2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah canım sözde karnı aşağıda olan sendin masallah iyi dayanıyorsun sağlıkla al kucağına

Magnezyum kullaniyor musun canim?

Kuvozden ciktik kizlar suan servisteyiz ins daha da iyi olur eve gideriz.
Canim gozun aydin. Moralini yuksek tut sen nispeten daha rahat gunlere gectiginde senin cektigin sikintilari biz yeni cekiyor olucaz, yani oyle boyle gecmez desigin gunler gececek Bebisini bizim icin de koklayiver

Genelde ceyizlik bohca, masa ortusu filan satilan manifaturaci gibi yerlerde bulabilirsin. Hani takim halinde oluyor, ayakkabi torbasi, bohcasi, seccadesi filan bir ornek. Benim nişan bohcam boyle takim seklindeydi, terliklerimin buzgulu torbasi vardi, onu degerlendirdim ben. Kadifemsi bir kumas. Ayrica evde yine oyle buzgulu ama tulden, icini gosteren torbalar buldum, onlari da degerlendirdim. Havlu, Kur'an filan koyup hediye seklinde veriliyor, oyle bir zamandan kalma.

Ooo hurc da cok iyi fikir aslinda duzen acisindan. Ama benim o kadar kucuk hurclarim yok

Kusarsa falan diye bana 3 tane battaniye aldirdilar :)) ayrica totosunu yikariz kaka yapınca diye muslin bezide koydular yikadiktan sora ona sarariz diye :))

Ben son 2 haftadır haftada iki balık yiyorum
Günde 3 adet ceviz dedi dr
Unutmazsam ceviz
Muz yiyemiyorum nedense midem almıyor
Süt iki bardak içiyorum hatta bugün yarım litreden fazla içtim
Evde probiyotik yoğurt mayalıyorum hemen hemen her gün yiyorum
Kaşar peynir dediler her sabah kaşar da yiyorum
Ev yapımı Pekmezde buldum bir haftada bir kaseyi bitirdim

Dün kontrole gittim boyu yine uzamamış
150 gr almış
Aslında iyi gidiyordu 2 haftadır çok azaldı kilo alışı ve boyu. Sanki ben özendikçe o daha az alıyor
Doktorda yetersiz besleniyor olabilirsin dedi ama alakası yok

Bende de eakiden kalma bir tül kese vardı
Yıllarca durdu durdu attım sonra ne işe yarıyor bu toz toplamaktan başka dedim
Şimdi lazım oldu hep böyle olur benim zaten :)
Ceyizlik yerlere tuhafiyelere falan bakıcam tşk ederim

Kusarsa falan diye bana 3 tane battaniye aldirdilar :)) ayrica totosunu yikariz kaka yapınca diye muslin bezide koydular yikadiktan sora ona sarariz diye :))
Müslin hem bez hem battaniye ben de koyarım orda kucağıma falan alırken üstüme sererim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…