- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Biz geldik doktor teyzeden canlar benim kızçem 1044 gram olmuşve yukarı çıkmış çok şükür geçen pazar AVM de karşılaştık doktorumuzla bugün yukarı çıkmış olabilir ama yinede dikkat et dedi zaten oğlunun peşinde koşuyorsun birde bu durumda gezip yorma kendini dedi uzun zamandan sonra çıktım onda da doktoruma yakalandım yaa
Açlık şekerim 94 tokluk 121 çıkmış daha görüşmedim doktorla sizce nasıl kızlar birde ayak ağrılarım için magnezyum verdi 1 ay sonra kontrol dedi bende 32+0 olduğum zamana aldım randevumu herşey yolunda çok şükür
Bende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acaba
Geçmiş olsun umarım bizimki Hamilelikten sonra geçer benim gündüzleri agrimiyor sadece gece uyurken bi kalkıyorum ellerimi hissetmiyorumcanım sinir sıkışması deniyor halk arasında hamilelikte ortaya çıkma ihtimali yüksekmiş çoğunluk doğumdan sonra geçiyor ama kalıcı olan da var rabbim korusun bizleri ama beni çok zorluyor çalşyorum bide gece uyuyamadan sabah işe gtmek fazlasıyla zor
hemen göndereyim:)) yeter ki iste:)Luks diil herkesin deli gibi ip aldigi yer. Baska nerde satilirki bilemedm. 8bucuk diyince soka girmisim 2 lira tufekliolar ustunden
Alip bize de gondereydin nolurdu
Canım bu hazır ilmekli ipmis elle oruluyor pratik yani senin dediğin o mu bilmiyorumya siz yün ip diyprsunuz ancak şimdi baktım
Kürkçü handa bu ipler 5 TL
Kaç tane battaniye ördüğümğ bilmiyorum oğlumun da turuncu renk var Hatta hamileyşm diyene bundan battaniye örüyorum
4 ipten çıkıyor battaniye. Bebeği kundak yapacak boyutta oluyo.
Biraz salaş bir ip
Tşkler teyzoşu evet söz dinledimaşalllah çok güzel büyümüş ve yukarı çıkmış akıllı kız
sende kırk yılda bir dolaşma git onda da doktoruna yakalan
Oy kiyamam ben sana dualarimiz seninleSevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
Maşallah güzel kilo almış acaba benimkide o kadar varmıdır halen 8 gr diyorum kendi kendimeTşkler cnm Amin inşallah
Slmını ilettim teyzoşu 1044 gram olmuş kızçem herşey yolunda dedi 1 ay sonraya randevu verdi
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle
Rengi ne çatlağın? Yeniyse önlem alınabiliyor diye biliyorum canım
Maşallah Barekallah, sana sorarken tahmin ettim belki bebek yatmamıştır diye sanmamıştım demek ki bebek sağlıklıymış işte. Kgsunun çok önemli yok demek ki. Akciğer gelişimine bakıyoruz diyordu doktorlar.
Canım bütçeniz nasıl bilemiyorum ama emseyde gülcan hanım var bildiğim genelde memnunlar ona gidenler. Fiyat olarak bana fazla geldiği için emseye devam etmedim (başta gidiyordum başka bir doktora). Gülcan hanımın muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 150 tl (200de olabilir) emseyin normal doğumu 3250, sezaryen 4500. Ama ocakta zam gelecek ve baya geleceğini düşünüyorum.
Mahallede uydurul bi tuhafiyede buldum verdim siparis getircekler 6 tlBende heves etmistm o ipe eminonune gidince alizenin yerinde bakarım diyordum ama zaten 5 taneden oluyormus 40lira eder ohoo yani cok gibi tamam güzel ama deger mi işte o var netten alsan canım dahami uygun olur acaba
Canim yeni cikmis bu ip sis tig olmadan oruluyo eldeya siz yün ip diyprsunuz ancak şimdi baktım
Kürkçü handa bu ipler 5 TL
Kaç tane battaniye ördüğümğ bilmiyorum oğlumun da turuncu renk var Hatta hamileyşm diyene bundan battaniye örüyorum
4 ipten çıkıyor battaniye. Bebeği kundak yapacak boyutta oluyo.
Biraz salaş bir ip
Canm bakmayla zor oluo videodan yapilir anca vallaKızlar o alize ipte en beğendiğim model baklava deseni gibi olanı. Ben tuhafiyeden o alize ipin broşürünü aldım, içinde örüş tekniğini tarif ediyor hemde her modelin. Ama anlamak için az buçuk örgü bilmek gerekiyor demek ki. Yarısını anlamadım sonuç olarak, videolardan izleyeceğim artık.
Arkadasim kimyager o uretio fabrikada. Ona deyim de o yapsin bari banaOktivus canım çatlak için kantoron yağı iyi gelir diye düşünüyorum çünkü kantoron un yara geçirip iz bırakmama gibi bi özelliği var aktardan temin edebilirsin bi araştır istersen
Heh iyi bulmussun canım uyguna ne renk yapicaksn bende bulurum inşaAllah uygun fiyatlı lila mor tonlrndan olursa birde ohh tadindan yenmez benim içinMahallede uydurul bi tuhafiyede buldum verdim siparis getircekler 6 tl
Canim yeni cikmis bu ip sis tig olmadan oruluyo elde
Canm bakmayla zor oluo videodan yapilir anca valla
Arkadasim kimyager o uretio fabrikada. Ona deyim de o yapsin bari bana
Canım sezeryan olacağı için hiç sormadım pozisyonunu okadar Bekliyoruz kontrolü sonra bakıyoruz ne çabuk geçmiş kontrolMaşallah güzel kilo almış acaba benimkide o kadar varmıdır halen 8 gr diyorum kendi kendimepozisyonu nasıldı sordun mu benimki döndü çok şükür
Lohusa sepeti com cesit cok ben ordan aldim.
Su yesiliyle sari yapcam canim. Mavi olsun istemiorum pembe de olmaz oglana. Su yesiliyle sari ancaHeh iyi bulmussun canım uyguna ne renk yapicaksn bende bulurum inşaAllah uygun fiyatlı lila mor tonlrndan olursa birde ohh tadindan yenmez benim için
Canım bu hazır ilmekli ipmis elle oruluyor pratik yani senin dediğin o mu bilmiyorum
Bana bu kolay geldi alırsam bunu yapicam
Tşkler teyzoşu evet söz dinledi
Heee yaa çıkmıyordum zaten çık doktorunla karşılaş koca AVM de
aman canim.bos ver yemesek de pisman olacaktik. yedik pisman olduk.Ben de okulda arkadaş ikram edip ısrar edince yedim, pişmanım
alirsak da veririz canim. tek saglikli olsunlarda napalim.aynen bundan sonra daha fazla alacağız.
biliyorum ama midemle beynime hükmetmek zor
.
gidip.gitmeme konusunda kararsizim agrim yok canim sadece damagim acayip sismis. ust damak.dr.ye gittim kaplamanin kokunde sıkıntı var dedi. ama hatirladigim.kadariyla kanal.tedavisi yapılmıştı o dişime. son 3 aya girdik. agrim yok acaba olur mu bilemem. yoksa dogum sonrasina mi biraksam diyorum.Geçmiş olsun cnm hamileliğin başında ben de çok çektim. O kadar ağlıyordum ki çaresiz kalıyorsun bi dünya antibiyotik ve parol içtim o dönemde maalesef. Ama bir doktor buldum kaplamayı içten deldi o delikten kanal tedavisi yaptı. Kaplamam da ziyan olmadı. Hiç anestezi kullanmadı. O dişimin apsesini boşalttıkça ben rahatlıyordum gözüm dalıyordu. Ayy aklıma geldikçe acıyorum kendime. Sen de hiç çekme bi
cpk gecmis olsun canım. durumdan.bizleri.haberdar et. dualarimdasin. insallah once sagligina.sonra.kuzuna.kavusursun.Sevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?