2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızda yanılma daha cok oluyormuş ama erkek de çok olmuyormuş benim üç doktor baktı kız dedi ayrıntılida kız dedi artık degismeyeceginden eminim benim kız net gösteriyor hiç çekinme yok yerim ben onu

Canimsin. Ne kadar sevindim senden haber aldigima. Cok zor bi surecten geciosun ama bebegin cok saglikli olacak. Annesi de kendisi de cok direncli masallah. Cok daha guzel haberlerini bize ilet ara ara lutfen. Direncini de hic kaybetme. Seni cok opuyorum

Kızlar ya bebeğin kıyafetlerini yıkadım çamaşır teline astım bugün kaldırdığımda pas lekesi bulaşmış çok kötü oldum ya sadece onunkine bulaşmış nasıl cikaracam ben bu lekeyi beyaz kıyafet çamaşır suyuna koyuyum diyorum

Sen de güzel kızın da çok çok güçlüsünüz. Zor olanın üstesinden geldiniz geri kalan süreç inşallah daha kolay geçecek ikiniz için. Sağlıkla kucağına alacaksın ve tüm bunlar geride kalacak. Dualarımız her daim sizinle.

Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin kızına sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun inşallah

H Hayrosgiller canım çok sevindim iyi oldugunuza inşallah en kısa zamanda toparlarsın kilo önemli değil sağlıklı olunda alırsın Allah senide bebeginide korusun acil şifalar versin o prepar ne lanet bir şey bir gün kullandım carpintidan ateşten sıkıntıdan daha da kotu oldum ama mecbur katlanacaz inşallah çok güzel olacak her şey dualarımız seninle

Camasir suyu bana pek mantikli gelmedi. Normal deterjanla bile yikamioruz nasil giydirceksin sonra bebege

Canım pas lekesine çamaşır suyu da etki etmiyor boş yere kimyasallarla uğraşma. Eğer çok değilse iç takım olarak kullanırsın zaten Bebek çabucak büyüyecek sonra kaldırırsın kullanmazsın

Pas lekesini hiçbir şey çıkarmıyor zaten ç.suyu kullanma ipliğin içine işler kimyasal sonuçta. Belki limon ve tuzla ovarak deneyebilirsin çıkarmayı. Sıkma canını bunun için

Pas lekesini hiçbir şey çıkarmıyor zaten ç.suyu kullanma ipliğin içine işler kimyasal sonuçta. Belki limon ve tuzla ovarak deneyebilirsin çıkarmayı. Sıkma canını bunun için
Denedim limon hiç fayda etmedi ay daha giymeden lekelendi ya

Canım pas lekesine çamaşır suyu da etki etmiyor boş yere kimyasallarla uğraşma. Eğer çok değilse iç takım olarak kullanırsın zaten Bebek çabucak büyüyecek sonra kaldırırsın kullanmazsın
Hastane çıkışının zibini şapkası ve pijamasi ya

Sen cok guclu bi annesin kızın da tıpkı annesi gibi guclu olacak hepsini birazcık sabırla atlatacaksın hepimiz buradayız sen ve guzel kızın icin dua edicez hadi 3hafta sonra sapasağlam çıkın da topigimizin ilk yavrusu gelsin hayırla

Yapabilecegimiz herhangi bisey olursa yaz mutlaka sıkılırsan paylaş bizimle senden haber almak hepimize iyi geliyor merak etme her sey cok guzel olacak

Hastane çıkışının zibini şapkası ve pijamasi ya
Aaaaaa tüh bak sen şu işe. Ama bişey çıkarmıyor maalesef yazın beyaz Bi tişört vardı çamaşır askısından pas bulaşmıştı ben çok mücadele ettim ama me kullandıysam bana mısın demedi leke çıkmadı çıkmadı çıkmadı

Ben kizimi is yerime goturerek buyuttum oglumu da goturecegim ins. Biraz buyuyunce ofisimde oda hazirliycam kendim buyutmek istiyorum

O zaman mecbur kalacak canım napalim kısmet

Yanindayiz canim dualarimizdasin sende kizinda cok guclu gececek bu zor gunler.....

Kızlarmdoktordann geldim şükür iyiz ama doktor ters duruyor dedi benim gibi olan var mı acaba döner mi ileride??
Ben de bugün doktora gittim benimki de ters duruyormuş ama son ana kadar dönebilirmiş ben zaten sezeryan olacağım için ters olsa da birşey değişmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…