Ah kuzum grip oldum diye minnak acidi zaar bana oksuruk baslayana kadar gece gunduz bogazima gelen asitle cebellestim reflu seysi olur ya mide yanmasi o bogazlarim resmen ejderha gibiydi. O gecti grip basladi ben her donmede uyaniyorum ole ole alisacaz kuzum 2 ay sonra surekli uyanacaz kesiksiz uykuyu unutalim bence ama cennet kokululara deger gunduz yanimizda biri olunca yada o uyurken kestiririz insaAllah
Geçmiş olsun canım
Benim de salya sümük ve 20lik dişin çıkmaya başlamasıyla ağrısı öyleee güzel güzel geçiyor
Allah beterinden korusun da zor geçiyor valla
Ayy bende oyleyim dune gore mümük azaldi ama arada gozum burnum yasarip hapsiriyorum bi bakiyorum iyi gibiyim derken hapsirdim ahahah.
Ayyy 20 likmii bilirim onun acisini zonklamasinii ama kesinlikle guvenilir bir discine goster ben 2 ay cektim meger o enfeksiyon kapmis cektirdik oncesinde antibiyotik kullandim ona doktorum karar verdi o yazdi. Cekimde 2 dakika surdu surmedi tamamen cikmisti neyseki kesik dikis olmadi cok sukur onun agrisi gecti o elimi ayagimi uyusturuyodu artik fenalasinca doktorumda cektir dedi
Kızlar nadılsınız hamişler? Ben şimdi bu şerbet ikramlarına taktım bunlar için kullan at kadeh seklinde bardaklar var bunları ayarlayan var mı aranızda ya da tavsiyesi olan onun dısında eve gelene ne ikram etmek gerekir serbet gibi böyle klasık bir seyler var mı yapılması gereken? Annem bunları bnm için eminönünden halledecek inş kapı için tül istedim buralarda öyle uzun tüller bulamadım. Lohusa tacı baktım ama bebekle 2 si 100₺ dedi instagramda bana cok geldi açıkçası.
Benim kadehlerim var süslü süslü ablamdan kalma :) üst kısmı çıkarılıp yıkanıyor tekrar takılıyor alt kısmını biz toz pembe ve mor çiçeklerle süslemiştik :)
Kızlar, sabah göbek deliğimin çevresinde bir kasılma hissettim ama nefesim kesildi. Birkaç dakika kadar sürdü. İşe gelince de birkaç kez yokladı. Yalancı sancı mı acaba bu? Sadece göbek deliğimin çevresinde ya, garip geldi.
Şimdi onu yazıyordum canım :)
Bebek iyi 1200 olmuş tosbik :) kıpır kıpırdı maşallah. Karaciğer değerleri için takip edelim dedi bir hafta on gün sonra tekrar tahlil vereceğim. İdrar kültürü verdim gitmişken enf. bakılsın diye. Albumine de bakacak. Tansiyon takibi yap yükselirse, elinde bacağında kaşıntılar başlarsa haber ver mutlaka dedi. Bizden haberler iyi kızlar çok şükür darısı hepimizin her muayenesi başına
Aynen bende herseyi kıza göre aldım umarım süpriz yapmaz bizimkilerde ama onların bi oğlu vardı ikincisi kız olsun istiyorlardı ilki de erkek olunca çok masraf yapmadi onun çoğu eşyasını ikinciye kullanacakti şimdi baştan alışveriş zamani
Aynen bende herseyi kıza göre aldım umarım süpriz yapmaz bizimkilerde ama onların bi oğlu vardı ikincisi kız olsun istiyorlardı ilki de erkek olunca çok masraf yapmadi onun çoğu eşyasını ikinciye kullanacakti şimdi baştan alışveriş zamani
bak öyle olabilir :) benim ilk olduğu için herşeyi erkeğe göre aldık. Bir ark.ımda detaylıya kadar hep kız demişler detaylı erkek demiş doktor. Bana da çok takıldı seninde kız olabilir diye o yüzden çok şüpheciyim :)
Eneee o gordukleri kordonmuymus ahahah pek heybetli kordonu varmis 9 ay kendini nasil gostermis ahaha. Saglicakla buyusun bende doktora tekrarmi baksak eminmiyiz diye sorsammiki ahahah supriz yapmasin sonra
Eneee o gordukleri kordonmuymus ahahah pek heybetli kordonu varmis 9 ay kendini nasil gostermis ahaha. Saglicakla buyusun bende doktora tekrarmi baksak eminmiyiz diye sorsammiki ahahah supriz yapmasin sonra
Kızlar herkese merhabalar..
Kendimden haberdar edeyim sizi dedim..bugün okudum biraz yazdıklarınızı. Bende merak ediyordum sizleri. .ben iyi sayılırım ..ameliyat olalı 2 haftayı gecti..safra kesem alındı. .ameliyata dair izler ve kesiği dışında bi ağrı veya sorun yok..ilk hafta korkudan pek yiyemedim..ama zaten ameliyat öncesi 10 günde yedirmemisti sancılar hicbisey..ve bunun bedeli ağır oldu.hamilelik başlangıç kilomun altına düştüm. .bütün depoları özellikle 3 ünite kan verilmesine rağmen kan degerim çok düşük. .8..o yüzden yarın hematolog görecek. .bu ağrılar ve ameliyat çok sarsti. .ama iyi direndik kızımla. .o da bende zayıfladı. .yavrum dün baktı doktor normalde 2 3 gün önde gidiyordu. .şu an 31.haftayı doldurduk kilosu 1400..ultrasonda karın çevresi 28.hafta ile uyumlu yani 3 hafta geride..karın çevresi yaglanmayi gösteriyormuş. .ama baş çevresi ve boyu haftası ile uyumlu şükür. .hala hastanedeyim ve galiba 3 hafta daha eğer doğum olmazsa burdayız. .34.haftayı doldurmamı istiyor doktor..akciğer gelişimi için. .o zaman ilaçları kesecek muhtemelen sezeryan la alacak bebeği. .bekleyip göreceğiz. .1 haftadır deli gibi yiyorum..kilo alalım toparlayalım diye..ama 1 kg alabildim..bebek se 100 gr..suyum da azalmış. .doktor havuç suyu ananas ve armut yediriyor.suyu arttiriyormus. .tabi bol su da içiyorum. Böyle işte kizlar..kendimi toparlamaya çalışıyorum. .bebeğin hazirliklari tamam gibi..annem yanimda..sağolsun herşeyini yıkayıp ayarladı. .bana da resimleri ni gösteriyor. .
Sizlerden dua istiyorum kızlar. .burda baya birşey paylaştık. .herkesin doğum hikayesi durumu vs farklı oluyor..olacak..dua edin de bebeğim sağlık problemleri olmasın. .kilo alınır ama çok fazla ilaca maruz kaldım. .ameliyatı, takviyesi vs derken..çöl zor günler atlattik.şu an iki kolumda da serum var..doktor kasılmalari magnezyum ve prepar diye 2 serumla durduruyor. .günde 4-5 kez nst ile takip ediyorlar..arada sancı olunca dozu yükseltiyor. .böyle böyle devam ediyoruz.özellikle prepar in yan etkileri ağır. .çarpıntı ve tasikardi yapıyor. .o yüzden dozu önemli. .
Herşey kızım için. .inşallah sağlıkla gelirde bunlar da büyüyüp geliştiğimiz sevimsiz anılar olarak kalır. .sizleri her birinizi çok öpüyorum. .bu süreçte varlığınızı hep hissettim.özellikle arayan bana ulasanlar oldu..çok duygulandım. Çok sagolun.yazisiriz yine..şimdilik bu kadar..herkese selamlar