2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hatice byrm Canım Allah yardımcınız olsun inşallah ama bak ne kadar örnek var doktorlar böyle dediler de şöyle çıktı diye. Demek ki doktorlar her şeyi net göremiyorlar. Kime sorsan birisinin ailesinde akrabasında negatif konuşulan kaç bebek vardır, etrafa bak kaç bebeğin hasta doğduğunu görüyorsun. Yani söylenenler 1000se gerçek çıkan 10 oluyor. Bence içini ferah tut sen, stresini sana da bebeğe de zarar. Sapasağlam tam gelişmiş bir bebek çıkar ortaya inşallah, Hepimizin de öyle..

Başka dr da gittim canım 3 defadır detaylı ultrasona giriyorum ordada ayni çıkıyor simdi gittiğim dr da baya inceliyor bakıyor

İnşallah öyle olur canım iyiyi çok düşünüyorum halam 2 yıl önce 25 haftalık ikizlerini şiddetli kanama yüzünden sezeryan oldu 25 haftalık olmalarına rağmen simdi 2 yaşına geldiler hic ümidimiz yoktu çünkü dr eldivenlerine koydular bize gösterdiler çok şükür mücadele ettiler yani bunuda düşünüyorum ama ya benimki o kadar güçlü olamassa diye kendimi yiyorum

Çok geçmiş olsun canım hiç canını sıkma toparlar inşallah sen beslenmene dikkat et 28. Hafta da falan ciğer geliştirici iğneyi mutlaka sor ve vurdur çok faydalı
Haftaya tekrar gidicem canım o zaman kesin sorarım ama uzun zamandır üstümde bi unutkanlik var inşallah unutmam sizin söylediklerinizi de söylerim çok saol

Canım hiç kafana takma çevremde o kadar şey gördüm ki artık insan doktora bile gitmek istemiyor tamam belki bir sorunu vardır inşallah yokturda bu kadar endiselendirmelerine sinir oluyorum sende hiç kafana takma inşallah sağ salim doğacak bebeğin bir hastalık ciksada illa ki tedavisi vardır tıp o kadar gelişti sen şükret dua et

Çok saol canım banada ayni şeyleri söylüyorlar her hafta detayliya giriyorum inşallah benim bebegimde benim.durumumda olan olmayan herkesin bebekleri sağlıklı bi şekilde doğar çok tesekkur ederim canım

İnşallah canım çok saolun iyiki varsiniz

Saol canım insanin moralini o kadar cok şey bozuyor ki yani kv zaten delirtiyor beni dr gidiyorum nasılsiniz diye sormuyor bile dr yalan söylüyor diyo o daha çok canım o sıkıyor binde bir nasılsınız der ondada burnumdam getirir altlı üstlü oturuyoruz oda çok uzakta değilim yinede sormuyor sorunca da dr yalan söylüyor nerden biliyor deyip duruyor o anda öldüresim geliyor insan moral verir yardımcı olur bizimki olan moralimide bozunca hic aklımdan çıkaramıyorum k.bakma uzun oldu içimi sana döktüm ama

Başka dr da gittim canım 3 defadır detaylı ultrasona giriyorum ordada ayni çıkıyor simdi gittiğim dr da baya inceliyor bakıyor
Canım öncelikle geçmiş olsun kilosunun az olmasının ne ile alakası var bir sey dedi mi dr un? Yani plesantadan mı vb gibi. Onun dısında beslenmene bir sey dedi mi ya da sen nasıl besleniyorsun nacizane muz ve armut yemeni öneriyorum özellikle muzun bebeğin gelişimine kilosuna katkısı oldugunu bir çok yerde okudum. Belki beslenme kaynaklı değildir ama sen yine de dikkat et canım bol su iç senin için de dua edeceğim Allah herkesin bebeğini korusun.

Canım bnce kayınvaliden kötü niyetten demiyor bnm kv de öyle çok kilo almısım dikkat etmem laxım diyorum bosver sen dinleme dr ne bilir biz her seyi yerdik öyle şeyler yoktu diyor. Bnde ilk zamanlar toksoplazma süpheli çıkmıstı ben kendi kendimi yedim nasıl aglıyorum diyor ki o test yanlıstır nerden cıkardılar bu testleri hiç öyle testler yoktu diyor insan o an deliriyor tabi ama test yanlıs çıktı cidden cok şükür. aslında o sana hiç bir sey yokmus gibi davranarak konunun üstünü kapatıyor o da ah vah etse daha cok kuracaksın kafanda.

Kızlar moralim bozuk. Karaciğer için tahlil verdim dün biliyorsunuz alt yüksek çıkmıştı. Şimdi alt da ast da yükselmiş

Öylede hic umursamıyor gibi davranıyor tabi bana karşı böyle diğerleri ne karşı değil ondan zoruma gidiyor

Bende sanırım yavaştan hasta oluyorum
Aman dikkat et, fena yatırıyor
İlaç da alamıyoruz zaten, ben işten izin aldım yatayım 2 gün diye artık

Bide aynı anda 20 lik dişim çıkıyor onun ağrısı sızısı felaket.

Nerde varsa Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…