2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım normal doğum mu senin?
normal yada sezaryan diye bisey konusmaadik hic.sadece en son gittigimizde esim doguma girebilirmi demistim.normal mi istiyosun sezaryanmmi diye sordu.nasipse normal dedim.o zaman kapida bulursak esini aliriz demisti :))sezaryana sanirim almiyo doktorum benim sodugum soru ustune sadece boyle bi diyalog gecti aramizda.bakalim nasip kismet.

Hayırlısı olsun canım... Allah Bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayaı nasip etsin.. Vallahi benim eşim girmez asla sanmıyorum...

aynen canım yarın dr. randevum var çalışabilir raporu alacağım kısmetse doğuma 3 hafta kala anca çıkarım izne...
Zaten daha fazla çalışamayız resmi olarak yasak..

benim daha var 30dayım rapor almaya sanırım ben de 37 ye dayanamam bilmiorum ilk başlarda öyle diordum ama havalar sogudukca kalkmak istemiorum yataktan,
ev işleri gözümde büyüyo oğluş doğmadan eve dip köşe temizlik istiyorum...bir de çantalar hazırlanacak çamaşırları yıkanıcak bakalım

canım bende de aksine uykusuzluk var... geceleri yarasa gibi dolanıyorum... Gündüz işteyim uyuyamıyorum... Tek uykum aksam yemekten sonra saat: 8 ile gece 2 arasındaki uyku.. daha ne kadar dayanırm bilmiyorum... iş yerinde sorumluluğum cok ve alternatifim yok bu nedenle ayrılamıyorum izne..şimdilik devam yani gittiği yere kadar...
senin öyle bir durumun yoksa zorlama kendini bence...

Bende de aynı durum, yerime birileri hala gelmedi iş yerinde.
Ama ben mi düşüneceğim bunu da.
Önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı

Kızlar nadılsınız hamişler? Ben şimdi bu şerbet ikramlarına taktım bunlar için kullan at kadeh seklinde bardaklar var bunları ayarlayan var mı aranızda ya da tavsiyesi olan onun dısında eve gelene ne ikram etmek gerekir serbet gibi böyle klasık bir seyler var mı yapılması gereken? Annem bunları bnm için eminönünden halledecek inş kapı için tül istedim buralarda öyle uzun tüller bulamadım. Lohusa tacı baktım ama bebekle 2 si 100₺ dedi instagramda bana cok geldi açıkçası.

canım bende işyerimde asistanlık yapıorum yerime geçici olarak bir arkadaş bakacak bakalım,
bende ne kadar geç gidersem iyi diyorum aslında evde daha çok kalayım bebişle diye ..
bu arada da bebişlere kimler bal-kacak kızlar ben en fazla 6 aylık olunca işe başlayacağımannem bakacak allahın izniyle işşallh

Canım merhaba,

Ben kadehleri aldım, sabah da bir tanesini süsledim denemelik, ekliyorum bak foto.
Hastane için tuzlu kuru pasta ve cupcake alacağım giderken.
Bir de lohusa şerbeti ikram edeceğiz. O kadar.
Eve gelenlere de aynı şekilde lohusa şerbetiyle birlikte birkaç ikram verilir.

Fotoyu eklemeyi unutmuşum hehe.

Eklentiler

• IMG_6457.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar, sabah göbek deliğimin çevresinde bir kasılma hissettim ama nefesim kesildi. Birkaç dakika kadar sürdü. İşe gelince de birkaç kez yokladı. Yalancı sancı mı acaba bu? Sadece göbek deliğimin çevresinde ya, garip geldi.

benimde annem bakacak İnşallah, bir 4 aylık olunca işe başladığımda getirip götürebilirim de:)) henüz karar vermedim.. Annem ve eşim bu fikre karşı cıkıyor ama iş yerimde bir odayı bebeğe hazırlamayı düşünüyorum birlikte gelir gideriz...
Annem güzel bakar ondan şüphem yokda ofiste imkanım var cok uzakda değil işim bebişim bana yolda yarenlik yapar...

canım işyerin böyle bir şeye izin verirmi yani hem çalışıp hem bebişemi bakacaksınn nasıl olacak

selam kızlar nasılsınız..
bebişler büyüyorr maşallah..
az kaldı kavuşmamıza
Selam canim buyuyorlar valla kipir kipir iyiki. ALLAHIM sizden irak etsin soguk alginligim var yatip dinleniyorum korkuyorumda minnak etkilenecek diye. Curuyen disler ayri sizliyor oksuruk olunca sutte yalan oldu ayrana abandim bende.
Sizler nasilsiniz nasil geciyor

ben iyim ama geceleri çok kötü oluyorum..midem sıkışıyor..hiç uyuyamıyom..
alışalım artık bu uykusuzluga.. çünkü gece uyanmaları başlıyacak..

Geçmiş olsun canım
Benim de salya sümük ve 20lik dişin çıkmaya başlamasıyla ağrısı öyleee güzel güzel geçiyor
Allah beterinden korusun da zor geçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…