Canım takılsam da yapacak birşey yok maalesef sağlığı yerinde olsun ne diyeyim ki başka insanların ön yargısı Canımı sıkıyor sadece 3 doktorun 3 ğ de aynı şeyi söyledi tek doktora da sormadım ama çevreme sorsam ben kafama göre is yapıyorum
Herkesin aynı olacak diye bir şey yok:)
Benim soinalim kötü geçmemişti zaten
Ameliyata girerken plesenta erken ayrılmıştı dr umunda haberi olmadıgı için ben ayık girmiş butun olan bitene sahit olmuştum neyse ki sonra beni bayıltmak akıllarına geldi ama olan olmuştu
Tatlim benim kizimda drum son randevumda normal dogum zor goruluyor.muhtemel once suyun gelebilir sakin gezinme evde dogru hastane suyun gelirse demisti.oyle de oldu bazi tecrubeli drlar tahminlerinde cok yuksek oranda tutturuyor.
Aaaaa maşallah ne kadar iyiymiş doktorun öngörmus resmen. Peki niye normal zor görünüyor dedi. Çatı muayeesinde diyorlarmis ama seninki farkı bir durum Sanki
Herkesin aynı olacak diye bir şey yok:)
Benim soinalim kötü geçmemişti zaten
Ameliyata girerken plesenta erken ayrılmıştı dr umunda haberi olmadıgı için ben ayık girmiş butun olan bitene sahit olmuştum neyse ki sonra beni bayıltmak akıllarına geldi ama olan olmuştu
Canım takılsam da yapacak birşey yok maalesef sağlığı yerinde olsun ne diyeyim ki başka insanların ön yargısı Canımı sıkıyor sadece 3 doktorun 3 ğ de aynı şeyi söyledi tek doktora da sormadım ama çevreme sorsam ben kafama göre is yapıyorum
Ya sen cevreye bakma her zaman konuşup sözüm ona akıl verenler olacak
Yaptıgını yanlış bulanlar begenmeyenler
He diyip geçeceksin
Emzirtormusum diyene emziriyorum de geç acıklama yapmakla bile uğraşma
Kimseyi ilgilendirmez annesi en iyisini bilir düsünür yapar
Bunu idrak edemiyorlar
Ya sen cevreye bakma her zaman konuşup sözüm ona akıl verenler olacak
Yaptıgını yanlış bulanlar begenmeyenler
He diyip geçeceksin
Emzirtormusum diyene emziriyorum de geç acıklama yapmakla bile uğraşma
Kimseyi ilgilendirmez annesi en iyisini bilir düsünür yapar
Bunu idrak edemiyorlar
Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Aaaaa maşallah ne kadar iyiymiş doktorun öngörmus resmen. Peki niye normal zor görünüyor dedi. Çatı muayeesinde diyorlarmis ama seninki farkı bir durum Sanki
Valla canim 8 yil gecti ne dedi hatirlamiyorum.kutlugul yuksel di doktorum hatta suyum patladi.ben yine normal dogum diye direttim.saatlerce bekledim acilmam olmadi.hoca kendi insiyatif alarak sezeryana aldi.
Kızlar ya birşey sorucam ben spiral sezeryqn olucam daha gün vermedi doktorum ama ben çok korkuyorum Doğumdan daha önce bu şekilde Doğum yapan arkadaşlar lütfen bana Bilgi verir misiniz çok korkuyorum ya bebeğe ya bana birşey olacak Mıs gibi hissediyorum bunlar normal mi
Hiç korma spinal olmuş arkadaşlar endişelenecek bişey olmadığını söylüyorlar sadece o gün kendi kendine telkinde bulun moralini yüksek tut sen ne kadar rahat girersen doğuma o kadar iyi geçer zaten çok kısa sürüyormuş şimdiden şans dualar yanında olsun
Olumsuz konuşanlara da kulaklarını tıka sadece olumlu şeylere odaklan
Oyle berbat biseyin içine girdim ki eksigi bitiremiyorum hem hastane odasi susleme hem hediyelik hazirlamaya calisiyorum tohum bombasi dagiticam ama kesesi saksisi topragi kesenin kordonu susu pusu derken mahvetti beni
Elis zarif bi isimmis kulagima hos geldi ama isimde en onemli sey anlami ismin anne baba üzerindeki hakki buyukmus o yuzden iyi dusunmek lazim ben cok zorlanmistim adiyla gelsin ins