2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
U UgurluKedi canım nasılsın? Dün doktoruna yazmıştın bebek hareketleri için, cevap geldi mi merak ettim
Evet canim unuttum yazmayi valla.
Son gordugunde bebegin durumunun gayet iyi oldugunu (ki o zamanda hareketleri ayniydi), zamanla hareketlerin degisecegini artik kivrilma donme seklime donusecegini soyledi de rahatladim zaten bi 10 gun sonra fln normal muayene zamani geliyor canim.
Bu arada ben kordon kan ve kordon parcasini saklatma karari aldim canim ablamin da aklina yatti.
Sen tamamen iyilestin canim di mi kurtuldun gripten insallah

Arkadaşlar bebekleri neden yaglıyorsunuz
Pehlivan olsun diye
Canım masaj yaparken yağlı daha kolay masaj bebege çok faydalı hem büyütüyor hem rahatlatıyor ama sürekli yaglamayin kıl olur diyorlar arada yapmak lazım

meltem_kaya canım nerelerdesin iyisin inşallah

canımm çok teşekkur ederim bir haftadır yeni girdim. bilgisayarı açmaya üşeniyorum. iyiyim çok şükür bayağı ağırlaştım sırt ağrıları kaburga batmaları derken bi rahat edemiyorum ortalıkta paytak paytak geziyorum

ben de kordon kanımı bağışlamak istiyorum bir sonraki randevum 22 kasımda gittiğimde yapılacak işlemleri tamamlayacağım inşallah sen bir yerle anlaştın mı canım ne kadar istiyorlar yıllık

16. Haftasında erkek denilip cinsiyeti sonra değişen oldu mu bende 2 oğlan var 3. Ye hamileyim ben bile gördüm erkek ama bilemedim yanılmış olabiliriz mi değişir mi acaba
selâm canım benim benimde iki kızım var üçüncüde kız halada etrafimdan erkek olursa erkek diyenler var ama üç ayri doktor kiz dedi
rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
3 kız evladı olanlar çok şanslı çok güzel hadisler var canim Rabbim hepimizin evlatlarini korusun
inşallah canım benim allah razı olsun
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi ...
hayırla sağlıkla büyümeleri nasip olsun inşallah sevdiklerimizle buyuturuz inşallah

kızlar günaydınnn bir sorum olacak grip aşısı yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Hamile degilken bile grip asisi olduktan bir muddet sonra saglam bir grip geciririm ben canim. Bence disaridan asiyla mikrop almaya gerek yok ki ise yararliligi da tartisilan bisey cunku gecen senenin viruslerinden yapiliyor grip asilari ama her sene grip virusleri kendilerini gelistiriyor ve farkli oluyorlar

bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
Canim saglikli olsun inan gerisi bos. Hatta normal dogumda zorlanmazsim bile cok kilo bebek icin bile iyi olan bisey degil

Canım sezeryan olursam epidural istiyorum normal olursam da epiduralsiz çatır çatır doğurmayı düşünüyorum. :)
Ben epidural yapan arkadaslarimdan hep boyun ve bel agrisi yasadiklarini duydum canim. Herkesin ki farklidir tabi ama ben normal sezaryen olup sonrasinda cabuk iyileseyim istiyorum zaten omirga agrilarindan normalde de muzdaripim, duyduklarimdan sonra hic gozum kesmiyor epidurali

Kizlar sonunda battaniyem bitti sukur :)
Ellerine saglik cok cici olmus battaniye annesi. Guzel saglikli gunlerde kullanin insallah

ben de kordon kanımı bağışlamak istiyorum bir sonraki randevum 22 kasımda gittiğimde yapılacak işlemleri tamamlayacağım inşallah sen bir yerle anlaştın mı canım ne kadar istiyorlar yıllık
Kordon kani ve kordon ikisi bir arada 4000 canim. 1 sene sonra her sene icin 200 € saklama ucreti aliyorlar. Hiic kullanmayalim bebisler hep saglikli olsun insallah. Ben onkime karar verdim. 33 34 haftalarda arayip ok yi verecegim

bel ve boyun ağrısı mı oluyormuş hic duymamıştım canım benim zaten eklemlerinde ciddi sıkıntı var eğer böyle ise ben sezeryan de epidural istemem tabiki hemen doktoruma sorucam sağol

bel ve boyun ağrısı mı oluyormuş hic duymamıştım canım benim zaten eklemlerinde ciddi sıkıntı var eğer böyle ise ben sezeryan de epidural istemem tabiki hemen doktoruma sorucam sağol
3 kisiden duydum bunu canim ilk agizdan.
Bebisi varsin bikac saat sonra kucagima alayim yeter ki kendimi cabuk toparlayayim diye dusunuyorum. Dedim ya herkesin ki farklidir tabi ama risk almak istemiyorum kaybedecegim bisey yok sonucta

Kordon kani ve kordon ikisi bir arada 4000 canim. 1 sene sonra her sene icin 200 € saklama ucreti aliyorlar. Hiic kullanmayalim bebisler hep saglikli olsun insallah. Ben onkime karar verdim. 33 34 haftalarda arayip ok yi verecegim
inşallah ihtiyaç olmaz canım öyle uçuk bişey de değilmiş hem sadece bebeğin ihtiyacı olur diye de düşünmemek lazım. bi de canım benim öğrendiğime göre Allah korusun gerekli olduğunda ilik için serum yapılırken tek kordonun kanı yetmiyormuş bununla ilgili de bilgilendirme yaptılar mı

Sadece kordon kani saklama 2500 ve sonrasi icin 100 €. Kordon + kordon kani icin gecerli bi once ki fiyatlandirmalar.
Telde her turlu sorunu da sorabilirsin canim ilgililer oldukca
Dedigin gibi sadece bebek icin degil tum aile ve kardesleri icin de tedbir olan bisey Allah kullanmaya mecbur birakmasin tabi ki.

Kuzlar benim pazartesi hastanede randevum var. Günde 4 kere şekerimi ölçüyorum ve her sabah aç karına yüksek çıkıyor. Tok karına ise normal. Pazartesi gidip değerlerimi göstermem gerekiyor. Sizce ne olur? Hap felanmı verirler?

Bana şeker deme cıldırcam resmen aç geziyorum aclık da tokluk da suan kontrol altına alındı ama yediklerimiz cok komik ben doymuyorum cocuk nasıl beslencek anlamadım.parmakdan kendinmi bakıyorsun bende damardan kan aldıklar öle verdim en son .diyetisyene gidiyormusunn diyet uyguluyormusn canım?

Saol canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…