2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar bi sorum olacak benim sata göre bebegin doğumu 1 Şubat ama doktorum doguma çok kalmamış 12 Ocakta doğar dedi nerdeyse üç hafta erken söylüyor ultrasyon neye göre doğacak ultrasyonama göre mi sata göre mi düşün düşün cikamadım işin içinden

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee son gün müüüüüüüüüüüüüüüüüüü

benim 4 haftam var ki ara tatile denk geldiği için 34-36 arası çalışmayacağım için bu şekilde :)

ben sormuştum onu ultrason gelişimine göremi sata göremi diye,sata göre dedi cnm

Çok şükür canım için rahatlamıştır, kordon kanı kararın hayırlı olsun inşallah hiç gerek kalmasın kullanmaya. Kordon kanı için doktorumla konuşacaktım unutmuşum not aldım şimdi gidince sorayım diye. Gribim geçti canım annem geldi bir hafta 10gün kadar bende evin bir düzenlenmesi lazım artık. Bu arada hala hazırlıklarım aynı aşamada :) yani hiçbir şey yok

F ferayegul canım iznin hayırlı olsun. Bu dönem okula başlayamadım malum. İş hayatından sonra ev hayatı çok sıkıcı gelmişti. Şimdi izlenecek yabancı dizilerimi belirledim. Kitaplar aldım. Kendime yatırım yapıyorum açıkçası vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile :)

bende sabahtan beri napsam bilemedim Lilyumcum zaten ise gitsemde gitmesemde 7 8 gibi kalmaya alistigim icin haftasonlari boyle kalkarim bugunde erkenden kalktim. hala akşam olamadı bulabilirsem kendime gebelik kursu arıyorum bari ona gideyim diye ama bulamadım bir türlü. bir yemek yaptım o da 1 saatte bitti. banu çiftçinin doğuma hazırlık diye 2 kusur saatlik anlatımı var onu izledim baktım hala vakit geçmemiş haha :) muhtemelen ben de bir yerden sonra sıkılıcam sanırım izlediğim yabancı diziler var benimde bebiş doğana kadar idare ederim doğum sonrası harila gürele geçer zaten

ayyyyyyyy benim nasıl olacak acabaaaaa çok merak ediyorummmm:)

yesa bence sen kesin indirime girmiş kuponlu muponlu son ihtiyaçlarını alacak bebek mağazaları bulursun gibi geliyor bana bir gün birine bir gün birine

ay canım valla son kalan ihtiyaclarım o kadar az ki

1. emzirme önlüğü

hahahaha başka yok :)

yarın 11.11 indirimi bebek çantamı da alcam tamamdır :)

Ooo süpersin bir eksiği kalmamış maşallah. bebek hediyelikleri noldu bitirebildin mi

hah evet onları tamamlıcam (patikler bitti kutulara yerleşti ama kurdela bağlancak- kolonya şişe danteli alındı- onlar ayarlanacak etiketler falan var ıvır zıvır:)

tüm kıyafetler yıkama kurutma ütüleme hastane çantası yapma ayyyyy valiz de alcammmmmmmm aha 2 tane oldu alınacaklar :)

olur mu öyle şey canım senin sezeryan mı olacak belli mı ki ? adetten sonra 280 gün baz alınır son doğum tarihi olarak ondan önce doğum olabilir mı tabiki de olabilir 37den sonrada normal sayılıyor. Ama nerden biliyor bebeğin 37. haftada geleceğini doktorun anlamadım. eğer planli sezeryan olacaksan kendince böyle karar vermiş olabilir mi?

ben olsam niye 3 hafta erken söylüyorsunuz gelişimi önden mı gidiyor diye sorarım

bende bebeğe isim bulabilsem etiket bastiricam ama bizim kız isimsiz

Kızlar anne sütü ile ilgili bir video.
Bebek doğduktan sonra 48 saat acıkmazmış rezervleri dolu olduğu için. Yani doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse endişe etmeyin hemen mama vermeye çalışmayın ve emzirmeye devam edin diyor. Kolostrum denilen ilk sütün 1 cc bile 580 kaloriymiş mesela

ne kadar mucizevi ve koruyucu birşey değil mi :)

Alisverise basla bence artik lilyumm. Bak kucucuk kiyafetler ne var diyorsun yikamasi utulemesi gruplamasi o kadar teferruatliymis ki. Minicik minicik seyler ama vakit aliyor.
Benim bebek alisverisi komple bitti hatta bebegin hastane cantasini hazirladim.
Kendime de emzirme sutyeni ve atlet aldim mi tamamdir. Tabi evle alakali ve disaridan aldigim ise hala devam. Neyse ki ev isini baya bi hafiflettik

Bir de aklima gelmisken soyleyeyim herkese, aman aman kiyafetlerin icinde ki etiketleri kesmeyi unutmayin kizlar. Normal adami mahveder kucucuk bebegi dusunemiyorum bi etiket koymuslar hem sert hem upuzun. Markanin kaliyltesiyle de hic alakasi yok neredeyse hepsinde var.

onları kesmek ne kadar vaktimi aldı benimde. birde canını acıtmasın diye hepsini oval kestim o da ayrı iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…