Ben son 2 haftadır haftada iki balık yiyorum
Günde 3 adet ceviz dedi dr
Unutmazsam ceviz
Muz yiyemiyorum nedense midem almıyor
Süt iki bardak içiyorum hatta bugün yarım litreden fazla içtim
Evde probiyotik yoğurt mayalıyorum hemen hemen her gün yiyorum
Kaşar peynir dediler her sabah kaşar da yiyorum
Ev yapımı Pekmezde buldum bir haftada bir kaseyi bitirdim
Dün kontrole gittim boyu yine uzamamış
150 gr almış
Aslında iyi gidiyordu 2 haftadır çok azaldı kilo alışı ve boyu. Sanki ben özendikçe o daha az alıyor
Doktorda yetersiz besleniyor olabilirsin dedi ama alakası yok
Dr plesenta ile ilgili bir şey dedi mi acaba? Eğer bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi bence. Ölçümlere takılma canım son haftalarda alır. Almazsa doğduğunda sütünle toparlarsın hemenBen son 2 haftadır haftada iki balık yiyorum
Unutmazsam ceviz
150 gr almış
Aslında iyi gidiyordu 2 haftadır çok azaldı kilo alışı ve boyu. Sanki ben özendikçe o daha az alıyor
Sanırım muz gercekten yariyor bebege ben hergün yiyordum magnezyum niyetine doktor demişti hergün yarim muz bide soda iç demişti..birde balik yagi hapı vermişti doktor bebis hızlı kilo alma yolunda gidince doktor ikisinide kesti..
Yani kabizlik problemin yoksa muz yemeni öneririm..birazda yapi meselesi bence olduguna bırak saglikli olması önemli
Muz bir de kaşar peyniri canım :)Bende balık yağı hamilelikte bebekten ziyade anneye yarıyor diye biliyorum dr balık yemezsen arada balıkyağı hapı içebilrsin demişti
Hatta balığın koyu renkli eti var ya içinde onlarmış boy uzatan
Balık yiyorum herkesin koyu renkli etlerini alıyorum yine de 44.5 cm kaldı oğlum
Muz yiyemiyorum bir türlü ama gerekirse muzlu süt falan yapıp bir sekilde tüketecegim herkes muz dedi çünkü
Bende balık yağı hamilelikte bebekten ziyade anneye yarıyor diye biliyorum dr balık yemezsen arada balıkyağı hapı içebilrsin demişti
Hatta balığın koyu renkli eti var ya içinde onlarmış boy uzatan
Balık yiyorum herkesin koyu renkli etlerini alıyorum yine de 44.5 cm kaldı oğlum
Muz yiyemiyorum bir türlü ama gerekirse muzlu süt falan yapıp bir sekilde tüketecegim herkes muz dedi çünkü
Dr plesenta ile ilgili bir şey dedi mi acaba? Eğer bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi bence. Ölçümlere takılma canım son haftalarda alır. Almazsa doğduğunda sütünle toparlarsın hemen
Canım beslenmeyle alakası yoksa yapısı öyledir sıkma canını tansiyonuna dikkat et inşallah güzel bir kiloda doğar ikinci bebek sanırım seninBen son 2 haftadır haftada iki balık yiyorum
Unutmazsam ceviz
150 gr almış
Canım yakınında milyoncular varsa minicik burçlardan satiyorlar ordan bakabilirsin :)Ooo hurc da cok iyi fikir aslinda duzen acisindan. Ama benim o kadar kucuk hurclarim yok
Sana bir de şunu hatırlatayım ultrason ölçümleri oynayabiliyor baya, boyu da kilosu da orda çıkandan daha yüksek olabilir aslında.
Canım kız kaç kilo doğdu şimdiki bebis kaç kilo boş ver ya kiloyu eğer bir sorun yoksa bekle ama kilo almayacaksa zaten sezaryn ol gitsin dışarda daha güzel gelişir ben 4 kilo üzerinde dogmama rağmen oğlum 2 kilo doğdu demek ki yapısı öyle napalimİlk gebeliğimde plesenta ile ilgi cok sorunlar yaşmıştım erken ayrılmıştı ölümden dönmüştük kızımla
Ama bunda bir sorun çıkmadı yani dr bir şey demedi
Bir tek muz yemiyorum onuda yiyecegım yarından itibaren
Benim iki dogum arası süre kısa oldugu için biraz agır geçiyor
Dr dun gıttıgımde biraz daha kilo almasını bekliyorum yoksa haftaya alırdım beklemek risk dedi
Eski dikiş yerlerimde çok ağrı ve batma olmaya başladı, inceliyormuş o deri
Sonra eski dikiş yeri iltihabı yada acılması olabılıyormuş bu yuzden 37 de almak istiyordu.
Bende biraz kilo alsada öyle doğsa diyorum
Gidip bakmak lazım bu hafta bulursam alırım bulmazsamda poşete koyarım artık cantam hazır olsun ne olur ne olmazCanım yakınında milyoncular varsa minicik burçlardan satiyorlar ordan bakabilirsin :)
Bir atak yapar bu hafta bebeğin inşallah canım. Siz iyi olun da kilo alınır, düşünmemeye çalış.İlk gebeliğimde plesenta ile ilgi cok sorunlar yaşmıştım erken ayrılmıştı ölümden dönmüştük kızımla
Ama bunda bir sorun çıkmadı yani dr bir şey demedi
Bir tek muz yemiyorum onuda yiyecegım yarından itibaren
Benim iki dogum arası süre kısa oldugu için biraz agır geçiyor
Dr dun gıttıgımde biraz daha kilo almasını bekliyorum yoksa haftaya alırdım beklemek risk dedi
Eski dikiş yerlerimde çok ağrı ve batma olmaya başladı, inceliyormuş o deri
Sonra eski dikiş yeri iltihabı yada acılması olabılıyormuş bu yuzden 37 de almak istiyordu.
Bende biraz kilo alsada öyle doğsa diyorum
Canım beslenmeyle alakası yoksa yapısı öyledir sıkma canını tansiyonuna dikkat et inşallah güzel bir kiloda doğar ikinci bebek sanırım senin
bohcan varsa o da olur ya da bebişine aldığın müslin bez varsa o da olur hepsi olur :)Gidip bakmak lazım bu hafta bulursam alırım bulmazsamda poşete koyarım artık cantam hazır olsun ne olur ne olmaz
Düşük tansiyon iyidir canım yüksek kötü bişey olmaz boş ver zayıf olsa ne olacak sağlıkla gelsinde gerisi boş canım hayırlısıyla al kucağına inşallah kilo alır su iç bol bolTansiyonum çok düşmeye başladı gün içinde
9 6 ya düşüyor ama düşük tansiyon sorun degilmiş
İkinci bebegım olacak nasip ederse Allah
Yapısal heralde dediğin gbi salı gunu yine gidecegim artık az kilo almışsada yapacak bir sey yok
Ben elimden geleni yaptım yapısı diyecegım :/
Bir atak yapar bu hafta bebeğin inşallah canım. Siz iyi olun da kilo alınır, düşünmemeye çalış.
Maşallah canım aynen sağlıklı olsunda kilo önemli değil zayifin masrafı da az o set kiyafetler kaç ay giyiliyorKiloya takilmayin kizim 3900 kusur dogdu sonrasinda hep yuzde 25lerde kaldi hep cubuk kaldi.sisman dogan bebek risk zaten doktorlar 3200 gecmesini pek tercih etmiyorlar
hahah aynen :)Maşallah canım aynen sağlıklı olsunda kilo önemli değil zayifin masrafı da az o set kiyafetler kaç ay giyiliyorbebek bezi hep küçük numara falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?