2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben ilk gider gitmez 2 doktora da normal Doğum destekçisi olmasını sordum bide gece gelip gelmemesini ikisi de bu konuya olumlu bakıyor. Mesai saatleri aynı başlıyor 08:30 da oradalar ama gece gittik ebe dr bakıyor gerekirse geliyor Doğum başladıysa yani.

Bu arada doğumhane nerede çok merak ediyorum. 3. Kat Doğum katı ebeler hemşireler çok tatlı sık sık serum takıldığı için biliyorum.

O anda yanında işi bilen biri ebe doktor olsun yeter tabi sen yanına birisini istiyorsan doktorunla konuş her doktor bunu kabul etmiyor.
Eski doktorum ayağımın altında kimseyi istemiyorum demişti fotoğrafçı dahil.

26. Hafta da gördüm oğlumu randevuyu da 4 kasım 32. Haftaya aldım 6 haftadır görmüyor olacağım ooooffff

S selifor Ayşegül hanım cumattwsi de hastanede daha önceleri yoktu

Hangi ulkedesin, bende yurtdisindayim ve turkiyedeki hamilelerin surekli ultrasona girmesini cok kiskaniyorum

Hangi ulkedesin, bende yurtdisindayim ve turkiyedeki hamilelerin surekli ultrasona girmesini cok kiskaniyorum

Sizde 9 Aydan 3 kez falan bide 40-45 sürüyor ama bizde sizi kıskanıyorum
Bide Doğum odada oluyor Buda psikolojik olarak güzel bence, ayrı bir ameliyathane olmuyor
Fransa’da arkadaşım var omdan biliyorum

Sizde 9 Aydan 3 kez falan bide 40-45 sürüyor ama bizde sizi kıskanıyorum
Bide Doğum odada oluyor Buda psikolojik olarak güzel bence, ayrı bir ameliyathane olmuyor
Fransa’da arkadaşım var omdan biliyorum
Sadece 12. Ve 20. Haftada toplam iki kere yani, biz hamilelik boyunca hic doktor gormuyoruz her randevuda baska bir ebeyle kisa bir gorusme, dedigin gibi tek guzel kismi ameliyathane gibi bi yer degil normal otel odasi gibi bi yerde dogum

Sadece 12. Ve 20. Haftada toplam iki kere yani, biz hamilelik boyunca hic doktor gormuyoruz her randevuda baska bir ebeyle kisa bir gorusme, dedigin gibi tek guzel kismi ameliyathane gibi bi yer degil normal otel odasi gibi bi yerde dogum

Kendinize ait bir Ebe oluyor doktor gerine zaten doğumu da onlar yaptırıyor

Canım sen hangi ülkede yaşıyorsun. Ben Almanyadayım ve her ay düzenli olarak doktor kontrolüm var. Hatta ilk ay 3 kereydi kontrolüm.

Ben yanımda kimseyi istemiyorum canım esim olsa onu isterdim sadece
Bende bilmiyorum hic kaçıncı katta falan simdilik 1.katta dönüyor ya işler hic merak etmedim doğrusu sen benden önce orda dogurup bilgilendirmis olacaksın beni canım

26. Hafta da gördüm oğlumu randevuyu da 4 kasım 32. Haftaya aldım 6 haftadır görmüyor olacağım ooooffff

S selifor Ayşegül hanım cumattwsi de hastanede daha önceleri yoktu
Benimde senden tam 1 hafta sonra randevum 11inde Tülay hanımada cumartesileri ordaymis süreklimi bilmiyorum
Bende 28.haftada görmüş olucam belki iyi bakabildiysem daha büyükte çıkabilir sağlıklı iyi olsunda yalniz sen arayi cok acmissin nasıl dayandin o kadar ben özledim bile daha 2 hafta var ya

Kızlar resmen demin sinirden ağladım ya. Sırtımın ağrısından Ne sağa ne sola dönebiliyorum. Burnum tıkalı,gözler yanıyor ve şişmiş durumda. Boğazım,damağım ve kulaklarımda acayip kaşınma var. Şimdi kalkıp kendime papatya çayı yaptım en azından boğazımdaki gıcıklığı alsın.

S selifor canım bende yalnız doğuma girmek istiyorum. Kimseyi yanımda istemiyorum. Eşim illa ablamı al yanında biri olsun diyor ama onuda istemiyorum. O doğum anında kimseyi çekemem.

S selifor canım bende yalnız doğuma girmek istiyorum. Kimseyi yanımda istemiyorum. Eşim illa ablamı al yanında biri olsun diyor ama onuda istemiyorum. O doğum anında kimseyi çekemem.
Orda soguk kanlı motive edicek biri gerek yoksa kimse olmasın daha iyi zaten isi bilen kisiler olucak eşten baskasina hicte gerek yok bence sende benim gibi bakarız de gec canım

Orda soguk kanlı motive edicek biri gerek yoksa kimse olmasın daha iyi zaten isi bilen kisiler olucak eşten baskasina hicte gerek yok bence sende benim gibi bakarız de gec canım

Görümcem soğukkanlıdır. Çoğu kişinin doğumuna da girmiş aslında ve herkes iyiki o doğuma girmiş diyo da ben yinede çekiniyorum görümcemin doğuma girmesinden. Oyüzden şuanda he he tamam diyorum. doğuma gittiğimde de kimseye haber vermek istemiyorum ama bende senin gibi eşimin aikesiyle yaşadığım için haber vermeden gitmek çok zor görünüyor. Bakalım artık ne olcak.

Aynen ya bak sana iyi olacak Doğumdan hemen sonra yazarım bilgileri inşallah güzel geçer Doğumda.
Bazen gittiğimde Doğumda oluyor üst kattan geliyor ondan kafam karıştı gidince göreceğiz artık. Nst mesela acil bankosunun yanında hemen.

32 denk gelsin diye dayandım aslında ama fena özledim bide 6 hafta geçmiş olacak
Eşim de gelmek istiyor mecbur Cumartesi aldık daha önceden yoktu randevu değişti sanırım.
Gittiğimde sorarım yine , sağlıkla büyüsün de boşcer haftayı önemli olan dr herşey yolunda demesi

Kendinize ait derken??

Bildiğim şöyle nasıl biz dr üzerinden gidiyoruz sizde de ebe oluyor.
Biz ebeyi Doğum anı görüyoruz sizde doktoru öyle.
Arkadaşımın öyleydi aynı haftada olan gruba 1 ebe bakıyordu gece Doğum oldu gir sıkıntı oldu doktor gibi tek bınunla iletişime geçiyordu Doğum sonrası evine geldi fakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…