2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar
Msjlariniza tek tek donemedim herkese teşekkur ederim
Evdeyim hala duzelemedim ne meret birseymis bu sezaryen kendimi cok kotu hissediyorum
Oglum hala kuvozde malesef ne kadar kalacagi belli degil henuz dua edin pasama nolur
hamilelikte tüy dökücü sprey önerilmiyor. Siz bilirsiniz ama bence kullanmayın o da sağlam bir kimyasal sonuçta heleki bikini bölgesine daha sakıncalı bence

Ben hamile kalmadan önce kullanıyordum zor durumda kalınca, çok memnundum. Hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım. Zaten normal şartlarda hep ağda yaparım. Hala da öyle devam ediyorum. Ama acil bir durum olması durumunda jilet yapamam. Hem görmüyorum hem de inanılmaz kaşındırıyor jilet. Ağda da yapamam. O nedenle en mantıklısı tüy dökücü spray. Ama yine de inş planlanan günde gelir de, ağdalı olarak giderim doğuma :)

Yok sorunsuz gecti cok sukur ama acisi gecmiyor hic canim acimasin istiyorum cok sey istiyorum kaldiramiyorum sanirim bu durumu kendimi eksik hissediyorum yarim hissediyorum cumartesi gece yarisi oldum.
Olur mu hic oyle sey neden eksik hissediyirsun dogumdan sonra bir ruhsal calkanti oluyor ....10 gun icinde birseyin kalmaz ilk gunker biraz zor gecio ama sonra giderek duzeliyor ..tekrar gozun aydin

Bebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
En çok ne yiyorsunuz mesela ?
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz

Biraz genetik meselesi bence, minyon olabilir ama sağlığı yerindeyse hiç sorun değil bu.

Benim bebeğim iri bir bebek,iki hafta önden gidiyor.

Bebek için çok yediğim şeyler muz, süt , ceviz , haftada bir mutlaka balık. Bunun dışında rutin yemeklerimi yiyorum.

Vitamin başlarda elevit 4 ay kadar kullandım, sonra bıraktırdı doktor. Onun dışında demir ilacı kullanıyorum, bir de devit3 d vitamini kullanıyorum.

İ-mom diye bir vitamin var omega3 vitamini. İlk doktorum vermişti sonra doğum için başka bir doktora geçtim ve tavsiye etmedi, balık ceviz yoğurt yiyorsan o hapa gerek yok herşeyi doğal yoldan almak daha iyi dedi.

Şuan özellikle ceviz yemediğim günler i-mom içiyorum, yediysem hiç almıyorum bile.

Sana tavsiyem bol bol ceviz, muz, hergün süt veya yoğurt, ve bulma şansın varsa el yapımı pekmez. En çok kilo aldıran şeyler bana göre

Madam coco da ck guzel kese ve hurclar vardi ben aldim canim

Bebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
Efa mom osteocare bi de demir icin ginoferro her gun 1 muz et ve balik yiyorum.tavuk yemiyorum. karbonhidrat aliyorum bol bol ev yapimi eriste tarhana pogaca kek be etkili oldu bilmiyirum ama bebek kilosu iyi...

Sanırım muz gercekten yariyor bebege ben hergün yiyordum magnezyum niyetine doktor demişti hergün yarim muz bide soda iç demişti..birde balik yagi hapı vermişti doktor bebis hızlı kilo alma yolunda gidince doktor ikisinide kesti..
Yani kabizlik problemin yoksa muz yemeni öneririm..birazda yapi meselesi bence olduguna bırak saglikli olması önemli

Hadi hayırlısı diyelim o vakit çekinmezsen annenden ya da birinden yardim istersin olmazsa napacaksın :)

Canım bebeğin ilk verilen kıyafetlerini güzel bir bohçaya koydum ben :) geri kalan kiyafetlerini de mini kurca koydum. Kendi pijama takımlarımı da biraz daha büyük hurca koydum bebekle çantamızı da ayırdım :)

Kızlar bebeğe nasıl kaşıkla verilir diye konuşuyorduk bugün ebeye sordum bildiğiniz mama kaşığını gösterdi. Istersen cay kaşığı da olur dedi. Yani özel birşey yok bildiğiniz kaşık hangisi olursa :)

Az kaldı dayan biraz
Benim de 45 e kadar çıktı ama düzensiz
Bekliyorum canım ne olacak belli değil evde yatıyorum işte çok zor ya öyle olmak hele evde çocuk varsa suyunu bile ben verecem o kadar inatçı bir oğlum var

Canım benim de en son sancım 50 lerdeydi bunlar hazırlık sancıları dedi normalmiş yani sıkma canını hem haftan baya ilerde ondan müdahale etmek istememişlerdir: (
Aynen canım bir hafta dahâ dayan artık gelsede karışmayız diyorlar

Canım ellerinden gelen bir şey olsa yaparlar niye yapmasınlar? Sakinleş lütfen. Sancı aralığı ne olmalı bilmiyorum ama 40-50 olan arkadaşlarımız oldu biliyorsun normal artık senin haftalarında sancılar.
Çok zor bir süreç canım kimse müdahale de edemiyor her şeye normal diyince iyice sinirleniyorum ya hamilelik psikolojisi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…