2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol canım bende çok dikkat ediyorum aslında yumurtamı eti balığı eksik etmemeye çalışıyorum cevizlerimi hergun sayarak yiyorum ama yeterli gelmiyor demekki benim vitamin depolarım da boşalmış biraz daha dikkat etmen gerekecek demekki :)

Canım muz ve armut cok iyi diyorlar ben genelde tüketiyorum gelişimi için iyi bunları da listene ekle istersen

İyi geceler kızlar yazıları kaçırmadan okumaya çalışıyorum ama kendime dair bişey yazamadım ne zamandır, okuldan çıkınca evin işleri vs hiç vaktim kalmıyor, taşınmaya az kaldı derken bizim boyacı işi uzattı malesef... Neyse bugün tahliller için devlete gittik, doktor herşey yolunda dedi, baş yukarda ayaklar aşağıda duruyormuş ama daha değişir dedi. 27. Haftadayım, haftaya salı doktorumda kontrolüm var, heyecandan kilosunu falan sormayı unuttuk valla yolculuk için çıkabilirsin ama varis çorabı giy ve her molada yürüyüş yap dedi. Şimdilik benden bu kadar... Tatlı rüyalar hepimize :)

Canım varis çorabını neden giy dedi varis problemin mi var? O çorap çok fena birsey

27 den sonra yukarı çıkar mı kafası ya ben 26 da sordum artık o kadar dönemez demişti doktor.

Varis çorabını bende merak ettim bi sıkıntın fakan mı var

Günaydın kızlar size bişey sorcam dün gece 3 gibi lavobaya kalktım cok açık kahve akıntı gelmiş camasırıma peçete koydum bidaha gelmedi bebek hareketleri de iyi böyle bşr durum yaşayan oldu mu hiç

Balık yağı hapı kullanıyor musun canım?

Günaydın kızlar, sıkıntısız güzel bir gün olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…