2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Himm bak bunu bilmiyordum. Benden de bir bilgi gelsin o zaman.
Bebisler eve geldiginde kolayimiza gelip tv karsisinda fln emzirmeyelim yoksa o isik tedavisi pek etkili olmuyormus sarilik oldugunda.
Sen deyince aklima geldi
Hmm demek ki benzer nitelikte ışın saçıyorlar etrafa canım.
Emzirmeyi sabit bir yerde yapabilmeyi çok istiyorum yani mesela salonda belirli bir köşe, yatak odasında belirli bir köşe. Böylece bir süre sonra bebek o yere geçtiğimde emzirme vaktinin geldiğini anlar bir rutini olur. Hayaller çok pratik nasıl olur merakla bekliyorum :)

Ben kendi odamda yatakta(malum besik ilk basta bizim odada olacak) bebisin odasinda ise tekli koltukta emzirmeyi planliyorum(salonda ki tekli koltugumu bebis odasina koyucam, banyoyu orda yaptiracagim icin belki hemen sut fiskiran goguslerimle koltukta sut keyfi yapariz :)))
Iste hayaller gercekler bakalim uyacak mi :)
Hayal etmesi bile sahane valla

Hımmm anladımmm sağol canım

arkadaşlar göğüs ucu yarası genelde doğum sonrası olur ama benim doğum öncesi oldu sanırım bir haftadır kaşınıyordu ben çatladığı için kaşınıyor sanıyordum sürekli zeytin yağı çatlak kremi fln sürdüm ama nemli kalması daha mı kötü yaptı nedir az önce bir baktım ki ucu kıpkırmızı olmuş resmen biraz daha kaşısam kanicak kuru mu tutmak nemli mi tutmak lazım kızlar ?

Cok yerinde olmus altını almak için bez de koydunmu tamamdır

Arkadaslar sizlere bi sorum olucaak anne yanı beşik alıcakmısnız yatak odasına alcaksanız me düsünüyorsunuz sepet beşik park beşik anne yatağına monte edilenlerde var taviye arıyorm bitane buldum amaa ben foto atayım bulursam

Mesela bu bana hos geldi ama netten olduğu için kararsızızm

Eklentiler

• IMG_7598.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7600.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 56
bana hediye geldi canım. soo baby nin 6aya kadar kullanılır

Aa sen ahşap istiyorsun sanırım pardon.

Canım atletine ya da iç çamaşırına temas etmesin sürtündükçe tahriş artacaktır çünkü. Çok nemli kalması iyi gelmemiş olabilir. Doğum yapmış bir arkadaşımla konuşuyordum bugün, tahriş için ayva çekirdeğinin çok iyi geldiğini söyledi. Ayva çekirdekleri az miktarda suda bekletiliyor bir gece. Ertesi güne jel kıvamına gelmiş oluyor. Ben bunu eskiden yüz için kullanırdım meğer göğüs yaralarına da iyi geliyormuş. Bir de uçlarına pek dokunma canım

Ay canım hava soguk açıkta gezemiyorum ki atletime sürtüyor. yarın ayva çekirdeğini de deneyecegim. az önce lansinoh krem sipariş verdim birde almayacaktım ama kalkan sipariş verdim. gelsin koyucam hemen. resmen hava ile temas edince bile aciyor

Acısını yaşayanlar öyle diyor canım çabuk geçer umarım

B
Enim sutum gelmedi hastane mama verdiler iki gun ben emzirmeye devam ettim 3. Gun bi geldi sut bir daha 5 ay ek bisey vermedim

Alternatifleri paylaşır mısın canım merak ettim de
Tabi ki canım ben benim ismimle ve Soyisim le uyumlu olmasını istiyorum biraz Soyisim turan tuanna veya alya ilk düşündüğümdu eşim annesinin ismini vermek istiyor onu da ben istemiyorum hiç sevmediğim bi isim çok zor isim isi ya

Tuana da Alya da çok güzel isimler canım adıyla büyüsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…