hayırlı akşamlar canım benim bende k.v. demle otuyorum çalıştığım için hiç sorunum yok eve geliyorum dinleniyorum yemek hazir tek sikayetim kızlarımı şikayet ediyor ozaman hamileliktenmi bilmiyorum strese giriyorum şuan memleketine gitti iki hafta sonra dönecek onada hava değişimi oldu banada değişiklik oldu ..
buarada kızlarım babannelerinin dediklerini yapıyor evdeymiş gibi k.v. dem söyleye söyleye yaptırıyordu o yokken kızlar soylemeden yaptı ..
eşimle dışarı çıktık toz alınmış ev süpürüp silindi koltuklarin ortuleri sirkelenip serilmiş bulaşık makinası bosaltildi eve geldim yemek hazırlıyordum yardim edildi yemekten sonra topladilar banyolarını yaptilar tatlılar meyveler ikram ettiler ayy çok mutlu ettiler beni maşallah sübhanallah kizlarima iyiki babaanneleri yetiştirmiş acmi diye dusunmedim calisiyordum hep
ikisinide 7 aylık biraktim ise gittim benden daha iyi baktiğını biliyordum .. rabbim sağlık versin inşallah elifimi de birakacagim budaha minnak olacak ama ben çalışmaya devam etmek istiyorum hayirlisi allahtan ..
inşallah hepimizde hayirlisi kucagimiza alırız bebislerimizi inşallah