2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar bugunde bizim kontrolumuz vardi.suanda hersey normal.bebek normal dogum pozisyonundaymis.2750 gram olmus.haftaya cuma icin tekrar cagirdi.sikismis idrarla bekliyorum dedi.muayneye gerek kalmadan acilmayi kontrol edelim dedi.sanirim cati muaynesi olmadan dogum yapacam herhalde :))

ohh ne kadar gusel. bence kilosu da gayet yerin de .zaten haftalik 150 r alir son zamanlarda diolar yani senin bebis 3 kiloyu kesin bulur bence. boyu da cok ii 49 cm olmus bile.

aynen ben de de 70 in uzeri cikinca serum verdiler. 50 nin ustu de sinir da demekmis. kalp atisi da 160 180 arasi isteniyor dedi benim bugun kalp atis hizi yuksek olunca serum verdiler yine.

chiLL ikinizede saglik diliyorum.hakkinizda hayirlisi olsun.icin ferah olsun.rabbimin izniyle insallah hersey cok guzel olacak

Hiç canını sıkma doktor en iyisini bilir sağlıkla kucağına alırsın boşuna moralini bozma yarın şimdiden gözünaydın allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine

Hayırlısı olsun inşallah canım. Sağ salim al bebeğini kucağına. İnşallah cok kalmaz kuvözde

Uzulme
Canını sıkma
İnşaallah sağ salim sağlıkla kucağına alirsin.
Rabbim yardımcın olsun

37+2 yım bende bugün ultrason a girecektim ama sıra yı yarın vermişler. -_-
Yarın sabah nasipse bakılacak. .
Ben doğurcak gibi durmuyorum valla
Ağrım oluo ama o kadar.
Bugün çok yürüdüm. Uzun zaman oldu ..
Suan cok uykum var.
Uyumak istiyorum ama erken kalkip gece uyuyamamak var . Bu yüzden gözüm kesmiio

bence zayif degil baksana bu uygulama da bile 2.5 kilo gozukuyor. hayir bu kv leri de anlamiyorum nasil da biliomus 35.hafta kilosunu? moral bozma bence gayet iyi.

Çok geçmiş olsun canım sakın üzülme bebekler cok güçlü oluyor bşr iki güne kendini toplar İnşAllah dualarımız seninle: )

Benim kv biraz değişik canım normalde beraber oturmuyoz bana yardıma geldi ama anı anını tutmuyor canı isterse cok güzel iş yapıyor bugün mutfaktaydım eşim kızdı dr ayakta kalma demedi mi sna diye geldim oturdum kv ay aman ayaklarım ayakta duramıyor um demeye başladı çayı kp der servis etti kendiyle beni yarıştırıyor: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…