Canım bence beklemelisin. Başka bir dr a gözük kaç haftalık olduPerşembe kan verdim cumartesi iki katından fazla artmis. Ama doktorum umutlu konuşmadı şimdiye kalp atışını olması gerekiyordu alinmasi gerekli bundan sonra değişimin olacağını sanmam dedi
Kızlar bugün ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama yakın bir arkadaşımın düğünü vardı . Tam hazırlandık evden çıkacağız durup dururken eşime sardım , ortada bir sebepte yoktu öncesinde bir tartışma da . Bağırdım çağırdım vurdum ağladım filan . Hatta epey abartıp üstümdeki pantolonu yırttım . Hiç böyle agresif ve fevri bir insan değilimdir . Zavallı adam şok oldu , sürekli tamam hayatım , sakin ol hayatım , bak hamilesin yapma aşkım dedi . Ama bu durum bi 5 dakika kadar sürdü . Sonra kendime hem kızdım , hem utandım hem de bebiş için üzüldüm . Ama İnan'ın bi an sanki aklım gitti , o ben değildim Bu kadar ameliyat, tüp bebek tedavi süreci filan sinirlerim harap oldu farkındayım ama böyle bir durum hiç ummazdım . Bebişi de üzdüm boş yere , bu arada biz Pazartesi kese görmeye gideceğiz . Umarım bebişim kızıp beni bırakmamıştır .
Canım sakın ol güzel haberlerin tadını çıkar doktor iyi demiş sen niye içine kurt düşürüp evham yapıyorsun ki haftaya gider keseyi görürsün inşallah boşuna kuruntu yapmaKizlar ayin 15 inde ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti ayin 20 sinde devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik yada bos gebelik olabilirmiki neden az artiyo
Hayırlı olsun canım:)Ya evet evet bende pazartesi gunu ogrendim ama be kadar zamanlik hamileyim bilniyorum doktor daha cok erken dedi bide ilk hamilekigim esim havalara uctu yaa
Aynı sorun bende de var. Hemde fazlasıyla. Klozet başında oturup ağlayacak kadar hemdeGunaydin herkese. cok giremez oldum bu aralar. gelen giden cok olmus. hoseglmisler. ben fenayim. midem yerinde durmuyo kayniyor surekli.
Ya aynı haftalardayıx bende niye bişey yok Hiç midem bulanmıyo tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum ciddenAynı sorun bende de var. Hemde fazlasıyla. Klozet başında oturup ağlayacak kadar hemdebastırmak için neler yapıyorsunuz?
Ya aynı haftalardayıx bende niye bişey yok Hiç midem bulanmıyo tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum cidden
Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden buHayır bence alakası yok. Belki de sende hamileliğini kolay atlatacak şanslı annelerden birisindir. Her kadının hamileliği farklı oluyormuş hatta bir kadın ikinci üçüncü hamileliklerin de farklı belirtiler bile yasayabiliyormuş. Ayrıca belki sende mide bulantısı geç başlar. Bu yüzden Mide bulantın yoksa tedirgin olmak yerine mutlu olmalısın bence. Emin ol çok kötü bir durumama buna da şükür.
Bende ilk gebeliğim de düşük yaşadım. Mide bulantısı bende de yoktu. Belki daha erkendir. Kaç haftalık ki bebeğin?Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu
Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu
ayni durumdayim. o degil midede birsey fe yok.Aynı sorun bende de var. Hemde fazlasıyla. Klozet başında oturup ağlayacak kadar hemdebastırmak için neler yapıyorsunuz?
yok canim alakasi. ilk cocukda ben klozet basinda nobet tutarken diger samimi bir arkadasim bulantinin b.sini yasamadi. cocuklarin arasinda 10 gun var. bence keyfini sürYa aynı haftalardayıx bende niye bişey yok Hiç midem bulanmıyo tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum cidden
Bende hiçbir şey yemiyorum. Az önce internette bir yazı okudum. Limon koklamak iyi geliyor diye. Biraz su kaynatıp içine limon sıkıp içtim. Şu an mide bulantım geçti gibi. Bence sende deneyebilirsin.ayni durumdayim. o degil midede birsey fe yok.
Yarın 6+1 olacakBende ilk gebeliğim de düşük yaşadım. Mide bulantısı bende de yoktu. Belki daha erkendir. Kaç haftalık ki bebeğin?
Ay inşallah öyledir canım ya teşekkürleryok canim alakasi. ilk cocukda ben klozet basinda nobet tutarken diger samimi bir arkadasim bulantinin b.sini yasamadi. cocuklarin arasinda 10 gun var. bence keyfini sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?