2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimde bi iki hafta önde gidiyor üçlü taramaya gittim doktor iki haftan önden gidiyor zamanı geçmiş dedi yapmadi aşıyı da ona göre erken yaptım

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanlar bakabilir mi ya bugün idrar yaparken kasığıma ağrı girdi günde 5 litre su içiyorum idrar yaparken yanma yok sadece ağrı bebek ters ondan mı acaba

İnşallah canım çok saol desteğin için iyi şeyler duymaya o kadr çok ihtiyacım varki zaten bu günlere zar zor geldik halada çekiyoruz kurbanım allaha hakkımızda hayırlısını versin
Canım hiç üzülme bir arkadas yeni doğum yaptı bu aylarda ona da neler dediler bebek cok kucuk kilo cok az alıyor karın cevresi geriden geliyor gelişme geriliği var organları gelişmiyor falan her hafta ayrıntılı ultrosona giriyordu bebek 3 kilo doğdu ve MaşAlllah hiç bir de problemleri yok sen üzme canını ki bebek de uzulmesin sen güçlü olduktan sonra o kendini toplayacak İnşAllah annesi: ))

Yüreğini ferah tut canım. Benim abimin bebeğine de 8. Aya kadar beyninde sıvı var dediler ve doğar dopmaz ameliyat dediler. Ama sapasağlam doğdu şükür şuan 4 yaşında. Bir öok doktora gitmişlerdi bir doktor söyle demişti: rahim kapalı bir kutudur tam olarak ne oldugunu kimse bilemez. Sen dua et sağlıkla doğacak inşallah

günaydın hamişler biz bugün oğlumu görmeye gideceğiz
daha 3 hafta oldu ama özledik
kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum
çıldıracağım
minikte geceleri öyle bir hareketli ki anlatamam
yavrum annen uyuyamıyor sen uyu dinlen diyorum ama nerdeeee
daha şimdiden anne sözü dinlemiyor

Canım benim üzme kendini. rabbim şifa versin inşallah. Doktorlar birşey yapamıyorlar mı?

Canım Allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alicaksin hiçbir sorun olmicak icini ferah tut doktorlar herşeyi soylemek zorundalar sorumluluk almamak icin moralini bozma stres üzüntüde etkiler minigini sen elinden geleni yap doktoru dinle ne yap derse o zaman bak gör hersey cok guzel olucak

Kızlar Ya bu hafta sürekli mızmızlandığımı hissediyorum burada bugünde grip olmaya adım attım sanırım ama eşim yarın izinli olacak ve bebeğe hediyelikleri için birşeyler bakmaya gidelim dedik Eminönü için özellikle şu dükkan ya da şuraya bak diyebileceğiniz bir yer var mı önerisi olan ? Ya da hani şu internet sitesi güzel fikir alabilirsin dedğiniz bir adres :) şimdiden çok teşekkür ederim. Herşeyimi kendim yapacağım kendi nişanımda düğünüm de bile öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…