2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Topuk için denerim canım

Burnuma vicks denedim dün pek bir şey olmadı.
nane yağı da sürdüm oda etki etmedi.

Topuk için denerim canım

Burnuma vicks denedim dün pek bir şey olmadı.
nane yağı da sürdüm oda etki etmedi.

10 sene evvel burnumdan ameliyat oldum yapisal olarak olan sorunlarda iste kemiktir ettir vb naneler viksler falan tobe fayda etmez anlik bi nefes acma olur en azindan bende oyle olmustu ameliyattan sonra anladim nefes almak nasil bisey diye.Hamilelikten kaynakli et büyümesiymis madem ona pek yapılacak bise yok gbi

Burnuna zeytinyagı cektin mi ?
Gece yatarken basucuna kesilmiş soğanda koy

Zeytinyağı denemedim .
Soğan denedim etkisi olmadı.

ilginç olan Doğum yapayım 1 gün sonra eski halime dönüyorum.
en sonunda gidip doğuracağım.

Zeytinyağı denemedim .
Soğan denedim etkisi olmadı.

ilginç olan Doğum yapayım 1 gün sonra eski halime dönüyorum.
en sonunda gidip doğuracağım.

Burun sisince demekki yapi olarak iceridede buyume ve tikaniklik oluyo ilk defa öğrendim bende oyle bisey olabildiğini hamilelik gercekten ilginc bisey kimse nasil bi etkisi olucagi belli olmuyo 4.5 ay boyunca esime yaklasamamistim kokusuyla huzur buldugum adamin kokusuna tahammul edemiyodum insanlar guluyolardi bana boylesidemi varmis diye ama herkeste garip garip seyler oluyo iste

Benim legende dahil butun kemiklerim agriyo :)) ozellikle sag tarafim belim kalcam dizlerim afedersiniz popomun eti bile aciyo saga sola donemiyorum agridan

Benim bi kaç gündür agrıyor
Kısa suruyordu şimdi uzun sürmeye basladı kemiğim mi kırıldı acaba dedim bi an :)
Neyse demek ki bu da normal bir durum

[QUOTE="UgurluKedi, post: 53804203, member
Cok sagol canim. Benim bu son 3 haftada haftalik ortalama 250 gr almis. 35. haftam yeni bitti. Kacvkilo dogar diyebsordum zamaninda gelirse; bundan sonrasinda doguma kadar haftada ortalama 150 gr alir gibi dusun dedi[/QUOTE]
Anladim canim tsk ederim benim 32+2 oldu kilosu 1890 ama iki haftada 500 gr aldi bu son iki haftada 180 gr alinca aradaki fark cok geldi Allahın izniyle hayirlisiyla saglikla kucagimiza alırız Insallah cümleten

Benim bi kaç gündür agrıyor
Kısa suruyordu şimdi uzun sürmeye basladı kemiğim mi kırıldı acaba dedim bi an :)
Neyse demek ki bu da normal bir durum

Kime dert yakinsam ayni seyden bahsediyo erkek bebekte dahada cok olur diyolar hatta gerceklik payi nedir bilemiyorum
Bende soyle garip bi durum var hareket halindeyken bi nebze daha cekilir durumda ama 5 dk uzanayim 6. dk dogrulamiyorum inanilmaz bi aci giriyo yuruyemiyorum bi iki dk buz cozulmesini bekler gibi belimin cozulmesini bekliyorum yurumek icin

Benim esimde annemde gelir kalir diyo gicik oluyom tabi bnde ama birsey diyemiyorum hayir 5 dakikalik yer kalmasina ne gerek var ama esim darilcak diye susuyorum. Annem de onunda meraki vardir kalsin diyo. Keşke annem kadar kvde dusunceli olsa sormuyo bile direkt emrediyo
Seninkiler bide uzaktan gelcekmis cabuk da gitmezler. Bence ufak ufak eşine söyle en cok annemle rahat ederim diye ben de oyle yapcam mecburen

Of canım ya çok kötu bılıyorum
Benim de kemık agrısı otururken oluyor o an ayaga zaten kalkamıyorum ama gectiği zaman ayaga kalktıgımda da içimde degişik bir agrı oluyor tam olarak neresi oldugunu ifade edemıyorum vajınamda bi yer :)
Kaltıgım an adım zor atıyorum.

Belim yataga yattıgım uzandıgım zamanlarda sanki ikiye ayrılıyor gbi bir agrı yasatıyor bana sonra yavas yavas gecıyor belim ısınıyor resmen agrıdan

farklı farklı sıkıntılar oluyor işte
Hepsininşn de sabrı oluyor bizde.
İkisinde de 5 ay kustum mesela Of neydi o ama unutuyorsun galiba bir süre sonrasında..

unutulmasa kimse 2.çocuğu yapmazdı herhskd

Tamamen bende ki durumu tarif etmissin. Bildigin surahi nine gibi hissediyorum cozulene kadar

Vajinadaki durum apayri ordaki aciyi elektrik carpmasi olarak tarif edebiliyorum :)) Hamilelik zor ama keyiflide yani bazen ağlıyorum ağrıdan ama bazende guluyorum yani oglum neler yapıyorsun orda acaba diye :) saglikla gelsinlerde insallah napalim anne olmak boyle biseymis demekki buyuklerimiz hep derdi anne olunca anlarsin diye daha dunyaya getirmeden bile neler neler anladik bence hepimiz...

farklı farklı sıkıntılar oluyor işte
Hepsininşn de sabrı oluyor bizde.
İkisinde de 5 ay kustum mesela Of neydi o ama unutuyorsun galiba bir süre sonrasında..

unutulmasa kimse 2.çocuğu yapmazdı herhskd

Kesinlikle... Herkes aynı seyi soyluyo zaten unutuyosun yoksa 2. cocuk yapilmaz diye Allahin hikmeti iste anneye o merhameti duyguyu vermese bunca seye zorluga katlanilirmi

Ay ben duygusala bagladim galiba yaaa :)

O vajınadaki elektrik çarpması oğlum dönmeden önce oluyordu bana ayakları sinire denk geliyordu carpılıyordum :)

Şimdi direk ağrı yaşıyorum orda

Aynen saglıklı olsunlarda agrı sızı cekılecekse bız cekelim onlar çekmesin yeter ki

Tamamen bende ki durumu tarif etmissin. Bildigin surahi nine gibi hissediyorum cozulene kadar

:)) Neler gibi hissetmiyorumki valla her halim ayri bi trajedi camasirima ped koymaya basladim cunku baya bildigin farkinda olmadan altima kaciriyorum Diyorum ya bi yandan agliyorum bi yandan gülüyorum halime :)

:)) Neler gibi hissetmiyorumki valla her halim ayri bi trajedi camasirima ped koymaya basladim cunku baya bildigin farkinda olmadan altima kaciriyorum Diyorum ya bi yandan agliyorum bi yandan gülüyorum halime :)

Bende her seferınde kacırıcam sanıyorum son anda yetişiyorum kacırmam an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…