2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
çok deli dolu bir anne olacağıma eminim
ama bazen bu düşünceler beni bir hayli korkutuyor
galiba hormonlardan dolayı
bende doğumdan sonra 3 ay iznim vardı 6 ayda ücretsiz izne ayrılacağım
ama bundan bile korkuyorum
kendime bile itiraf edemiyorum
ya sıkılırsam bile diyorum içten içe
sanki bu konuyu bir iki aya kalmaz
onsuz yapamıyorum diye tekrardan söylerim
1 saat anneme bıraktım çok özledim dayanamadım hemen eve döndüm diye

ahh ne güzel yazmışsın canım benim
inan öyle tanıdık geliyor ki söylediklerin
bende hissetmediğim şeyleri sırf insanlar yanlış anlar mı diye ballandıra ballandıra anlatıyorum
aslında onu çok seviyorum, onunla konuşmayı da ama bilmediğim bir his bende ki

umarım en sağlıklı şekilde atlatırız bu durumu
bazen onunla konuşurken bana tepki vermesi bile aklımı başımdan alıyorken
bazende dediğin gibi buz gibi hissediyorum
herşey kucağımıza alınca geçecek sanki

inşaallah canım inşaallah

Canım Öncelikle hayırlı olsun, aklına kötü şeyler getirme. Bir an önce en kısa zamanda bebeğinle beraber hastaneden sağlıkla cıkmak nasip olsun

Gözün aydın canım Rabbim sana sabır bebeğine kuvvet versin bi an önce koynunda uyutmayı nasip etsin buna da şükür iyiki fark edilip dogum yaptın beklemek zor olsada kavuşmak güzeldir

chiLL rabbim ikinizinde yaninizda olsun insallah.saglik versin.bu zor gunler elbet gecicek.mutlu saglikla ailenle birlikte gecirdigin gunlere cok az kaldi insallah.dualardasin.

Canımmmm en kısa sürede oğluşun da kucağında olacak gör bak. Biraz daha sabır. Dularımız seninle..

Kızlar size birşey danışacağım. Ben allah nasip ederse foto çekimini doğumla aynı gün istedim. Babayla ilk karşılaşma anı vs vs herşeyi çekiyormuş. Sonra size 1-2 saat müsade ediyorum hazırlanmanız, toparlanmanız için dedi. Size sorum, bebeğin ilk kıyafetlerini veriyoruz ya ameliyathaneye. Onları özel yaptırmıştım. Onlarla foto çekilsin istiyorum ama acaba kan vs olur mu foto çekimine kadar? Ameliyattan çıkınca da ilk onlarla görülsün istedim. Bembeyaz tam istediğim gibi ama karar veremedim.

Ben ütülerin bı kısmını ona bıraktm vallaa napayımm ama şükür ki bitti buda güzeldi diyorum artık bebişler için. Nediyelim

O dedigin ne bilmiyorum kusabildigim zaman sukrediyorum cunku rahatliyorum biraz aciliyorum o zaman suyu yeterince
iciyorum sanki ya cogu gitti azi kaldi diye kendimi teselli ediyorum artik Allah yardimcimiz olsn ins

Her ne kadar hareketini hissetsekte ultrasyonda gorsekte sevgimiz suan soyut bi varlik uzerinde halbuki insnaoglu fitraten somut seyler ister dedigin gibi bedeniyle kucagimiza geldiginde hersey degisicek bencede su aralar zaten stresli dusunceli ister istemez korkuluyuz kolay bisey degil yeni bir hayat kurucaz gelen sey oyuncak bebek degil :) Rabbim hakkiyla yetistirmeyi herkese hayirli bireyler olarak yetistirmeyi nasip etsin buda benim korkulu ruyam iste ona yetebilcekmiyim duzgun bi birey olarak yetistirebilcekmiyim...

Canim

ayy canım benim ben sırf iyi anne olamam diye 2,5 yıl erteledim
sonra bir baktım ki etrafıma öyle anneler var ki
dedim ki kendi kendime ben annelikte bu insanlara fark atarım
ben gerçekten inanıyorum ki bizim gibi sürekli iyi anne olabilir miyim kaygısında olan insanlar mükemmel anne olacaktır
bazen onunla ilgili öyle küçücük bir detayı düşünüyorum ki
eşim sen harika bir anne olacaksın diyorsağolsun o en büyük destekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…