2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay gercekten bu kp olayi bana cok itici gelio ben 10 yillik evliyim kimse evime gelip yatmaz yakiniz zaten uzakkende gelmezdi bu konuda kv bi tanedir evime gelse fazla dolanmaz salonda oturur gider cok sikismazsa lavobama bile girmez.yatak odama omrunde 2 ya da 3 kez girmistir o da beceremedigim bir is olmus ben rica etmisimdir.ama yine de benim ailemke esimin ailesi o kadar farkli ki hastane olayi bile beni gerio bi de hem benim hem esimin kardesi gelcek o da suit olcak ama celik cocuk umarim cok kalabalik olmaz benimde elimden gelse dogumdan sonra gelseler evde gorseler bebegi super olur.bi de annem benim cok panik benimle ilgili pek duser ustume onlarinda pek umrunda olmuyor hakli olarak .....sinir oluyor annemde gerginlik oluyor.

Kacinci haftadan sonra 150 gr aliyormus ?sende insallah bebegini sıkıntısız saglikla kucagina alirsin canim

Kv ile aslında benim de bi sıkıntım yok geldi mi yardımcı olmaya da çalışır ama aynen uzak oldugu için kp ile gelicek, zaten tek gelemez, son günler olduğu için hiç rahat edemicem, annem tek gelicek ve tek annem yeter bana aslında, keşke konuştugumda yanlış anlaşılmıcamı bilsem :/

Keske canım ama olmuyor. malesef bazen cok iyi cok yardımcı bazen de keyfi olmayınca tüm hersey sana kalıyor haliyle senin de sinirin bozuluyor: (
Keşke bunları düşünmek zorunda olmasak son günlerimizde

Aynen canım neden kız ailesi bu kadar anlayışlı iken erkek ailesi çok rahat.. benim babam bile gelmicek rahat edemem die ama kv kp gelicekler. Düşündükçe ruhum daralıyo düşünmiyim diyorum ana olmuyo malesef.. aslında 7.ayımda bi geldiler hiç rahat edemedim yanlarında gördülerde ama.. keşke biraz geride kalmayı bilseler, kız hamile annesi zaten yanında ihtiyaç olsa bizi çağırırlar diye düşünseler.. eşim de çok geç olmadan çağıralımın derdinde, çağırmasak küsme gibi bi durumda olabilir çünkü :-/
Uzakta mı canım kv ler? Bizimkiler 14saatlik yoldan gelicekler. Tam doğum anında çağırmak kırgınlık sebebi olabilir bizde, eşim bence böyle düşünüyo. Ne güzel sen konusmussun 4gün de karar kılmışsınız, böyle konusup anlaşılabilmek ne güzel şey..

İnce düşüncelilermiş bence, böylesi zor bulunur bu dönemde:)

bencede kayınbaba bir gece bile kalmamalı nasıl emzirecegiz kanamamız olsa ne yapacagız nasıl pijama ile gezecegiz inş benimkilerde çok kalmaz kalırlarsa ne yaparım bilmiyorum annem bana mı baksın onlara mı baksın zaten kendi babam yok

Kızlar ben de ocak sonu doğum yapacam allahın izniyle bugün 31+0 haftasiyla uyumlu bebeğim çok şükür bu hafta ici nst ye gireceğimi söyledi doktorum bana erken gibi geldi siz kaç haftalikken başladınız nst günlerine

Güzel bilgiler gerçekten bizimle paylastigin icin tsk ederiz

Amin canım inşallah buarada bebişlerimiz beklerse aynı gün doağacaklar hayırlısıyla kuzum

Bursa-Çankırı 8 saat en iyi ihtimalle herhalde.
Tam olarak öyle olmadı ilk konuştuğumuz zaman bu konu hakkında tartışma yaşadık. Daha sonra konuşa konuşa bir haftanın fazla olduğuna ikna ettim. Onlara daha sonra gelmelerini söyleyecekti ki annesi dört gün kalırız gideriz demiş. Bana söyledi ben de o zaman kabul edebilirim dedim. Böyle işte. ^-^

Sanırım yemekte ayran ya da yoğurt yiyince biraz daha rahat oluyor. Benim de dikkatimi çekti. Yoğurt yediğim zaman midem daha iyi. Ben ilacı mecbur kalmadikca icmiyorum. Ona rağmen 2 şişe bitti. Neyse sağ salim alalım da kucağımıza biz katlaniyoruz bu sıkıntılara bir şekilde

Ben de annem yakın olmasına rağmen rahat etmek için evimde eşimle geçirmek istiyordum ilk günleri annem yemek yapıp getirecekti. Ama şimdi annesi yapacak artık. Hiç de sevmem evimde başkasının iş yapmasını ama katlanacağım artık bir kaç gün :/ Bir de eşimle de iznini kullanmaması konusunda anlaştım onlar gidene kadar. Bizde de babası olmasa annesi bir ay kalır anlaşamamıza rağmen. Allahtan babası biraz düşünceli de çok kalmayı istemiyor.

Canım ben daha ilk defa bugün girdim nst ‘ye. Senin için biraz erken gibi geldi ama doktorun uygun gördüyse vardır bir sebebi mutlaka

Canım ben daha ilk defa bugün girdim nst ‘ye. Senin için biraz erken gibi geldi ama doktorun uygun gördüyse vardır bir sebebi mutlaka
Bana da erken geldi 32 de nst o yuzden sasirdim her sey de normal gidiyor cok sukur eşim işi gereği 13 saat uzakta yaşıyor ben de doğum için memleket e geldim doktor tahmini doğum günü verirse inşallah yetişecek gelecek yolunda gitmeyen bir şeyler olacak da eşim olmadan bebegimiz erken gelecek diye ödüm kopuyor allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize kizlar

duruma göre değerlendiriliyordur bir şikayetiniz mi vardı ki sancı falan bende daha girmedim 33 haftalık ınş
Yok canım her şey yolunda çok şükür yalnız ben kan sulandirici iğne kullanıyorum gebeligimin en başından beri yani riskli gebelik grubundayim sanırım ama şükürler olsun bebeğim ve ben çok normaliz bu haftaya kadar sıkıntı olmadı olmaz da insallah,

Insallah yoktur da canim zamanindan once dogum yapmam. Tahlil sonucum yarin cikar guzel haberler veririm insallah

Kacinci haftadan sonra 150 gr aliyormus ?sende insallah bebegini sıkıntısız saglikla kucagina alirsin canim
Cok sagol canim. Benim bu son 3 haftada haftalik ortalama 250 gr almis. 35. haftam yeni bitti. Kacvkilo dogar diyebsordum zamaninda gelirse; bundan sonrasinda doguma kadar haftada ortalama 150 gr alir gibi dusun dedi

Maşallah canım bebeğine
Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere inşallah sorunsuz sıkıntısız

Grip değilim canım 15-20 gündür geçmeyen bir tıkanıklık sadece.
Dün gece yeter artık deyip vicks sıcak suya koydum hafif etki etti iyi geldi.

Yok sadece grip icin diil zaten burun deliklerini genislettigi icin rahat nefes alabilirsin normal.zamandada kullaniyodum ben tavsiye ederim

Başka bi yere gittiyseniz durumunuzu kontrol etmek için nts vermiştir.
Çünkü bende izne ayrılıp Ankaraya gelipte Dr gittiğimde nts ye bağladılar.
Sancim çıkmıştı.
32 den sonra doğum olayları gerceklesme ihtimali yüksek olduğundan ve sancılar pek anlasilmadigindan gerek duyuyorlar.
Yoksa nts ye girdigim ilk zamanda oradaki ebeler fln şaşırdılar.
38 olmadan nts ye girilmiyor , diye.
Seni niye Dr aldı fln dddi.
Bende uzun yolculuk yaptım galiba ondan , dddim.
Yani belli olmuyor nts olayları.
Ben hastanede yattigim zaman 28 haftalik olan kızı da nts ye aldılar.
Onunda kanaması oluyormuş arada fln o yüzden gözetim altina aldilardi. ..

Her akşam farklı bir sorundan bahsettigimin farkındayım ama yine de sormak istiyorum leğen kemiği agrıyan var mı ? :)

Bazen bastırıyor sanırım hepte sağ tarafıma denk geliyor 15-20 saniye o kemiğimde ağrı oluyor hareket edemiyorum etsemde geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…