Anladım canım hayırlısıyla gelsin bebişin benim 2. Doğumum olacak ilki de spinal sezeryandı buda öyle olacak hayırlısıyla 3 ocak olarak aldık tarihimizi canım Allah ın izniyle korkma doktoruna güveniyorsan ellerine bırak seni bilgilendiriyorlar zaten zaten görmüyorsun
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs
Vallahi bende öyle düşünüyorum hakkımız da hayırlısı olsun insallah ama etrafımda kim varsa Doğum yapan çoğu spinal oldu sanırım daha çok onu yapıyorlar
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs
Vallahi bende öyle düşünüyorum hakkımız da hayırlısı olsun insallah ama etrafımda kim varsa Doğum yapan çoğu spinal oldu sanırım daha çok onu yapıyorlar
Evet canım ilaç kullanıyorum kategorisi d doktorum bu ilacın sütten bebeğe çok çabuk geçtiğini söyledi o yüzden Doğum yaptıktan Sonra sütüm geri çekilsin diye iğne yapacaklar insallah bende senin gibi rahat geçiririm
Arkadaslar benim bildiğim sezaryende spinal, normal doğumda epidural oluyor
Epiduralde doğum uzun surdugu için kataterle ilaç kısım kısım veriliyor
Spinalde bir kere iğneyi yapıp bırakıyorlar
Tatlim benim kizimda drum son randevumda normal dogum zor goruluyor.muhtemel once suyun gelebilir sakin gezinme evde dogru hastane suyun gelirse demisti.oyle de oldu bazi tecrubeli drlar tahminlerinde cok yuksek oranda tutturuyor.
Evet canım ilaç kullanıyorum kategorisi d doktorum bu ilacın sütten bebeğe çok çabuk geçtiğini söyledi o yüzden Doğum yaptıktan Sonra sütüm geri çekilsin diye iğne yapacaklar insallah bende senin gibi rahat geçiririm
Arkadaslar benim bildiğim sezaryende spinal, normal doğumda epidural oluyor
Epiduralde doğum uzun surdugu için kataterle ilaç kısım kısım veriliyor
Spinalde bir kere iğneyi yapıp bırakıyorlar