2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Amaninnnn moraliniz bozma canim assagi yukari zamanlari geldi zaten bebislerin küvözü onlem icin alicaklardir bisicik olmaz Allahin izniyle strese girersen bebek daha cok etkilenir annesi gor bak nasil guzel olcak :)

Canım içini ferah tutup hazırlıklarınla ilgilen, çantanı gözden geçir, aklına kötü şeyler getirme, önlem alıyolardır, belki girmeyecek küvöze ya da bir süre kalması bebeğin için hayırlı olacak. Kuzucuğunla güzel bir kavuşma anı diliyorum, hayırlı haberlerini bekliyorum, iyi dileklerim ve dualarım seninle..

Canım hayırlı olsun kötü düşünme lütfen ben inanıyorum ki çok iyi olacak dr her zaman en kötü ihtimali söyler ki senin haftan erken bile değil. Moralini yüksek tut çantanı kontrol et dinlen bebeğinle karsılaşacagın anı düşün dualarım seninle inşallah küvöze gerek kalmaz kalsa da toparlar annesi sende güçlü ol.

Kızlar sezeryanı daha önce bayılmadan belden aşagı uyusturmalı yapan oldu mu hiç?

Amaninnnn moraliniz bozma canim assagi yukari zamanlari geldi zaten bebislerin küvözü onlem icin alicaklardir bisicik olmaz Allahin izniyle strese girersen bebek daha cok etkilenir annesi gor bak nasil guzel olcak :)

Teşekkür ederim hepinize
Hamilelerin duasıda kabul olur ben inanıyorum
Dua edin sağlıkla gelsin
Bende hepiniz için dua edecegim

kötü düşünme, oğlun hemen yanına gelmek istiyor demek.
Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah

ayy çok şaşırdım canım yaa
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşaallah

Beni hiç sorma canım en son ultrasyona 28. Haftada girdim haftalık olarak nstye giriyorum sadece sancılarım için altan ebe bakıyor şimdilik ilaçlarla idare ediyorum bu hafta doktor olursa kontrole gidicem inşallah bir sorun yoksa haftalık çağırıyorlar artık yoksa iki günde bir
Günlerimiz yakınmış en son ne zaman kontrole gittin cnm ve kaçıncı haftada çağırdı doktor.. Ben en son 34 de gittim 37 de gel dedi 3 hafta olunca insan bi çekiniyor.

allahım yar ve yardimcin olsun merak etme hic bir sey olmayacak allahın izniyle onlem amaclı küvöze alip çıkaracaklar bebegini allahım çok buyuk dualardasın sende bolca dua et.

Canım mesajını daha yeni görüyorum.. ben eve geldim bile.
Buarada idrarda protein çıktı. Yarın sabah bol su içip yeniden gidip idrar testi yaptırcam.
Canim çok geçmiş olsun bir belirtin var mıydı idrarla alakalı bende çok korkuyorum ya Allah şifa versin inşallah geçer hemen

Krıtık haftaları geçtık sanırım.İnşallah kuvoze sadece kısa sure kontrol için alırlar.Hayırlı doğumlar inşallah

Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki birden sıkma canını erken değil en azından sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk çocukta kuvezde kalmıştı sanki

Canım çok teşekkür ederim tegretol cr 500 kullanıyorum içiyorum canım hamileliğim süresi boyunca da kullandım insallah sıkıntı olmazda bebeğimi sağ Salim kucağıma alırım

chiLL canım öncelikle hayırla ve sağlıkla gelsin bebeğin. Hiç korkma kavuşmuş olacaksınız. Ablam 39.haftada normal doğum yaptı ki çok çok kolay bir doğumdu. Fakat bebeğin ciğerine su dolmuş hamileyken küvöze alındı haliyle. Nefesini toparladıkça o suyu bebek kendisi atıyor yeni doğan taşipnesi diyorlar bu duruma. Korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle. Şimdi görsen tam bir zıpır tam bir fırlama. Dualarımız seninle.

Rabbim yardımcın olsun canım korkma Allahın izni ile tehlikeli dönem gecti kuvezde cok kalmaz ki hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…