2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
25.haftaya kadar 2 kg alarak geldim ama doktorum uyardı, bebeğin gelişimi geriler ve senden kas yıkımı başlar dedi. Midem sıkıntılıydı, yanma ağrı oluyordu, mide koruyucu başladı, bağırsaklarım çalışmıyordu, magnesi calcinee kullanıyorum her gün, bu sayede yemek yemeye ve kilo alabilmeye başladım. Şimdi bebeğin gelişimi haftasından önde artık. O yüzden farklı bir sorun yoksa haftasıyla uyumlu kilo almak gerekiyormuş kızlar...

Kızlar son birkaç aydır çok az girebiliyorum kulübe
Kasılmalarım çok fazlaydı, doktorum bugün nst ye aldı beni. Malesef erken dogum riskim var. Adelat diye bir ilaç verdi, normalde tansiyon ilacı. Doğumu yavaslatiyormus. Bir de iğne olacağım bebeğin akciğer gelişimini hızlandırmak icin. Dua edin kızlar, sizlerin dualarınıza ihtiyacım var.. hepinize bol şans, sağlıkla alalım kucağımiza miniklerimizi

Bulantılarım devam ediyor sık sık az az yiyebiliyorum o yüzden hiç almadım
hım allah kolaylık versin inşallah canım benim bir buçuk ay cektim cokzor sonra hizla kilo aldim ben
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi canım benim

inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur duamda kalbimde seninle..rabbim korusun senide bebeginide inşallah ...
hepimizde vakti zamanında sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Canım hic uzme kendini inşallah vaktinde gelir bebişin. Zaten tehlikeli zamani geri de bıraktık erken doğsa bile yaşama ihtimali cok yüksek. Sen bunlari düşünüp kendini strese sokma. Saglikla kucağına alirsin insallah yavrunu

Dualarımız sizinle canım. Moralini yüksek tut güzel bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Dualarımız seninle canım.. İnşallah vakitlice gelsin bebişin.. Erken gelirse de hiç üzülme, erken doğan bebekler de çabucak büyüyüp toparlıyor kendini.. Allah yardımcınız olsun inşallah canımm

Canım sağlıkla vaktinde gelsin insaAllah duamizdasin

Kızlar yarın bebek odası bakmaya gideceğiz aylardır bekliyorum gideceğimiz günü eşim işini ayarladı falan kayınvalidemle görümcem de gelmek istiyormus hayır zaten kv bel fıtıgı var dogrudüzgün yürüyemiyor bi de onun için çabuk almaya çalıs ne bulursan al. Görümcemin de dükkanı var erken kalkarsanız bende sizinle geleceğim dedi ya bu ne şimdi birincisi ben senin işine dönmene ve kv in ne zaman yorulacagına göre mi ayarlayacagım işimi? Gelmek istiyorsan sen ayak uyduracaksın ben sana değil kaldı ki bir kere dr muayenesine geleyim demediniz oda takımı bakmak niye? Çok sinirliyim uykum kaçtı yarın açık açık söyleyevegım gelmemeleri gerektiğini

Maşallah canım bebisinede sana da canım çok dikkatli ol eşi asagidaysa yorma kendini fazla yukarı cikma ihtimali yok mu sezaryen dedi ki doktor yoksa belli değil mi daha
Tamamen kapatmıyor canım ben cıkar diye düşünüyorum cıkmasa bile bebeğin geçeceği boşluk var simdilik normal dedi canım: )

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…