Açıkcası hamilelik benim iştahımı hiç açmadı. Normal zamandaki gibi yiyorum sadece aldığım vitaminlerden kilo aldığımı düşünüyorum ama bu hafta fazla efor sarf ettim sanırım yoksa herşey aynı. bu hafta sonu kontrolüm var bakalım dr. ne diyecek bu duruma.
Evet bi sekilde uguruna inandim. Yoksa bebek yokken bile zor valla evde beslemek, bebegim yok olmuyor bari bir kedim olsun demistim zaten hayvanlari cok sevdigim icin :) bebekle daha da zor olacak ama o da bir yasina kadar tahmin ediyorum birlikte buyurler artik napalim
Bebekli evde kedimi olur sorularina karsi simdiden gardimi aldim bekliyorum annem soylenmeye basladi bile hahah
Açıkcası hamilelik benim iştahımı hiç açmadı. Normal zamandaki gibi yiyorum sadece aldığım vitaminlerden kilo aldığımı düşünüyorum ama bu hafta fazla efor sarf ettim sanırım yoksa herşey aynı. bu hafta sonu kontrolüm var bakalım dr. ne diyecek bu duruma.
Günaydın güzel anneler 31 Aralık'ta doğurmam inşallah finallere hazırlanıyorum umarım Ocak annesi olurum kızlar erken doğar diyenleri duydukça korkuyorum sağlıkla gelsinde yerim ben onun ayaklarını
Oğlumda prima kullandım 3 ve 4 numara sürekli sızdırdı molfixe geçince rahatladım ama bunda netten Prima premium care aliyim diyorum nasıl çıkacak hiç kullanmadım
Ne demek canım, benim de 16 Ocak görünüyor, bir konuşayım bakalım ne diyecekler, haber veririm sana da. Hiç korkma rahat ol, Aralık 'ta anlaşırsan belki eski fiyattan yaparlar, hiç olmadı Aralık başı gibi annenler bi gidip konuşur muhasebe ile yüz yüze, zaten o süreçte de haberleşiriz :)
Allah razı olsun :) ben de aradım hasteneyi dönüş yapacaklarmış bana fiyat bilgisi için çünkü hastanede doçent de var acaba onların fiyatı aynı mı diye sordum. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım İnşallah... Bende bir göbek var... sorma herkes hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış diyor. Göbeğimi görende doğum bu ay sanıyor.
Çalışıyorsan rapor zamanı hemde 32 hafta. ben çalşabilir raporu alacağaım bir 5 hafta daha çalışırım sonra allah büyüktür.
Oğlumda prima kullandım 3 ve 4 numara sürekli sızdırdı molfixe geçince rahatladım ama bunda netten Prima premium care aliyim diyorum nasıl çıkacak hiç kullanmadım
hanımlar bende yaklaşık 10 kilo aldım ama insanlar yeni yeni fark ediyor hamile olduğumu
hatta cinsiyeti belli mi diye soranlar bile var o kadar küçüğüm yanitabi belli doğuracağım diyorum
Kızlar son birkaç aydır çok az girebiliyorum kulübe
Kasılmalarım çok fazlaydı, doktorum bugün nst ye aldı beni. Malesef erken dogum riskim var. Adelat diye bir ilaç verdi, normalde tansiyon ilacı. Doğumu yavaslatiyormus. Bir de iğne olacağım bebeğin akciğer gelişimini hızlandırmak icin. Dua edin kızlar, sizlerin dualarınıza ihtiyacım var.. hepinize bol şans, sağlıkla alalım kucağımiza miniklerimizi
Çok geçmiş olsun canım geçen bende yaşadım bunları çok şükür iki gündür atlattım sanki sancim yok dinleniyorum bol bol su içiyorum ilaçlarımı içip keyfime bakıyorum kimseyi de istemiyorum canımı sıkıyorlar sende atlatirsin inşallah
Sıkma canını canım boş ver gelsinler istediğini beğendiğini bulana kadar ara gezsinler peşinde yorulsalarda gitsinler evlerine ne takıyorsun bu kadar valla bunlar yüzünden sinir hastası olacağız onlara da hiç bir şey olmaz:)
Ya hayır bir kere dr a geleyim göreyim dememişsin kime ne bnm çocuguma alacagım odadan ya ben bunu anlamıyorum eşim arada kalıyor bizim aramızda tartısma cıkıyor sürekli onlara hesap ver onlarsız bir sey yapma bu nedir anlamadım ya
Doğru tabi bağırsak düzeni normal olanları ishal edebiliyor ama bende ishal olmuyor, günde 1 kez mecburen kullanıyorum, hemoroid sorunum da var çünkü, kabızlık olmaması gerekiyor.
Ben hemoroud ve anal fissur ameliyati oldugum.icin bununla bu akdar cok ilgileniorum lutfen rahatsiz olma. Hala mushil kullaniorum ben 2 gunde bir. Bende genelde kabiz olan bi insanim. Merakimi.mazur gor. Normal diskilama gibi mi oluo onunla yoksa daha mi ishale yakin. Ona hore bende mushili birakip ona geceyim
Ben hemoroud ve anal fissur ameliyati oldugum.icin bununla bu akdar cok ilgileniorum lutfen rahatsiz olma. Hala mushil kullaniorum ben 2 gunde bir. Bende genelde kabiz olan bi insanim. Merakimi.mazur gor. Normal diskilama gibi mi oluo onunla yoksa daha mi ishale yakin. Ona hore bende mushili birakip ona geceyim
Yok ne demek, sıkıntılarımızı konuşuyoruz burada sonuçta, çok çok geçmiş olsun sana da . Doktorum önce günde 3 kez kullan dedi ama ben öyle kullanamadım, o zaman normal olmuyor, ben günde 2 kereyle başladım, ilk başta normaldi sonra ishal gibi olmaya başlayınca günde 1e düşürdüm ve normal oluyor artık. Bu arada ben demir hapı Oroferon kullanıyordum, onu da bıraktırdı mecburen, şimdi hemoglobinim 10, haftaya damardan demir serum verilecek. Demir hapı çok olumsuz etkiledi beni, bağırsaklarım tıkanıyor gibi hissediyordum, bırakınca rahatladım. Proctolog ve anestolle de hemoroidi kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Bi doktoruna danış istersen, müshil ishal yapıyordur sürekli, o da çok rahat olmaz senin için.
Ya hayır bir kere dr a geleyim göreyim dememişsin kime ne bnm çocuguma alacagım odadan ya ben bunu anlamıyorum eşim arada kalıyor bizim aramızda tartısma cıkıyor sürekli onlara hesap ver onlarsız bir sey yapma bu nedir anlamadım ya
canım boşver stres yapma öyle bu işler üstüne düşeni akıl edemezler de iş başka şeye gelince herkesden önce koşarlar. Benimde eşimin ailesi de yazları son bahara kadar köyde olurlar, kışın istanbulda da evleri var gelirler. Eşim geçen konuşurken iyi aferin bize annemler istanbuldayken doğum yapacan iyi denk getirmişiz dedi. Ben şok
Hay allah nasıl akıl edemedim ben bunu ya dedim. Şimdi doğum zamanı beyağı hareketli geçecek anlaşılan. Çünkü Eşimin kardeşleri aramaz sormaz gelmez anne-babası gelince göstermelik abilik eltilik yaparlar ve 8 kardeş 7 elti :)
Kızlar son birkaç aydır çok az girebiliyorum kulübe
Kasılmalarım çok fazlaydı, doktorum bugün nst ye aldı beni. Malesef erken dogum riskim var. Adelat diye bir ilaç verdi, normalde tansiyon ilacı. Doğumu yavaslatiyormus. Bir de iğne olacağım bebeğin akciğer gelişimini hızlandırmak icin. Dua edin kızlar, sizlerin dualarınıza ihtiyacım var.. hepinize bol şans, sağlıkla alalım kucağımiza miniklerimizi
kızlar yalancı doğum sancılarınız başladı mı ? hangi sıklıkta oluyor ? benim bazen bikaç dk aralıklarla 3-4 kez oluyor. kısa süreli ve ağrısız. doktora gitmiştim cuma günü herşey normal dedi ama bi de size sorayım dedim. sizde ne durumda kasılmalar
kızlar yalancı doğum sancılarınız başladı mı ? hangi sıklıkta oluyor ? benim bazen bikaç dk aralıklarla 3-4 kez oluyor. kısa süreli ve ağrısız. doktora gitmiştim cuma günü herşey normal dedi ama bi de size sorayım dedim. sizde ne durumda kasılmalar