Nnazanca1Minnakmucizem
kızlar çilek beşikle ilgili size yazacaktım diye hatırlıyorum inşallah doğrudur.
Teslimat günü yarın, eşim bugün aradı gelecek di mi diye. Evet demişler :) gününde gelmiş olacak inşallah haber verecektim unutmadan yazayım dedim :)
İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs
Oyle berbat biseyin içine girdim ki eksigi bitiremiyorum hem hastane odasi susleme hem hediyelik hazirlamaya calisiyorum tohum bombasi dagiticam ama kesesi saksisi topragi kesenin kordonu susu pusu derken mahvetti beni
Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol
Amin inşallah canım merak etme ekip tam oluyor doğum anında sen sadece bebişini düşün ilk göreceğin anı ona odaklan zaman nasıl geçiyor göreceksin hemencicik girip çıkarsın hayırlısıyla
Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım
Nnazanca1Minnakmucizem
kızlar çilek beşikle ilgili size yazacaktım diye hatırlıyorum inşallah doğrudur.
Teslimat günü yarın, eşim bugün aradı gelecek di mi diye. Evet demişler :) gününde gelmiş olacak inşallah haber verecektim unutmadan yazayım dedim :)
Gozunaydin canim bekletmemelerine cok sevindim, insan sabirsizlaniyo biran once gelsin istiyo. Ben besik gelip kurulunca vay be bunun icinde bebek yaticak diye bi acaip olmustum. Minnosun huzurlu uykular gecirsin icinde
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :)
Sagolun kızlar nst sancı çıkmadı çünkü yoktu :) onun dışında çatı muayenesi oldum hiiiiiic korkacak birşey yok inanın hic canım acımadı hatta bu muydu dedim doktora. bebiste iyi 2800 kilosu 3 civarı doğar dedi hayırlısı :) nst de 70 tl tuttu ama benim özel sigorta karşıladı
Gozunaydin canim bekletmemelerine cok sevindim, insan sabirsizlaniyo biran once gelsin istiyo. Ben besik gelip kurulunca vay be bunun icinde bebek yaticak diye bi acaip olmustum. Minnosun huzurlu uykular gecirsin icinde
Bebek küvözü için tül süslemeyle ucuna asicak bi susleme anne yatagi ucu icin yine ona benzer bi susleme iste ikramliklar icin kapı süsü icin falan gibi boyumu fazlasiyla asan bi ise giristim :)