2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

İnşallah her şey yolunda gitsin ve zamanında, sağlıkla kucağına al kuzucuğunu, dualarım seninle canım.

Günaydın kızlar..

Gunaydin. Magnesi calcine seni ishal etmio mu yanlis mi biliorum.ben

kızlar bez ve ıslak mendil olarak neler kullanacaksınız?Biraz konuşsak
canım biz prima premium aldık ve yine primanın ıslak mendilinden aldık ama bebeğe iyi gelecek mi bilemiyorum, yani her bebek aynı bezle rahat etmiyormuş sanırım izlediğim bi videoda öyle duymuştum, bekleyip görücez artık

Daha önceden konuşmuştuk sanırım, medipol mega'dan vaz mı geçtin canım? Nasıl bir bilgi istiyorsun, ben düzenli orada takipteyim, memnunum ve doğumu koç'ta yapıcam, yardımcı olmaya çalışayım.
Medipolü de araştırdım ama çok kalabalık olduğunu duydum fiyat olarak biraz daha fazla ama koç annemin evine çok yakın o uüzden araştırmak istedim. Doktorun kim ilgi nasıl bi de hemen sezeyan mı diyorlar ? Benim tüp bebek o yüzden çok korkuyorum

Allah yardımcın olsun canım, bir problem olmaz insallah, dua et bol bol

İnşallah vaktinde alırsınız kucağınıza canım. Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin bebeğiniz...

Günaydın herkese

Nilüfer hanım benim doktorum ama genel olarak tüm doktorlar ilgili. Hemen sezeryan demiyorlar, aksine normal doğum öncelikliler. Ben sık acile gittiğim için, diğer kadın doğum uzmanlarıyla da acilde tanıştım, hep pozitifler. 2 perinatolog da var hastanede. Bu arada acile gittiğimde hiç ücret ödemiyorum (sgklı) ya da bazen 5 tl falan ek ilaç için. Onun dışında sgk ile doktor muayene ücreti 122 tl ama tahlillerden hiç ücret alınmıyor bu hastanede. Doğum ücretlerini Cuma günü gittiğimde konuşmayı düşünüyorum, bilgi veririm. Normal doğumda 2 gün, sezeryanda 3 gün kalınıyor. Benim arkadaşım doğum yaptı geçen sene ve çok memnun ayrıldı, onun tavsiyesiyle gittim ben de.

Allah sende razı olsun canım içimi rahatlattın sanırım ben de medipolden vazgeçip koça gideceğim. Doğum ücreti ocakta zamlanıyor hastanelerde sanırım ben aralık 27 de istanbula gideceğim doğum 20 ocaktan sonra görünüyor acaba eski fşyattan anlaşabilir miyim

Sıkma canını canım boş ver gelsinler istediğini beğendiğini bulana kadar ara gezsinler peşinde yorulsalarda gitsinler evlerine ne takıyorsun bu kadar valla bunlar yüzünden sinir hastası olacağız onlara da hiç bir şey olmaz:)

Ne demek canım, benim de 16 Ocak görünüyor, bir konuşayım bakalım ne diyecekler, haber veririm sana da. Hiç korkma rahat ol, Aralık 'ta anlaşırsan belki eski fiyattan yaparlar, hiç olmadı Aralık başı gibi annenler bi gidip konuşur muhasebe ile yüz yüze, zaten o süreçte de haberleşiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…