- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya delirecez canim ya verecez. bir tane olunca sıkıntı cok yaşamadım bende ama.ikiledik mi nasil.olur bilemem. tencereleri kafaya takmayiz insallah.
Canım üzülme bosver insanlar konusur cok bos konusur ne hisseder ne düsünür hamile hassas demezler nekadar asagıda olabilir sadece karnının fotosunu atabilirmisn birdr cok yol yürüdüğün zaman asagıya iner derler onların dedğiğ kadar değilddir eminim korkma sen üzme kendini12 ekimde sağlıklı ocağına gitmem lazımdı bugün gittim. Tansiyon , kilo falan baktılar bide cihazla kalp atışlarına ebe inanamadı içinden dedim “sende mi be abla” son haftan gibisin canını sıkmamak için bir şey demek istemedim ama son 1-2 haftan kalmış gibisin dedi ‘ çıkınca sinirden ağladım yeter arrık diyemedim içeride
Ebeleri de çok severim kötü niyetle de demediler ama ne yapayım bağlayım mı çocuğu aşağı da işte
annemi aradım bide teyzemi perşembe çantamı hazırlayacağız insanların söylediklerinden sıkıldım artık
Foto atsana canım ben üsürüm uzana dahacok ihtiyacım var sanki ama :/Kızlar bende bugün pijama takım aldım kısa kollu pudra rengi sabahlık da var miss claire marka yüzde 40 indirime girmişti almayı düşünenler varsa aklında bulunsun
Gittim canım 50gr yüklemede 153 cıktı doktor yüksek dedi ama 100 gr hiç önermedi diyetisyene yönlendirdi haftada ypılan aclık tokluk testleri ile takipte tutucak benimde canım sıkıldı ins bebişime zarar vermez bu durum coo korkuyorumBenim sonucum iyi cikti canim cok şükür sen ogrendinmi sonucunu
Bende de ayni problem oldu kanal tedavili disim apse yapti agrim yoktu sisligim vardi sismeden olusan gerginlik agrisi vardi neticede doktora gittim doktor su anda bi sey yapamam agrin olmaz bi yerden bas verip iltihap akar dedi. Nitekim iltihap akti rahatladim agri vs de olmadiaman canim.bos ver yemesek de pisman olacaktik. yedik pisman olduk.
alirsak da veririz canim. tek saglikli olsunlarda napalim.
gidip.gitmeme konusunda kararsizim agrim yok canim sadece damagim acayip sismis. ust damak.dr.ye gittim kaplamanin kokunde sıkıntı var dedi. ama hatirladigim.kadariyla kanal.tedavisi yapılmıştı o dişime. son 3 aya girdik. agrim yok acaba olur mu bilemem. yoksa dogum sonrasina mi biraksam diyorum.
Cok ama cok üzüldm canım acını derinden hissediyorum dualarım seninle rabbim tez zamanda şifa versin bebeğini korusunSevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
benimde aynı canım bende bu hafta içi diyetısyene gidicem mecburen sonra aclık tokluk testleriyle takibim yapılcak bende tatlı patates pirinc beyaz un vs yemiyormKızlar herkese iyi akşamlar :) şeker testinin ilki biraz yüksek çıkmıştı bir haftadır ne ekmek yiyorum ne tatlı ne pirinç patates. doymuyorum desem yeridir.  100lükte biri fazla çıktı bulunduğum yerdeki doktor sorun değil dedi.arada bir ölç dedi.kendi doktorum başka şehirde maalesef ve ona sordum dahiliyeye git diyet versin dedi. canım sıkıldı ne yapacağımı da şaşırdım
Süper secim canım ben moru cok sevdiğim icin secimimi o yönde yaparım ipin gelince yaz he birde videolarindami bakıp yapacaksın hangi modeli ben basit olan harosayla yapcam digerlerini gözüm kesmediSu yesiliyle sari yapcam canim. Mavi olsun istemiorum pembe de olmaz oglana. Su yesiliyle sari anca
ya delirecez canim ya verecez. bir tane olunca sıkıntı cok yaşamadım bende ama.ikiledik mi nasil.olur bilemem. tencereleri kafaya takmayiz insallah.
Canım üzülme bosver insanlar konusur cok bos konusur ne hisseder ne düsünür hamile hassas demezler nekadar asagıda olabilir sadece karnının fotosunu atabilirmisn birdr cok yol yürüdüğün zaman asagıya iner derler onların dedğiğ kadar değilddir eminim korkma sen üzme kendini
Canım dularımız seninle tez vakitte iyileş bebeğinle birlikte İnşAllah :)Sevgili arkadaşlarım güzel anneler..
Sizlere durumumu yazmıştım midem ve bağırsak gaz sorunundan bahsetmiştim. Bütün çektiğim o öldüren ağrılar gaz deyip göndermişlerdi. Ama persembe akşamı bir atak yine yaşadım ve bu sefer karaciğer enzimleri sarılık değerleri ve çok yoğun enfeksiyon olduğu görüldü. Direkt ilaçsız emar a aldilar.ben acidan bayılmışım. Hastaneye yatisim yapılmış. Evet meğer gaz dedikleri safra kesesi taşından kaynaklanan spazmlarmis. .ve normal bir yetişkinin dayanması çok zorken hamile birinin bu durumda dayanması imkansizmis. 67 kiloydum 10 günde 62 ye düştüm. 4 gündür hiç bise yedirip icirmediler.ve az önce doktor geldi enfeksiyon değerlerin düşmüyor çok yüksek antibiyotik e rağmen dedi.ve bugün acil safra kesesinden ameliyat yapılmasını istediğini söyledi. Kadın doğum doktorumla da konuşacak ortak bi karar verecekler..doktor daha önce hamile ameliyat yapmış. .acil durumlarda apandisit ve safra ameliyatı. Atlatırsın bebek daha çok büyük değil diyor.ama zorlayamam her ameliyatta bir risk vardır diyor.son karar sizin dedi.şimdi kadın doğumla gorusup yanıma gelecekler. Daha önce kadın doğum uzmanı mecbur kalırsak yapacak bişey yok,ameliyat olursun demişti. Onun çekindiği şey anestezi verilecek olması ve erken doğumu tetikleme riski...kafam duygularım çok karışık. .bu mesajı yazarken ağlıyorum. Çok zor ve bu 10 günde çok zordu.sizlerden hem dua hem destek bekliyorum .uzun süredir okuyamadım forumu ama bu yaşadıklarıma bakıp ibret alın kızlar. Keşke her yerim catlasaydi da böyle bişey yaşamasaydım diyorum.ogretici çok yani oldu elbet ama yaramız daha çok sıcak. .işte böyle. .böyle bi mesaj la moralinizi bozmak istemezdim. Ama sizlerle paylaşmak istedim
Allah yardımcın olsun canım.Ben normalde tatlıyı çok severim tabiki bebeğimin ve benim sağlığımdan önemli değil.ama doyduğumu bile hissetmiyorum inan tatlıyı geçtim. Çok fazla yemiyor olmama rağmen de çok kilo aldım.senin de öyle mi.Ben
benimde aynı canım bende bu hafta içi diyetısyene gidicem mecburen sonra aclık tokluk testleriyle takibim yapılcak bende tatlı patates pirinc beyaz un vs yemiyorm
Bende sekerli seyler cok yiyorumda senin kac cikti cnm benim sınırda galibaHanımlar bende tatlı şeyler yemekten kendimi alamıyordum hatta bebeğim 1060 gr olduğu için doktorum tedirgin olmuştu ekmek, meyve vs kalorisi yüksek olan şeyleri yasaklamıştı
Bugün şeker sonucum çıktı çok şükür sıkıntı yokmuş
Yemeye devam bende :)
Videolari izlicem canim yoksa nasil orerim bilemiomSüper secim canım ben moru cok sevdiğim icin secimimi o yönde yaparım ipin gelince yaz he birde videolarindami bakıp yapacaksın hangi modeli ben basit olan harosayla yapcam digerlerini gözüm kesmedi
zor olmaz mı, ama yapacak bir şey yok.24.haftaya az kaldı.Hımmm senin daha haftan gelmemiş sanırım. Ama zor olmuyo mu yaaa hamile hamile nöbet tutması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?