2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba canim hiç moralini bozma 37.haftadasın kızım 16 yaşında 36.haftasında doğmuştu hiç kuvesde kalmadan aldık geldik seninkininde kalacağını sanmıyorum tabi başka bir aksilik çıkmazsa ki 40.haftada bile herşey olabilir moralini yüksek tut bence bebisin gayet sağlıklı olacak .

Kızlar doktordan geldim hic bekledigim gibi bi muayene olmadi :)) Pasam biraz iriymis doktor normal doguma zorlanabilirsin dedi 29 unda tekrar gidicem nolcaksa belli olur heralde o zaman :))
gunlerimiz cok yakin, bana da 40.haftayi doldurursan 4 kiloyu bukur dio. sana kilosunu soyledi mi? kafa capi daha onemli 37.hafta da cati muayenesi yapacagim dedi bakalim hayirlisi..

hic uzulme moralini yuksek tut. senden daha erken hafta da dogum yapip hic kuvoze girmeyenler oldu. hem girerse de gununu doldurdu cok az kalir. uzulme lutfen bebek de etkilenmesin.

ya bende düşündüm ama onları kesince bedenlerini bilemem gibi geliyor
canım her beden den bir tane ayır kesme bazısının yakasında basılı oluyor öyle varsa ondan ayir sonra diğerlerini onu baz alarak ölçersin. ben yıkar yıkamaz 6. aydan büyük olanlari direkt hurca kaldırdım zaten. 0 6 ayları da dolabının bi kısmını 03 ay bir kısmını 3 6 ay olarak böldüm.

Benim karaciğer enzimlerimde sorun cıkti bu nedenle erken alma karari aldi doktorlari bebegi riske atmamak icin. Cok sukur kizimda bende iyiyiz evimize geldik bugun.sezaryan oldum genel anestezi yapildi.spinal istemedim.
Genel anasteji nasıl uyanırken ağrı çok oldu mu?
Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt cnm hayırlı evlat olsun inşallah...

Arkadaşlar az önce sterilize etme işini bitirdim. alet var ama olsa bile uzun iş. sterile edeceğiniz ürünler varsa bence yapın. parçaları söküp yıkayıp ardından sterile edip tekrar kirlenmesin diye poşetlemek gayet vakit alan birşeymiş. Bebekleriniz gelmeden yapıvermenizi öneririm :)

Hindistan cevizi yağı denedin mi cnm?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

kızlar doğum yapan arkadaşları etiketleyip günlük liste olarak bebeğine kavuştu yazilsa yani kucağına aldı diye bildirim yapilsa doğum yapanları kaçırmamış oluruz müsait olan arkadaşlar ne olur bir el atin
H Hayrosgiller
yanne
suan ilk aklima gelen böyle liste devam etse

Hım en iyisi 0-3 ayları keseyim diğerlerini de doğunca kullanmaya başladıklarımı keserim öyle olur...

Belli olmaz ki canım kişiden kişiye değişir

Benim hiç olmadı mesela belirtim hiç yoktu ağrı sancı hiç bi şey

Bi başkası 5 gün önce yaşayabilir

Bi başkası 1 gün önce

Canım aralarda olursa kaybolur

İlk mesaj düzenleme imkanı var ya oraya eklenmesi gerekiyor

1.. hayrosgiller
2. TurkuazM
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra
7. Chill olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…