2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gömleklerin ne işi var çamaşır makinesine koysana çamaşır suyunu zehirleyecen kendini ya da kaskini tak öyle çalış
Hahahahah ya bomba cevaptı ya makineye de atıcam ama yakalarını ve kol ağızlarını ekstra temizleyeyim diye çamaşır suyu ve asprine yatırayım dedim ama bak kask aklıma gelmedi evde 3 tane var halbuki ben kovayı öyle boşaltayım en güzeli :))
Bebeğin kimliğini aldıktan sonra o zaman başvuru yapacağız Hmm mantıklı

Aman sende ne titizsin yaka ve koluna aspirin sür makineye at biraz yıkansin sonra makinayı kapat o suyun içinde nasilda temizlenir pratik ol çok uğraşma canım hamilesin keyfine bak ya

Arkadaşlar aranızda epidural doğum yapan veya yapmayı düşünen var mı acaba

sağol canım kan kapı dediğin demir hapı sanırım içiyorum onu. maşallah inşallah daha yükselir kanin canim

Ben de düşünüyorum canım ama tek bakmaya cesaret edemem heralde

Etrafi dağıtmayın canım işler birikince daha zor valla bende bir haftadır Süpürgeyi aciyim diyorum korkuyorum belim halen ağrıyor eşim boşver öyle kalsın diyor zaten kimse gelmez bize
Ben o dağıtmama işini pek beceremiom canım nasıl oluyor anlamıom ama cok dağılıyor ev

Ben o dağıtmama işini pek beceremiom canım nasıl oluyor anlamıom ama cok dağılıyor ev
Al benden de o kadar. sanırım içimde bir yerlerde bastırılmış daginiklik hastalığım ve asiri üşengeçlik hastaligim vardı. hani hamilelikte bazi hastalıklar pörtlermiş ya benimde bu pörtledi sanırım

Ama yeni bir şey yapmaya başladım salondan her çıkışım da elim boş çıkmıyorum mutlaka 1 dağınıklığı alıp yerine goturuyorum bardak varsa hemen mutfağa goturuyorum soda içmişsek hemen çöpe atıyorum gibi ise yarıyor haha

Oh ne güzel anne 40 gün :)
Benimki gelmez zaten ben kimseyi de istemiyorum öyle daha rahatım
Ben 40 gün diye hayal ediyorum ama annem ne düşünür bilmem. Ben de normalde kendim yapmak isterim her şeyi ama 3 çocuk olacak. İlk zaman yardıma ihtiyacım olur büyük ihtimalle

Aman sende ne titizsin yaka ve koluna aspirin sür makineye at biraz yıkansin sonra makinayı kapat o suyun içinde nasilda temizlenir pratik ol çok uğraşma canım hamilesin keyfine bak ya
Ahhh ahhh keyif ben ? Ben keyif ? Haldır haldır temizlik bütün gün :) ama şu keyif işini denemek istiyorum vallahi benimde hakkım

Ben bekarkende böyleydim canım bide yeni geldim sayılır okuldan anca yemek falan yiyip sofrayı topluyom sonra hiç bir şey yapmaya halim kalmıyor: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…