2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bence hazır et köşede dursun kızçenle anlaşma yap ama duracağını düşünmüyorum ama hayırlısı kuzum
Deme böyle yahu :)
Doktorum neden olmasın dedi, o umutla yaşıyorum
Hastayım yatıyorum 2 80 halde. Az toparlanınca iki hafta içinde halledicem şaka bi yana, bu işler dediğin gibi belli olmaz

Deme böyle yahu :)
Doktorum neden olmasın dedi, o umutla yaşıyorum
Hastayım yatıyorum 2 80 halde. Az toparlanınca iki hafta içinde halledicem şaka bi yana, bu işler dediğin gibi belli olmaz
Canım kız bebekleri aceleci oluyor derler bak 10 gün var aramızda ben tüm cicilerini yıkadım son parti ürün kaldı onuda bugün yapacak bi yerde indirim bekliyorum 11.11 indirimi ordan eksikleri tamamlayıp çantayı hazırlıcam sonra işim kalmıcak keyif sürecem hayırlısıyla
Buarada geçmiş olsun canım dikkat et kendine soğuk algınlığı mı

Ben de ablam da 1 hafta geç gelmişiz annemin sat a göre :) ona güveniyorum
Şaka bi yana sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil,
Ben felaket grip oldum ve 20lik dişim çıkıyor ağrı yapıyor :/
İyileşmek için izin aldım işten, annemde yatıyorum valla.
Aman dikkat edin felaket yatırıyor hastalık

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama güvenme annenin doğumuna

hatice byrm etiket dogrudur umarim
tevafuk mu bilmem annem bana bisi anlatti. Mahalleden arkadasi 36 haftalik dogum yapmis 92 93 gibi. O zamanin sartlarinda ultrasonlara falan girmis cikmis. Bebegin gelisimi cok yavas kalbi delik kalbinde su var demisler. 500 gram dogurmus o kadin bebegini36. Haftada. Pamuklara yatirarak buyutmusler. Kalbinde hakikaten delik varmis da. Doktor kapanir buyudukce demis. Oglan hala hayatta o delik kapanmis cok da saglikli masallah. O yuzden kendini uzup bebege de kendine de eziyet etme. Allahtan umut kesilmez. Saglikla kucagina alirsin insallah

Bende aldıklarımı daha yıkamadım doğrusu. Daha 2 ay var ne bilim doğum iznine ayrılınca yaparım diye düşündüm... Hatamı ediyorum acep...
Bende doğum iznine çıkınca başlayacağım.yıkamaya ütülemeye.nasipse inşallah 32. hafta çıkma istiyorum tabi ben.haftaya iznmi almış olurum inşallah.ondan sonra yavaş yavaş başlarım.çalışırken bence hazırlamak zor.

benim dr. 4 Kasım da çağırdı, haftaya geç olmaz mı?

aynen canım yarın dr. randevum var çalışabilir raporu alacağım kısmetse doğuma 3 hafta kala anca çıkarım izne...
Zaten daha fazla çalışamayız resmi olarak yasak..

Ben de 37. Haftada çıkmayı düşünüyorum allah nasip ederse. Bi şekilde yapılır gibi geliyor bana

Ben de 32 dolunca gel dediler o zaman alıcam çalışabilir raporumu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…