2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hemen hemen tamamdi hazirliklari hatta baby shower icin by nazlida biseyler hazirkatmisti saglicakla alsinda kucagina ....onemli degil bol bol dua istemis

Bende dun aldim bitane 27 tlye ham hali instaya bitmus halini.sordum 85 tl dedi bakalim becerebilcek miyim sen yapip bitirdin mi.foto atar misin?

Kızlar benim oğlan zaten karnımda baya hareketliydi ama dün geceden beri yaptığı hareketler sayesinde karnımda sertlik oluşturuyor dokunuyorum o kadar güzel bi duyguki resmen ellerimdeymiş gibi. Ama tabi ben biraz safım galiba kafası mı kolumu bacağım neresi olduğunu anlayamıyorum bazıları anlayabiliyormuş :)

Çok sert olan kafası yumuşak olan poposu ayak dirsek falan da alisirsan anlarsın

Çok sert olan kafası yumuşak olan poposu ayak dirsek falan da alisirsan anlarsın
:) çok heyecanlı ya. Bide gerçekten elimizde olsa nasıl bi duygudur kimbilir. Ama karnımda olması da güzel ya :) doğurunca özleyeceğim karnımda ki hallerini.

F ferayegul canım çok geçmiş olsun yataktan çıkma çayını hazırla bol bol sıvı tüket. C vitamini de tabii

H Hayrosgiller in iyi olmasına çok sevindim kızlar haberdar ettiğiniz için çok sağolun gece uyku arasında kaç kez aklıma geldi şükür iyilermiş.

Çok sağol L Lilyumm_ cugum hastaneye geldim bakalım aman dikkat edin kendinize sizde

Arkadaşlar bu Son üç ayda mide bulantısı normalmi benim ara ara midem bulanıyor sizde de var mı

şimdi doktordan geldim kızlar bebeğin haftasına göre çok kilolu bir bebek değil dedi zaten senin karnindanda belli büyümemiş dedi karın çevresi bir hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi :/ inşallah değildir yine de hoşuma gitmedi tabi bu dedikleri. bu arada kilosu 1300 30. hafta içindeyiz boyu 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…