2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

maşalllah çok güzel büyümüş ve yukarı çıkmış akıllı kız
sende kırk yılda bir dolaşma git onda da doktoruna yakalan

Bende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acaba

ya siz yün ip diyprsunuz ancak şimdi baktım
Kürkçü handa bu ipler 5 TL
Kaç tane battaniye ördüğümğ bilmiyorum oğlumun da turuncu renk var Hatta hamileyşm diyene bundan battaniye örüyorum
4 ipten çıkıyor battaniye. Bebeği kundak yapacak boyutta oluyo.
Biraz salaş bir ip

Kızlar o alize ipte en beğendiğim model baklava deseni gibi olanı. Ben tuhafiyeden o alize ipin broşürünü aldım, içinde örüş tekniğini tarif ediyor hemde her modelin. Ama anlamak için az buçuk örgü bilmek gerekiyor demek ki. Yarısını anlamadım sonuç olarak, videolardan izleyeceğim artık.

Geçmiş olsun umarım bizimki Hamilelikten sonra geçer benim gündüzleri agrimiyor sadece gece uyurken bi kalkıyorum ellerimi hissetmiyorum

Canım bu hazır ilmekli ipmis elle oruluyor pratik yani senin dediğin o mu bilmiyorum
Bana bu kolay geldi alırsam bunu yapicam

Oktivus canım çatlak için kantoron yağı iyi gelir diye düşünüyorum çünkü kantoron un yara geçirip iz bırakmama gibi bi özelliği var aktardan temin edebilirsin bi araştır istersen

Oy kiyamam ben sana dualarimiz seninle

Tşkler cnm Amin inşallah
Slmını ilettim teyzoşu 1044 gram olmuş kızçem herşey yolunda dedi 1 ay sonraya randevu verdi

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle
Maşallah güzel kilo almış acaba benimkide o kadar varmıdır halen 8 gr diyorum kendi kendime pozisyonu nasıldı sordun mu benimki döndü çok şükür

Aynen canım doktor zayıf bebekte sağlıklı olabilir dedi zaten 39+5te doğdu plesantadan kaynaklıydi gelişmemesi kısmeti o kadarmış demek ki Rabbim hepimize sağlıklı tombiş bebekler nasip etsin sağlıkla hayırla buyutelim inşallah

Bende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acaba
Mahallede uydurul bi tuhafiyede buldum verdim siparis getircekler 6 tl

Canim yeni cikmis bu ip sis tig olmadan oruluyo elde

Canm bakmayla zor oluo videodan yapilir anca valla

Oktivus canım çatlak için kantoron yağı iyi gelir diye düşünüyorum çünkü kantoron un yara geçirip iz bırakmama gibi bi özelliği var aktardan temin edebilirsin bi araştır istersen
Arkadasim kimyager o uretio fabrikada. Ona deyim de o yapsin bari bana

Heh iyi bulmussun canım uyguna ne renk yapicaksn bende bulurum inşaAllah uygun fiyatlı lila mor tonlrndan olursa birde ohh tadindan yenmez benim için

Maşallah güzel kilo almış acaba benimkide o kadar varmıdır halen 8 gr diyorum kendi kendime pozisyonu nasıldı sordun mu benimki döndü çok şükür
Canım sezeryan olacağı için hiç sormadım pozisyonunu okadar Bekliyoruz kontrolü sonra bakıyoruz ne çabuk geçmiş kontrol
Tşkler canım en son ne zaman gittin canım doktora

Heh iyi bulmussun canım uyguna ne renk yapicaksn bende bulurum inşaAllah uygun fiyatlı lila mor tonlrndan olursa birde ohh tadindan yenmez benim için
Su yesiliyle sari yapcam canim. Mavi olsun istemiorum pembe de olmaz oglana. Su yesiliyle sari anca

Canım bu hazır ilmekli ipmis elle oruluyor pratik yani senin dediğin o mu bilmiyorum
Bana bu kolay geldi alırsam bunu yapicam

Tşkler teyzoşu evet söz dinledi
Heee yaa çıkmıyordum zaten çık doktorunla karşılaş koca AVM de

Benim dediğimle aynı değilmiş ama bitmiş hali benzeri gibi oluyor az daha inçe oluyor.
Geçen bi yerde görmüştüm ama fiyatını sormadım

İdrarda çıkan enfeksiyon azalmış ama hala geçmemiş
Of yaaa

Ben de okulda arkadaş ikram edip ısrar edince yedim, pişmanım
aman canim.bos ver yemesek de pisman olacaktik. yedik pisman olduk.

aynen bundan sonra daha fazla alacağız.
biliyorum ama midemle beynime hükmetmek zor

.
alirsak da veririz canim. tek saglikli olsunlarda napalim.

gidip.gitmeme konusunda kararsizim agrim yok canim sadece damagim acayip sismis. ust damak.dr.ye gittim kaplamanin kokunde sıkıntı var dedi. ama hatirladigim.kadariyla kanal.tedavisi yapılmıştı o dişime. son 3 aya girdik. agrim yok acaba olur mu bilemem. yoksa dogum sonrasina mi biraksam diyorum.

cpk gecmis olsun canım. durumdan.bizleri.haberdar et. dualarimdasin. insallah once sagligina.sonra.kuzuna.kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…