukken bana ip satan yerde ikisine de 8 bucuk dedi arkama bakmadan ciktim. Haberiniz olsun
Kuzu bildiğim çatlak beyazlaşmadan müdahale edilebiliyor ama doğal yollarla mı yoksa terapi yöntemleriyle mi bilmiyorum. Sen yine o kısmı özellikle daha sık nemlendir, çok su iç bir de duş alırken o bölgelere soğuk su tut. Belki işe yarar, olmadı hamilelikte kullanılan çatlak kremleri var (güya her renk çatlaklar için) onlar işe yarayabilir. Normalde para tuzağı ama ilk oluşan çatlakla iyi gelebilir belki.Kirmizi canim yeni bugun oldu dun yoktu. Nasi onlem alioz ki
Hemen al hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?