Ozaman ben sana soyle ayrintili anlatayim cunku sen durumu Fransadaki arkadasindan duyduklarina gore yorumluyorsun, ben Ingilteredeyim. 20. Hafta organ tarama ultrasonundan sonra doguma kadar hic ultrason yok, sadece uc haftada bir her seferinde baska bir ebeyle randevumuz var oda elle muayene ediyor o kadar, dogumda ise daha once hic gormedigin bir ebe seni dogurtuyor, nasil birine denk gelecegin tamamen sans yani, tabi riskli bir dogumsa hayati tehliken varsa o noktada doktorlar doguma mudahe ediyor. Aslinda iyi tarafindan bakarsak nedense bu ulkede turkiyedeki gibi hamilelikte cok problemler olmuyor hersey dogal ilerliyor, mesela yazin turkiyedeyken ozel hastaneye gittim demirimin eksik oldugunu ayrica ayagimdaki sisligin mutlaka detayli incelenmesi gerektigini soyledi doktor, incelemeler icin 1000 tl’ye yakin para odedik buraya dondum ebe normal dedi gecti
ozamanda insan dusunmeden edemiyor acaba turkiyede ozellikle ozel hastanlerdeki doktorlar biraz abartiyorlar mi diye, ama yinede bizimde bi kac ultrasonumuz daha olsa fena olmazdi