2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm anladığım kadarıyla faydalı bir kitap adı nedir bende almak isterim :)

Günaydın kızlar dün gece hic uyumadım desem yeri agri kesici almama rağmen çok huzursuz bir gece geçirdim adet ağrısı gibi karın ağrım vardı sabahta bir uyandım boğazlarım şişmiş başım ağrıyor işe gidemeyeceğim doktora götürebilecek kimsem de yok öyle yatıyorum dikkat edin kendinize

Cok sukur o da bebek de iyiyse sikinti yok. Allah yardim etsin hayirla kucagina alir insallah dualarimiz onunla

amin canım inşallah
İlk ocak bebeklerimiz hazırda bekliyor
34. Hafta deyince ben heyecanlandim. Birazda uzuldum. Bi an once bebegine kavuscak cok guzel. Ama hazirliklari tam mi bebek hastanede yatmak zorunda kalicak mi. Bunlar da beni endiselendirdi. Insallah topac gibi bi bebek dogurur da hastanede kalmaz bebek

topaç gibi olmasın ama turp gibi olsun çünkü kiloku bebek her zaman sağlıklı olmayabiliyor önemli olan solunumu , kan değerleri falan filan..

şimdi Doktor kontrolünde 1 ay yatacaksa ciğer geliştirici iğnesini herşeyi olur onu dünyaya hazırlarlar
Allah’ın izniyle doğar doğmaz da annesinin kollarına gelir öte soğul küvozw girmez.

Topac kilolu mu demekmis saglikli anlaminda kullandim kiz onun yerine de heyecanlaniorum. Insallah ikisi de coook saglikli mutlu olarak cikarlar.hastaneden

Özel hastane de ki doktorların abarttığını bende düşünüyorum. bazıları sırf para için bir sürü şey çıkarıyor

Günaydın herkese Geçmiş olsun çok sevindim ikisinin de iyi olmasına Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…