2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım üzülme bosver insanlar konusur cok bos konusur ne hisseder ne düsünür hamile hassas demezler nekadar asagıda olabilir sadece karnının fotosunu atabilirmisn birdr cok yol yürüdüğün zaman asagıya iner derler onların dedğiğ kadar değilddir eminim korkma sen üzme kendini

Kızlar bende bugün pijama takım aldım kısa kollu pudra rengi sabahlık da var miss claire marka yüzde 40 indirime girmişti almayı düşünenler varsa aklında bulunsun
Foto atsana canım ben üsürüm uzana dahacok ihtiyacım var sanki ama :/

Benim sonucum iyi cikti canim cok şükür sen ogrendinmi sonucunu
Gittim canım 50gr yüklemede 153 cıktı doktor yüksek dedi ama 100 gr hiç önermedi diyetisyene yönlendirdi haftada ypılan aclık tokluk testleri ile takipte tutucak benimde canım sıkıldı ins bebişime zarar vermez bu durum coo korkuyorum

Kızlar herkese iyi akşamlar :) şeker testinin ilki biraz yüksek çıkmıştı bir haftadır ne ekmek yiyorum ne tatlı ne pirinç patates. doymuyorum desem yeridir.  100lükte biri fazla çıktı bulunduğum yerdeki doktor sorun değil dedi.arada bir ölç dedi.kendi doktorum başka şehirde maalesef ve ona sordum dahiliyeye git diyet versin dedi. canım sıkıldı ne yapacağımı da şaşırdım

Bende de ayni problem oldu kanal tedavili disim apse yapti agrim yoktu sisligim vardi sismeden olusan gerginlik agrisi vardi neticede doktora gittim doktor su anda bi sey yapamam agrin olmaz bi yerden bas verip iltihap akar dedi. Nitekim iltihap akti rahatladim agri vs de olmadi

Cok ama cok üzüldm canım acını derinden hissediyorum dualarım seninle rabbim tez zamanda şifa versin bebeğini korusun

Ben
benimde aynı canım bende bu hafta içi diyetısyene gidicem mecburen sonra aclık tokluk testleriyle takibim yapılcak bende tatlı patates pirinc beyaz un vs yemiyorm

Su yesiliyle sari yapcam canim. Mavi olsun istemiorum pembe de olmaz oglana. Su yesiliyle sari anca
Süper secim canım ben moru cok sevdiğim icin secimimi o yönde yaparım ipin gelince yaz he birde videolarindami bakıp yapacaksın hangi modeli ben basit olan harosayla yapcam digerlerini gözüm kesmedi

ya delirecez canim ya verecez. bir tane olunca sıkıntı cok yaşamadım bende ama.ikiledik mi nasil.olur bilemem. tencereleri kafaya takmayiz insallah.

ben renk renk huni aldım eve şimdiden

aynen canım öğrendim takmamak gerektiğini.

Canım dularımız seninle tez vakitte iyileş bebeğinle birlikte İnşAllah :)

Kizlar bugun arkadasim dogum yapti medicana da odalari biraz kucuk geldi bana ben kizimi hrs de dogurdum cok guzeldi odalari kocamandi.iki bolum ama.Hizmetten cok memnun kalmis dogum yapan arkadas mesela sezeryan olurken surekli sicaklik vermisler ben donmustum diger sezeryanimda ogluda masallah saglikli cok tatli........

Ben

benimde aynı canım bende bu hafta içi diyetısyene gidicem mecburen sonra aclık tokluk testleriyle takibim yapılcak bende tatlı patates pirinc beyaz un vs yemiyorm
Allah yardımcın olsun canım.Ben normalde tatlıyı çok severim tabiki bebeğimin ve benim sağlığımdan önemli değil.ama doyduğumu bile hissetmiyorum inan tatlıyı geçtim. Çok fazla yemiyor olmama rağmen de çok kilo aldım.senin de öyle mi.

Bende sekerli seyler cok yiyorumda senin kac cikti cnm benim sınırda galiba

Süper secim canım ben moru cok sevdiğim icin secimimi o yönde yaparım ipin gelince yaz he birde videolarindami bakıp yapacaksın hangi modeli ben basit olan harosayla yapcam digerlerini gözüm kesmedi
Videolari izlicem canim yoksa nasil orerim bilemiom

Aaaa kız minnoşlarımız erkeklerimizi geçmiş, oğlanları paylaşamayacaklar: ) kızlar, umarim hepiniz iyisinizdir, biz iyiyiz simdilik, 1 aydan sonra cuma günü randevumuz var. Bu zaman zarfında, bebek bakım çantası, reflü yatağı, park yatak, emzirme önlüğü, emzik, emzik saklama kabı, emzik askısı, kullan at bakım örtüsü, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı, kulak pamuğu, yan yatma yastığı, küvet, leğen, maşrafa, biberon, göğüs pedi, kullan at iç çamaşır, yeni dogan mendil, yeni dogan bezi, odasına mobilya (görümcemden aldım), duvar kağıdı, perde tamamlandi. Halı avize ve hastanede giyeceklerim(lausa geceligi, vs )kaldı sadece.

Herkese iyi akşamlar kizlar ben bez alicam ama hangi markayi alsam kararsiz kaldim sizden fikir istiyorum prima ve unibayb arasinda kaldim ikiside cok iyiymis bide molfix 3 nun arasinda kaldim diyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…