2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim bebiste yaklaşık 1 kilo yada biraz daha fazla dediler net bir şey söylemiyor dr herhalde normal maşallah size canım
Zaten ultrasom tahmini olcum yapiyor canim. Arkadasima dogumdan hemen once 2800 gr dediler ama 3200 dogdu ki 400 gr kucucuk bebekte devasa bir fark resmen. Saglikli olsunlar gerisi bos

:) çok heyecanlı ya. Bide gerçekten elimizde olsa nasıl bi duygudur kimbilir. Ama karnımda olması da güzel ya :) doğurunca özleyeceğim karnımda ki hallerini.
Her hali ayrı zor ayrı güzel canım Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ama bende duymuştum saçları çıkınca oluyor diye anneler den ki internetten de baktım bu haftalarda saçları çıkıyormuş belki olabilir

Kimsenin sesi çıkmıyor,kızlar nerelerdesiniz?
Bende bugün fazlaca yedim galiba karnım çok sert ayaklarım şişiyor artık işyerime babet getirdim öyle paytak paytak yürüyorum :) :) :)

Kimsenin sesi çıkmıyor,kızlar nerelerdesiniz?
Bende bugün fazlaca yedim galiba karnım çok sert ayaklarım şişiyor artık işyerime babet getirdim öyle paytak paytak yürüyorum :) :) :)

Maşallah canim ya benimle tanistin sayılır bu arkadaş ile de akraba çıkarsan tamamdır oldu bu is:)
Valla kiz bak nasil buluyoruz hemsehrim yaa insan boyle gorunce oralara gidip gelmis gibi oluyor harbi cennet gibi yesili denizi

Bence hiç kafana takma bunu canım, hafta hafta değişiyor. Benim de 3 hafta önce bebeğin geriden geliyor dedi doktorum, beslenmeni arttır dedi, dikkat ettim ben de biraz, dün 4 gün ileride çıktı. Beslenmen nasıl bilmiyorum ama en az 5 öğün olacak şekilde her gün meyve, sebze, kuruyemiş, süt ürünleri ve et, balık ya da tavuk yiyeceksin dedi bana, ben de olabildiğince dikkat ediyorum, sana da bunu öneririm. Stres yapma sakın...

Benimde geçen hafta bir hafta gerideydi karın çevresi bu hafta normal çıktı beslenmeye dikkat etmek gerekir sağlıklı olsun da çok çok zayıf doğar napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…