2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydin kızlar ..ben yeni bi soruyla geldim yine
Simdi benim karnimda nerdeyse hergün oluyo ..düzenli bi sekilde bebek vuruyo gibi oluyor yani aslinda kalp atisi gibi böle pıt pıt pıt pıt atiyo karnim...hıckırık tutuyo sanirim bebegimi sizede oluyo mu acaba ..bu hıckırık tutması kötü bisi degildir demi ...cok üzülüyom karnim öle atmaya başladigi zaman ama gülmektende kendimi alamıyom hoşumada gidiyo yani :))))))

evet cnm banada oluyor ama hıçkırık bu kadar kısa aralıklarla olur mu bilmiyorum kalp atışı gibi aynı ve nerdeyse 4 dk fln sürüyor

Aynı şey bende de oluyor ritmik bi sekilde pıt pıt hıckırık herhalde evett ben hemen su içiyorum pskolojik tabi faydası yok gecmiyor :)

ben 37yi bekleyemedim canım. 32 dolduğu gibi ayrıldım. işin çok ağır değilse çalışman iyi birşey ben cok yoğundum ve sağlık sıkıntılarım vardı o yüzden erken cikmayi seçtim
Ben de çıkmayı çok düşündüm, ağrılarım arttı ama daha sonrası için dayanmayı tercih ettim , işim masabaşı evet.
Sana da çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen , bizim yerimize de

Banda oluyo hickiriyo bebegimiz yedigimz yarasin bebegimize kilo alsn saglikli dogsun :)

Süt parasını calısmayan annelere verıyorlar dıye bılıyorum ben memur annede alabılıyormu bez parası cıkar kız

Kızlar vajinal kaşıntıdan duramıyorum (
O bendede var canım ıltıhap falanda cıkmadı ama bazen tatlı tatlı kasınıyor ne yalan soleyım kasıdıkca kasıyasım gelıyor

Günaydın kızlar 1 hafta daha bitti :)
Bitti bitti vee benım sonn günüm son gun vedaları var az once müdür ç. k aldı dayanamadım yidim adını yazmayım duzelttım can cekmesıne karsı aksama kadar gelsın tatlılar

Ben doktoruma sormuştum onu, o da hıçkırık olabileceğini söyledi. Bu iyi bişey, bebişler akciğerlerini geliştiriyor bu şekilde.

Sacmalamis biraz doktorun hic korkma ....
kendi doktorum da değildi işin açıkçası canım evimin yakının da arada gidip kontrol olduğum doktor aslında o da olumsuz konuşmadı her bebek bir olcak diye bir şey yok dedi ben plesantadan az besleniyor diyince bir panikledim ama dünden beri rahatım. bir sürü 56cm kıyafet almıştım arkadaslar bunları giyemez 1 haftadan fazla diyorlardı hepsini giydiririm bu sayede

Canım bildiğim kadarıyla herkese veriyorlar

Evet canım. Bana da oluyor. Ritmik şekilde pıt pıt atıyor. Normal bir durum. Kursak büyütüyor derler bizde. Ya da midesi büyüyor derler.

Bende de öyle oluyor göğsünü tam gobegime mi yasladi diye dusundum bende kalbi sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…