- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
Saol allah razi olsun canim :)Maşallah arkadaşlar Allah bağışlasın yaşınız ve çocuk sayınız ne kadar cici:)
150 ml su ölçüsü canım bir su bardağından bir parmak eksik
Ewet canim :)Oğlan 4 yaşında canım benimde kız ne güzel aynı her şeyimiz
Yedim, yemekte yedim az önce su da içiyorum. Ama yokeer daha fazla uzarsa bu durum izin alıp doktoruma gideceğim.
Hareket etti çok şükür canım teşekkür ederimCanım naptın, merak ettim ..
Bir sorun görmemiştir ondan canım 36dan sonra iki haftada bir gitmiştim bende bazı doktorlar rahat baya :))
Kızlar dün geceden beri kramplarım var bebeğim öyle hareketli ki kendimi çok üzdüm çok ağladım o dakikadan beri böyle ama inanılmaz bir hareket ve artık ayaklarının olduğu yerler acıyor kafasının olduğu kısımda sol kasığıma doğru tarafta da sancımalar oluyor böyle uzun aralıklarla bir anda. Ve dün gece dediğim gibi hareketleri hiç durmadı şimdi daha sakinim bebeğimde öyle sanırım ama akıntım var az seviye de böyle turuncu renkli gibi... ne yapmalıyım var mı başına böyle iş gelen ? Doktoruna görün diyeceksiniz muhtemelen ama doktoruma şu anda görünmem mümkün değil ..
Yas hqric herseyimiz ayni ben 34 yasindayimBende 31 yaşındayım
2.çocuğum ilki kız 8 yaşında,şimdide 29 haftalık hamileyim oğlum olacak işalhh:)
yarışmaya ANKARAdan katılıyorum sizleri çok seviyorum:)
Yazıp yazıp sildim.. ne yazsam bilemeden kendi canımda yanıyor ama bebeğin sağlığı çok başka. Sen yine de kendini üzme bak herşeyi hissediyorlar İnan bhna iyi düşün iyi ilerlesin bir anda bi bakmışsın hooop hemencik geçivermiş birsürüüü kilo almış tontiğin hepimizi sollamış. Allah güç kuvvet versin sana da bebeğine de canım benim hayırlısını nasip etsin Allah herşeyden önceDoktordan geldim bebegimin kalbindeki sıvı hala varmış 3 hafta geriden geliyor muş çok zayıf bide iki hafta önce 500 gr di simdi 650 gr olmuş dr yinede çok küçük dedi ciğerleri de gelişmemiş nasıl yapicam ben nasıl olcak böyle bilmiyorum moralim çok bozuk
Yalancı sancı gibi değil ben böyle ağlayıp kasılıp hıçkırdıkça bebekte hareket edip sancılanmama sebep oldu gibi dün gece hep. Şimdi de ara ara sıkıştırıyor ama akıntı işi bambaşka yere götürüyor tabiYalancı sancılar mı acaba canım, ben öyle durumlarda doktorumu arıyorum, whatsapptan yazışıyoruz, böyle bir imkanın var mı? Ciddi sıkıntı hissediyorsan kadın doğum acili olan bir hastaneye gitsen, turuncu akıntı hiç duymadım ama enfeksiyon vardır belki, o da sancı yapar. Hareketli bebek iyi diyor benim doktorum, hareketsiz olması korkutur genelde.
Canım doktora gitmen mümkün değilse ayaklarını biraz yükseğe uzat. Karnına çok dokunma ben hastanede yatarken dr dokunma karnına demişti. Suyu bol tüketmeye çalış. Magnezyum varsa kasılmalarına iyi gelir. Ve ne olur kendini üzme stres bizim de en büyük düşmanımız. İlk fırsatta doktoruna görünürsen iyi olur turuncu akıntı lekelenme de olabilir Allah korusunKızlar dün geceden beri kramplarım var bebeğim öyle hareketli ki kendimi çok üzdüm çok ağladım o dakikadan beri böyle ama inanılmaz bir hareket ve artık ayaklarının olduğu yerler acıyor kafasının olduğu kısımda sol kasığıma doğru tarafta da sancımalar oluyor böyle uzun aralıklarla bir anda. Ve dün gece dediğim gibi hareketleri hiç durmadı şimdi daha sakinim bebeğimde öyle sanırım ama akıntım var az seviye de böyle turuncu renkli gibi... ne yapmalıyım var mı başına böyle iş gelen ? Doktoruna görün diyeceksiniz muhtemelen ama doktoruma şu anda görünmem mümkün değil ..
Canım kiloya hiç takılma inan küçücük doğan kuzenim şimdi boylu endamlı gayet iyi durumda çok çabuk toparlıyorlar bebekler kendilerini onlar bizden daha güçlü milyonlarca ihtimali geride bırakıp bizim olmayı seçtiler. Ciğerleri için gerekli görürse geliştirme iğnesi vurur doktorun. Kalbindeki sıvı da Allah'ın izniyle geçecektir hem kalbi delik olan bebekler bile sağlıklı ömür sürüyorlar sıvının da bir çözümü vardır. Ne olur kendini üzme.Doktordan geldim bebegimin kalbindeki sıvı hala varmış 3 hafta geriden geliyor muş çok zayıf bide iki hafta önce 500 gr di simdi 650 gr olmuş dr yinede çok küçük dedi ciğerleri de gelişmemiş nasıl yapicam ben nasıl olcak böyle bilmiyorum moralim çok bozuk
Amin inşallah canım ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda dr gidince dr söyleyince moralim çok bozuluyor allah yardımcımız olsun çok saolYazıp yazıp sildim.. ne yazsam bilemeden kendi canımda yanıyor ama bebeğin sağlığı çok başka. Sen yine de kendini üzme bak herşeyi hissediyorlar İnan bhna iyi düşün iyi ilerlesin bir anda bi bakmışsın hooop hemencik geçivermiş birsürüüü kilo almış tontiğin hepimizi sollamış. Allah güç kuvvet versin sana da bebeğine de canım benim hayırlısını nasip etsin Allah herşeyden önce
İnşallah canım çok saol desteğin için iyi şeyler duymaya o kadr çok ihtiyacım varki zaten bu günlere zar zor geldik halada çekiyoruz kurbanım allaha hakkımızda hayırlısını versinCanım kiloya hiç takılma inan küçücük doğan kuzenim şimdi boylu endamlı gayet iyi durumda çok çabuk toparlıyorlar bebekler kendilerini onlar bizden daha güçlü milyonlarca ihtimali geride bırakıp bizim olmayı seçtiler. Ciğerleri için gerekli görürse geliştirme iğnesi vurur doktorun. Kalbindeki sıvı da Allah'ın izniyle geçecektir hem kalbi delik olan bebekler bile sağlıklı ömür sürüyorlar sıvının da bir çözümü vardır. Ne olur kendini üzme.
İnşallah öyle olur hemen aldım sürdüm inşallah iyi gelirCanım al vazelini bol bol sür nasilda rahatlatıyor bak yağ kullaniyordum bıraktım vazelin daha iyi geldi bana
İnşallah canım çok saol desteğin için iyi şeyler duymaya o kadr çok ihtiyacım varki zaten bu günlere zar zor geldik halada çekiyoruz kurbanım allaha hakkımızda hayırlısını versin
Bir anne olarak bunları duymak çok zor. Ama sen çok dua et. Biz de ederiz. İnşallah hiç bir şeyi olmadan sapasağlam doğar bebeğin. Sabret ve Allah a sığın. İnşallah düzelecek hepsi.Doktordan geldim bebegimin kalbindeki sıvı hala varmış 3 hafta geriden geliyor muş çok zayıf bide iki hafta önce 500 gr di simdi 650 gr olmuş dr yinede çok küçük dedi ciğerleri de gelişmemiş nasıl yapicam ben nasıl olcak böyle bilmiyorum moralim çok bozuk
Çok geçmiş olsun canım hiç canını sıkma toparlar inşallah sen beslenmene dikkat et 28. Hafta da falan ciğer geliştirici iğneyi mutlaka sor ve vurdur çok faydalıDoktordan geldim bebegimin kalbindeki sıvı hala varmış 3 hafta geriden geliyor muş çok zayıf bide iki hafta önce 500 gr di simdi 650 gr olmuş dr yinede çok küçük dedi ciğerleri de gelişmemiş nasıl yapicam ben nasıl olcak böyle bilmiyorum moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?